Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A WOKOŁO JEST WESOŁO.........

ESKIMOS

Recommended Posts

A TutuskaczePOgłowieTuska :p

Czuć baraniną.... o nawet widać.....no i jest kilka owczarków...

"Kto ma owce ten ma co chce?" :roll: To już historia.... Se ne vrati....

Zaklinacie rzeczywistość? :lol: :lol:

Niektórzy uważają, ze jak coś powtórzą kilka razy, to stworzą fakt.

Uważajcie na diagnozy. Zła diagnoza to zła terapia. :wink:

Przeczytałem 3 razy. Panie doktorze, co chciałeś przez to powiedzieć?

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mocna złotówka to zabójstwo dla eksportu, gwoli ścisłości. Nie ma się tu więc z czego cieszyć.

Gospodarka? Biorąc pod uwagę wielkość PKB per capita jesteśmy na końcu UE.

Inwestycje? Jak dalej PiS będzie ścigał oligarchów (czyli inwestorów), to za rok, dwa zanotujemy spadek inwestycji.

Itd, itp...

PiS jest niewinny bo nie zajął się gospodarką. Na szczęście.

Ile tych osób siedzi pod nickiem mtom???

Raz PIS winny za zajmowanie się gospodarką, a drugi raz niewinny bo się nie zajmuje gospodarką.. :lol: :lol: :lol:

Właściwie, jeżeli PIS wygra kolejne wybory, to w dużym stopniu będzie to zasługa politruków opozycji...., jeszcze kilku takich mtomów, rrmi, dropsów a KAczki w cuglach wygrają :lol: :lol:

no nie chciałem tak z buta, bo "byście" mnie zjedli

obawiam się, że jesteś wyjątkowo niestrawny ;)

ach co za yntelygentna riposta, prawdziwy "savoir-vivre", gdzież są forumowi ukulturalniacze i nie grzmią nad personalnym atakiem na Barbosse...????

gdzież nutka autooceny u ponurego i przyznanie się że gdyby ktoś chciał jego spróbować, mógłby się zatruć.... promilami????

ty, lewakk, to wyjątkowo bidny facet jesteś

ani cienia poczucia humoru, ani cienia dystansu do życia, do słów :-?

chyba nie masz za wielu znajomych, co ?

to by potwierdzalo tezę, że spełnienia szukasz w trollowaniu w Sieci ;)

aha, Barbossa, chyba masz giermka :lol:

adwokat-samozwaniec z powołania - współczuję :lol:

co do %, to lewakku nie zazdrość mi górnej półki ;)

postaraj się lepiej - każdy może zostać smakoszem czegoś duuużo wiecej niż wareczka :lol:

Nelly Rokita

Inteligentna, błyskotliwa, o wyrafinowanym guście, mówiąca ze swadą i z intrygującym obcym akcentem - taka w oczach mediów, zwłaszcza kolorowych pism, była do niedawna Nelly Rokita.

[...]

Moim zdaniem płaci cenę za pracę dla Lecha Kaczyńskiego. I warszawski salon nigdy jej tego nie wybaczy. Zdrada jest tutaj podwójna. Zdradziła PO i - co gorsza - zdradziła towarzystwo. Praca dla tego prezydenta automatycznie skazuje ją na nieustanny atak.

Dorota Gawryluj

Gawryluj nie znam, ale to chyba Gawryluk napisała, a lewakk z błedami przeskrybował :lol:

co do kolorowych pism - cóż, każdy elektorat ma swoje ukochane organy prasowe :lol:

a co do płacenia ceny, to chyba już pisałem, że to Nellena Trojańska ;)

i najwiekszą cenę za tę pomyłkę PiS-u zapłaci on sam

ucierpi też tochę prestiż instytucji pn. głowa państwa, jaki on by nie był w czasach przednellenowych :lol:

obejrzyjcie te 3 zrzuty video

to aż 20 minut z życiorysu, ale naprawdę warto ;)

nawet prawicowcy się mocno zszokowali :lol:

http://www.pardon.pl/artykul/2631/nelly_rokita_plecie_trzy_po_trzy_wideo

PS: mam tylko nadzieję, że to "doradztwo" jest funkcją spoleczną :roll:

a jeśli opłacane, to chciałbym by PiS sam se na to łożył

i chyba zacznę popierać JKM w jednej z jego mizoginistycznych idei

ale z zastrzeżeniem, że tylko NIEKTÓRE kobiety się nie nadają do polityki

A TutuskaczePOgłowieTuska :p

Czuć baraniną.... o nawet widać.....no i jest kilka owczarków...

i witam Bogusława wewontku :D

porcja inteligentnego - w odróżnieniu od serwowanego przez politruka - jadu na wysokim poziomie to jest to co lubię

więc proszę, postaraj się trochę ;)

niech po PiS-ie przynajmniej uśmiech, choć zmieszany z politowaniem, pozostanie :lol:

Zaklinacie rzeczywistość? :lol: :lol:

Niektórzy uważają, ze jak coś powtórzą kilka razy, to stworzą fakt.

Uważajcie na diagnozy. Zła diagnoza to zła terapia. :wink:

co do powtarzania, to zdanko Josepha Goebbelsa

jak po postach widać, istotnego nauczyciela dla niektórych ;)

"Kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się w końcu prawdą"

pan prezes to jest, kurcze, obrażalski taki jakiś...

Premier Polski Jarosław Kaczyński uważa porównywanie go do prezydenta Rosji Władimira Putina za absurdalne i obraźliwe, lecz powinien bardziej się starać, by nikomu takie skojarzenia nie przyszły do głowy - napisał w piątek tygodnik "The Economist".

- Mieszanka historycznego rewizjonizmu, pogardy dla konstytucji i oskarżanie opozycji o zdradę niosą nieprzyjemny powiew Kremla za rządów Władimira Putina - zauważa czasopismo.

[...]

Czystki podejrzanych [o korupcję] urzędników i zastępowanie ich zausznikami rządzącej partii nie służą osiągnięciu tych celów

"The Economist": W Polsce Kaczyńskich powiał wiatr z Kremla

ale za to robi fajne miny :D

może jest miniasty :roll:

i to Giertych go tak załatwił ;)

polecam zwłaszcza fotki z końca ;)

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80269,4526377.html?i=0

a jeden facet to udowodnił, ze ma jaja... na wlasciwym miejscu :lol:

no nareszcie !

- Nie mam zamiaru ulegać szantażom; po wyborach będę współpracował z każdym, kto będzie rozsądnie myślał o przyszłości - tak szef PO Donald Tusk odpowiedział w piątek na deklarację premiera, który uzależnił zgodę na debatę z Tuskiem od zapewnienia PO, że po wyborach nie zawiąże koalicji z LiD.

[...]

Odnosząc się do słów szefa rządu o "pomocniku Kwaśniewskiego", lider Platformy ocenił, że "premier Kaczyński nie pierwszy raz zachowuje się jak źle wychowany, naburmuszony berbeć", który "nie mając argumentów, stara się zawsze upokarzać".

[...]

Zdaniem Tuska, zarówno Jarosław Kaczyński, jak i Aleksander Kwaśniewski "są zasłużeni dla umocnienia polskiego socjalizmu, czyli utraty nadziei wielu ludzi". Dlatego [...] będzie "czekał spokojnie na wynik tej rywalizacji w obozie polskiego socjalizmu".

Tusk odpowiada premierowi: Nie mam zamiaru ulegać szantażom

i jeszcze rozgoryczony, nieatrakcyjny Kazimierz ;)

Marcinkiewicz: Chwytałem się brzytwy, a brzytwą okazał się Tusk

p.s. Swoją drogą, coraz widoczniej widac że pisze kilka osób pod jednym nickiem...., ale przecież to niemożliwe by jedna osoba siedziała od rana do nocy dzień w dzień, od wielu miesięcy...., przynajmniej nikt zdrowy psychicznie by nie dał rady :D

Wiedziałem, że na lewakk -a robi przynajmniej pluton. Albo zdrowy nie jest ...

Polska potrzebuje rządu ludzi szanujących innych ludzi, a nie napęczniałych nienawiścią - grzmiał na konwencji Platformy prof. Władysław Bartoszewski. "Nie wierzcie dewiantom psychicznym, którzy są wewnętrznie pokręceni przez swoje kompleksy, które odreagowują na narodzie" - atakował rzadzących.

"Ja chcę umrzeć w kraju wolnym i stabilnym! Kategorycznie wypraszam sobie lżenie Polski przez niekomepetentnych członków rządu, niekompetentnych dyplomatołków!" - wołał były minister spraw zagranicznych. "Jeśli oni chcą się z tej nienawiści leczyć, to trzeba dla nich poprawić służbę zdrowia, a nawet stworzyć specjalną" - ironizował Bartoszewski. "Nie możemy sobie pozwolić na takie marnowanie szans Polski jak teraz" - mówił podniesionym głosem.

Jak powiedział, na konwencję PO przyszedł jako przyjaciel. "Jeszcze nie istniały litery PO, a istniało już pojęcie przyzwoitości charakterystyczne dla ludzi PO" - mówił Bartoszewski. "PO jest dla wszystkich prawych ludzi, a nie tylko dla tych co śpiewają pieśni patrząc na oblicze wodza" - dodał budząc burzę braw.

Ciekawe co na to odpisze nasz agitator...? :-?

czy ktoś leży pod stołem za 200 zł czy za 2 zł..., bez różnicy

cóż, jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz :roll:

tak kończy elektorat socjalistów ;)

życzę ciepłego betonu za te dwie stówy :lol:

"Corriere della Sera"

Według gazety "coraz bardziej izolowanym bliźniakom nie pozostaje nic innego, jak szukać poparcia elektoratu wiejskiego stawiając na sojusz z medialnym imperium wszechmocnego ojca Rydzyka".

>>> Biznes czeka na koniec ery bliźniąt w Polsce

teraz wreszcie jasne, skąd ten elektorat polegający w remizie ze sztachetą pod ręką ;)

Jak to co??

To samo co zawsze

uuuuuuuuuuu. Ledwie parę minut musieliśmy czekać, by się przekonać, że masz rację.

Przed chwilą był ciekawy program w reżimowej tv odnośnie polityki zagranicznej rządu. Pewien ekspert wyliczał nasze błędy oraz zarysował fatalny klimat jaki wytworzył się wokół Polski ostatnio. Prowadzący jak mógł ratował sytuację, przedstawiał sukcesy rządu, przerywał... niestety z miernym skutkiem. :lol:

Brawo pani Fotyga - my się w pas nie kłaniamy. :-?

Podczas mszy na cmentarzu w Radzyminie w rocznicę wiktorii warszawskiej pożyczył ode mnie stówę na tacę i do dziś mi nie oddał - pisze Sikorski. Jak myślicie o kim mowa? :wink:

Kurde normalnie jak mój jeden kumpel... :lol: :lol: :lol: Już wiem na kogo on głosuje. 8)

Przed chwilą był ciekawy program w reżimowej tv odnośnie polityki zagranicznej rządu. Pewien ekspert wyliczał nasze błędy oraz zarysował fatalny klimat jaki wytworzył się wokół Polski ostatnio.

Mtom, jesteś w stanie pomyśleć???

Jak to jest gdzie telewizja jest reżimowa, mamy "Stasi" czy tam "securitate", totalitaryzm Kaczyńskich ....., a w telewizji występują eksperci krytykujący w czambuł rząd...

w głównych wiadomościach mamy peany o Tusku, występy Bartoszewskiego ect...

Mtom czy ty nie widzisz sprzeczności???

Choć skoro potrafiłeś rząd krytykować za mieszanie i niemieszanie się do polityki.

Potrafiłeś napisać że i silna i słaba złotówka to klęska...

Trzeba sobie życzyć by podwyżka przedwyborcza była jak najwięsza i występujący pod nickiem mtom użytkownicy pisali na jak największej ilości forum, wraz z zaprzyjaźnionym z % i betonem ponurym filozofem zapewnią sukces wyborczy PIS :D

Trzeba sobie życzyć by podwyżka przedwyborcza była jak najwięsza i występujący pod nickiem mtom użytkownicy pisali na jak największej ilości forum, wraz z zaprzyjaźnionym z % i betonem ponurym filozofem zapewnią sukces wyborczy PIS :D

widać że idą wybory

bezradny elektorat pisi ciska się jak wesz na grzebieniu :lol:

a teraz oddam głos blogerce Renatce ;)

http://renatka.pardon.pl/

widać że idą wybory

bezradny elektorat pisi ciska się jak wesz na grzebieniu :lol:

lepiej tak, niż polec na betonie przygnieciony % i bełkotać że za 200 zł to już filozofia :lol:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...