Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowoczesna edukacja dzieci.

jabko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

... sądzę, że to bardzo pożyteczna lektura :D ... tylko dla jakiego czytelnika (chodzi o przedział wieku) ... pozatym powinna zostać rozbudowana o większą ilość gatunków zwierząt ale również owadów (niezmiernie interesująca jest kupa pszczoły :D )

... "w kupie siła, ..."

pzdr

ps - właśnie dziś byłem w lesie odebrać olchowe drewno, ... napotkałem kupę i ... się zastanawialiśmy z kolegą "kto to wydalił ?" :D :wink: ... powinienem chyba rozszerzyć swoją wiedzę o kupach (niestety, nie dane mi było na lekcjach przyrody posiąść tej wiedzy, ... może zmienią program nauczania ? ... minister G. powinien tę sprawę wreszcie załatwić, a nie zajmować się duperelami :wink: )

:lol: :lol: :lol:

czyli co? lepiej udawać, że nikt nie robi kupy, siku, nikomu się nie beka, ani nie pierdzi, nikt nie dłubie w nosie i nikomu nie pocą się nogi... ? :wink: :wink: :wink:

:

no jasne! Prawdziwy facet nie tylko lubi slodycze i szcza do zlewu, ale jeszcze nogi mu smierdza :wink:

A minister G.R . drogi Chef Paul jest do tego najlepszy, w koncu na czym jak na czym ale na g..nie to on sie zna jak malo kto.

Albo g,,no sie zna na czymkolwiek, jakos tak to bylo :wink:

....

A minister G.R . drogi Chef Paul jest do tego najlepszy, w koncu na czym jak na czym ale na g..nie to on sie zna jak malo kto.

Albo g,,no sie zna na czymkolwiek, jakos tak to bylo :wink:

... był taki kiedyś wewontek "Ich Troje" ... więc jak się tak do kupy skrzykną, to ... ho, ho, ho Panie :wink:

no jasne! Prawdziwy facet [....] szcza do zlewu

Ala zanim to zrobi powie "pardon" .

... pardon to powie "gentelmen" a nie "Prawdziwy Facet" :wink:

pzdr

No dobra . Ale kazdy Facet zna grzecznosciowa formulke : "Merci Madame . Gdzie sie wyszczac mam ?"

:lol: :wink:

no jasne! Prawdziwy facet [....] szcza do zlewu

Ala zanim to zrobi powie "pardon" .

... pardon to powie "gentelmen" a nie "Prawdziwy Facet" :wink:

pzdr

Dzentelmen to tak, i formulke zagada, co to Luc ja przytoczyl.

Ale taki juz na 100% twardziel to jeszcze przy tym bąki smali no i ręce ma z tylu zalozone.

No dobra . Ale kazdy Facet zna grzecznosciowa formulke : "Merci Madame . Gdzie sie wyszczac mam ?"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale mi się humor porawił :D

Jeśli chodzi o tą książkę, to nie rozumiem o co afera :roll: Już w kilku programach telewizyjnych podniecano się tą sprawą :-?

Kupa jaka jest każdy widzi :D naturalna sprawa :p