jabko 11.12.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 To chyba pod lekcje przyrody trzeba by podciągnąć. http://karwasz.org/gallery2/d/3605-2/bajka_dla_dzieci.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 11.12.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 " To bardzo dowcipna i pouczająca historia, dzięki której dzieci mają okazję poznać bogaty świat przyrody od trochę innej strony..." Co prawda, to prawda Chyba jednak moje dziecko dostanie inną książeczkę pod choinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.12.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Nooo, sprawa kupy dla małego dziecka, to bardzo ważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.12.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 czyli co? lepiej udawać, że nikt nie robi kupy, siku, nikomu się nie beka, ani nie pierdzi, nikt nie dłubie w nosie i nikomu nie pocą się nogi... ? ja bym wyluzowała, w końcu dlaczego nie popatrzeć raz na jakiś czas "od drugiej strony" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ... sądzę, że to bardzo pożyteczna lektura ... tylko dla jakiego czytelnika (chodzi o przedział wieku) ... pozatym powinna zostać rozbudowana o większą ilość gatunków zwierząt ale również owadów (niezmiernie interesująca jest kupa pszczoły ) ... "w kupie siła, ..." pzdr ps - właśnie dziś byłem w lesie odebrać olchowe drewno, ... napotkałem kupę i ... się zastanawialiśmy z kolegą "kto to wydalił ?" ... powinienem chyba rozszerzyć swoją wiedzę o kupach (niestety, nie dane mi było na lekcjach przyrody posiąść tej wiedzy, ... może zmienią program nauczania ? ... minister G. powinien tę sprawę wreszcie załatwić, a nie zajmować się duperelami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.12.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 czyli co? lepiej udawać, że nikt nie robi kupy, siku, nikomu się nie beka, ani nie pierdzi, nikt nie dłubie w nosie i nikomu nie pocą się nogi... ? : no jasne! Prawdziwy facet nie tylko lubi slodycze i szcza do zlewu, ale jeszcze nogi mu smierdza A minister G.R . drogi Chef Paul jest do tego najlepszy, w koncu na czym jak na czym ale na g..nie to on sie zna jak malo kto. Albo g,,no sie zna na czymkolwiek, jakos tak to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.12.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 no jasne! Prawdziwy facet [....] szcza do zlewu Ala zanim to zrobi powie "pardon" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 .... A minister G.R . drogi Chef Paul jest do tego najlepszy, w koncu na czym jak na czym ale na g..nie to on sie zna jak malo kto. Albo g,,no sie zna na czymkolwiek, jakos tak to bylo ... był taki kiedyś wewontek "Ich Troje" ... więc jak się tak do kupy skrzykną, to ... ho, ho, ho Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 no jasne! Prawdziwy facet [....] szcza do zlewu Ala zanim to zrobi powie "pardon" . ... pardon to powie "gentelmen" a nie "Prawdziwy Facet" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.12.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 no jasne! Prawdziwy facet [....] szcza do zlewu Ala zanim to zrobi powie "pardon" . ... pardon to powie "gentelmen" a nie "Prawdziwy Facet" pzdr No dobra . Ale kazdy Facet zna grzecznosciowa formulke : "Merci Madame . Gdzie sie wyszczac mam ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 no jasne! Prawdziwy facet [....] szcza do zlewu Ala zanim to zrobi powie "pardon" . ... pardon to powie "gentelmen" a nie "Prawdziwy Facet" pzdr No dobra . Ale kazdy Facet zna grzecznosciowa formulke : "Merci Madame . Gdzie sie wyszczac mam ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.12.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 mozna też rozwinąc wątek wycierania w firanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.12.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 no jasne! Prawdziwy facet [....] szcza do zlewu Ala zanim to zrobi powie "pardon" . ... pardon to powie "gentelmen" a nie "Prawdziwy Facet" pzdr Dzentelmen to tak, i formulke zagada, co to Luc ja przytoczyl. Ale taki juz na 100% twardziel to jeszcze przy tym bąki smali no i ręce ma z tylu zalozone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.12.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ale taki juz na 100% twardziel to jeszcze przy tym bąki smali no i ręce ma z tylu zalozone. Jezeli do tego czytywal Kartezjusza , to wszystko ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.12.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ale taki juz na 100% twardziel to jeszcze przy tym bąki smali no i ręce ma z tylu zalozone. skrzyżowanie harcerza z fornalem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 mozna też rozwinąc wątek wycierania w firanke mozna ale to nie facetom wycieranie w firanke podnosi cisnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.12.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 skrzyżowanie harcerza z fornalem ? raczej porucznik Drebin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ale taki juz na 100% twardziel to jeszcze przy tym bąki smali no i ręce ma z tylu zalozone. Jezeli do tego czytywal Kartezjusza , to wszystko ok . zwlaszcza jak czytywal z recami z tylu zlozonymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ale taki juz na 100% twardziel to jeszcze przy tym bąki smali no i ręce ma z tylu zalozone. Jezeli do tego czytywal Kartezjusza , to wszystko ok . Twardziele nie czytaja, znaja Kartezjusza na pamiec i cytuja przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No dobra . Ale kazdy Facet zna grzecznosciowa formulke : "Merci Madame . Gdzie sie wyszczac mam ?" Ale mi się humor porawił Jeśli chodzi o tą książkę, to nie rozumiem o co afera Już w kilku programach telewizyjnych podniecano się tą sprawą Kupa jaka jest każdy widzi naturalna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts