2112wojtek 11.12.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Już w kilku programach telewizyjnych podniecano się tą sprawą Eeeee !Ja tam sie podniecam czym innym, chociaz...blisko,blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.12.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ale mi się humor porawił Prawdę mówiąc to nie rozumiem kobiet, którym grubiańskie zachowanie mężczyzn poprawia humor. Przypomina mi sie widok jaki moge zaobserwowac na chodniku, przed nasza uczelnią. Niestety sąsiadujemy z technikum samochodowym. No i można zobaczyć jak dziewczyny chichoczą z zachwytu kiedy młodzi chłopcy walą wulgaryzmami co drugie słowo i ze swoista gracja spluwają na chodnik wprost pod nogi wniebowziętym panienkom... No ale cóż się dziwić młodzieży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.12.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 JoShi masz bardzo ładny avatarek pomiędzy uprawianiem grubiańskich zachowań lub ich apoteozą, a drwinami (bo to, co byłas łaskawa tak srogo ocenić to drwiny) na ten temat jest pewna subtelna, ale dośc istotna różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No dobra . Ale kazdy Facet zna grzecznosciowa formulke : "Merci Madame . Gdzie sie wyszczac mam ?" Ale mi się humor porawił Jeśli chodzi o tą książkę, to nie rozumiem o co afera Już w kilku programach telewizyjnych podniecano się tą sprawą Kupa jaka jest każdy widzi naturalna sprawa ... może niedługo dotrą do "kupy" poselskiej ? ... trza by się nad tym bardziej skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.12.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Wątek jest żartobliwy i w tym tonie toczy się rozmowa Nie ma się czym podniecać JoShi Jakoś nie zdarzyło mi się w realu doswiadczyć takiego zachowania ze strony meżczyzny, tym bardziej mnie to rozbawiło poprzez swoją absurdalność właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.12.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 JoShi masz bardzo ładny avatarek Dostałam od jednego trolla z niepficjalnym tytułem tropiciela trolli. pomiędzy uprawianiem grubiańskich zachowań lub ich apoteozą, a drwinami (bo to, co byłas łaskawa tak srogo ocenić to drwiny) na ten temat jest pewna subtelna, ale dośc istotna różnica Myślisz, ze kuleczka potrzebuje adwokata w Twojej osobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.12.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 http://img338.imageshack.us/img338/8703/2005polskaparada003uj2.jpg http://img468.imageshack.us/img468/8346/2005polskaparada004ai7.jpg http://img184.imageshack.us/img184/6748/ny2005polskaparada005ws5.jpg http://img293.imageshack.us/img293/8995/ny2005polskaparada006bo4.jpg Chlopaki dostali gromkie brawa i zrobilo sie ogolnie wesolo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.12.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Wątek jest żartobliwy i w tym tonie toczy się rozmowa Nie ma się czym podniecać JoShi Je sie nie podniecam. Wyraziłam swoje zniesmaczenie i to wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ................ Chlopaki dostali gromkie brawa i zrobilo sie ogolnie wesolo . ... będą dobre pieczarki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.12.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ale mi się humor porawił Prawdę mówiąc to nie rozumiem kobiet, którym grubiańskie zachowanie mężczyzn poprawia humor. Przypomina mi sie widok jaki moge zaobserwowac na chodniku, przed nasza uczelnią. Niestety sąsiadujemy z technikum samochodowym. No i można zobaczyć jak dziewczyny chichoczą z zachwytu kiedy młodzi chłopcy walą wulgaryzmami co drugie słowo i ze swoista gracja spluwają na chodnik wprost pod nogi wniebowziętym panienkom... No ale cóż się dziwić młodzieży... Dobre! Byl kiedys taki chlopina poczciwy, troche malo lotny ale za to z papierami na swoja przypadlosc. Mieszkal na Hradczanach, Jozef Szwejk sie nazywal /postac nie do konca fikcyjna/ i on tez, nawet w najglupszej sytuacji mial dla wszystkich jakąs pouczajaca dykteryjke, chociaz najczesciej nie na temat. Nie wiem czy komus chcialas dokopac czy stanowczo zamanifestowac swoja subtelnosc? W kazdym razie udalo Ci sie. Bardzo serdecznie pozdrawiam , chociaz juz nie tak absurdalnie jak na to watek zasluguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.12.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Joshi Bardzo sobie cenie klotnie z Toba , ale tym razem nie wstrzelilas sie swoja wypowiedzia w humor tego watka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.12.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 humor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.12.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 humor ?? humor (Wilga) rz. mnż I, D. -u, blm 1. ‘dyspozycja psychiczna polegająca na umiejętności zauważania zabawnych stron życia i traktowania ich z pobłażliwością i życzliwością’ 2. ‘nastrój przeżywany przez człowieka w danym momencie’ 3. ‘forma komizmu, ujęcie w zabawny, żartobliwy sposób postaci, sytuacji, dialogów np. w dziele literackim’ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamalec 11.12.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 z lawendowego wzgorza : http://img361.imageshack.us/img361/2485/lawendowagorkaoc7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ....... ....... Nie wiem czy komus chcialas dokopac czy stanowczo zamanifestowac swoja subtelnosc? W kazdym razie udalo Ci sie. Bardzo serdecznie pozdrawiam , chociaz juz nie tak absurdalnie jak na to watek zasluguje. ... "kupa" to chiba bardziej związana z chemią jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.12.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 JoShi kobieto jaki by wątek sie nie zaczął ty masz zawsze jakieś wąty, coś ci nie pasi.......... a może ty nie robisz kupy (nie srasz)i tak cię to dziwi............ więcej luzu i przestań być taka zasadnicza bo psujesz całą zasraną zabawę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 11.12.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 z lawendowego wzgorza : http://img361.imageshack.us/img361/2485/lawendowagorkaoc7.jpg Baaardzo trafne! Zwłaszcza w kontekście Twojej sygnaturki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.12.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Myślisz, ze kuleczka potrzebuje adwokata w Twojej osobie ? Mysle, że nie potrzebuje A to była uwaga pod adresem kuleczki ??? No proszę, niesłusznie założyłam, że nie robisz uwag personalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.12.2006 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Cos mi tu śmierdzi. Proszę się nie kłócić w moim jakże ważnym wątku A teraz się pozegnam bo mam jeszcze kupę do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.12.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No wiesz!!!!! W towarzystwie kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts