Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowoczesna edukacja dzieci.

jabko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ale mi się humor porawił :D

Prawdę mówiąc to nie rozumiem kobiet, którym grubiańskie zachowanie mężczyzn poprawia humor. Przypomina mi sie widok jaki moge zaobserwowac na chodniku, przed nasza uczelnią. Niestety sąsiadujemy z technikum samochodowym. No i można zobaczyć jak dziewczyny chichoczą z zachwytu kiedy młodzi chłopcy walą wulgaryzmami co drugie słowo i ze swoista gracja spluwają na chodnik wprost pod nogi wniebowziętym panienkom... No ale cóż się dziwić młodzieży...

No dobra . Ale kazdy Facet zna grzecznosciowa formulke : "Merci Madame . Gdzie sie wyszczac mam ?"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeśli chodzi o tą książkę, to nie rozumiem o co afera :roll: Już w kilku programach telewizyjnych podniecano się tą sprawą :-?

Kupa jaka jest każdy widzi :D naturalna sprawa :p

... może niedługo dotrą do "kupy" poselskiej ? :wink: ... trza by się nad tym bardziej skupić :wink:

JoShi masz bardzo ładny avatarek :D

Dostałam od jednego trolla z niepficjalnym tytułem tropiciela trolli.

pomiędzy uprawianiem grubiańskich zachowań lub ich apoteozą, a drwinami (bo to, co byłas łaskawa tak srogo ocenić to drwiny) na ten temat jest pewna subtelna, ale dośc istotna różnica :wink: :wink: :wink:

Myślisz, ze kuleczka potrzebuje adwokata w Twojej osobie ? :)

Prawdę mówiąc to nie rozumiem kobiet, którym grubiańskie zachowanie mężczyzn poprawia humor. Przypomina mi sie widok jaki moge zaobserwowac na chodniku, przed nasza uczelnią. Niestety sąsiadujemy z technikum samochodowym. No i można zobaczyć jak dziewczyny chichoczą z zachwytu kiedy młodzi chłopcy walą wulgaryzmami co drugie słowo i ze swoista gracja spluwają na chodnik wprost pod nogi wniebowziętym panienkom... No ale cóż się dziwić młodzieży...

Dobre! :D :D

Byl kiedys taki chlopina poczciwy, troche malo lotny ale za to z papierami na swoja przypadlosc. Mieszkal na Hradczanach, Jozef Szwejk sie nazywal /postac nie do konca fikcyjna/ i on tez, nawet w najglupszej sytuacji mial dla wszystkich jakąs pouczajaca dykteryjke, chociaz najczesciej nie na temat.

Nie wiem czy komus chcialas dokopac czy stanowczo zamanifestowac swoja subtelnosc?

W kazdym razie udalo Ci sie. :D

Bardzo serdecznie pozdrawiam , chociaz juz nie tak absurdalnie jak na to watek zasluguje.

humor ?? :o

humor (Wilga)

rz. mnż I, D. -u, blm 1. ‘dyspozycja psychiczna polegająca na umiejętności zauważania zabawnych stron życia i traktowania ich z pobłażliwością i życzliwością’ 2. ‘nastrój przeżywany przez człowieka w danym momencie’ 3. ‘forma komizmu, ujęcie w zabawny, żartobliwy sposób postaci, sytuacji, dialogów np. w dziele literackim’

.......

.......

Nie wiem czy komus chcialas dokopac czy stanowczo zamanifestowac swoja subtelnosc?

W kazdym razie udalo Ci sie. :D

Bardzo serdecznie pozdrawiam , chociaz juz nie tak absurdalnie jak na to watek zasluguje.

... "kupa" to chiba bardziej związana z chemią jest :wink:

JoShi

kobieto jaki by wątek sie nie zaczął ty masz zawsze jakieś wąty, coś ci nie pasi..........

a może ty nie robisz kupy (nie srasz)i tak cię to dziwi............

więcej luzu i przestań być taka zasadnicza bo psujesz całą zasraną zabawę...... :wink: