Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Życie nocne!!!

Recommended Posts

Kończy się rok i tak sobie pomyślałem,że dodam jakiś ,siakiś temat żeby potwierdzić ,że żyje i mam sie dobrze.

Jak w temacie co robicie gdy noc ciemna i pomysłów kupa. :D

przyjeżdzam po córcie(oblewanie prawka) do lokalu ,godz 2.30 a zniego wyłaża a nawet wypadają ona(kierowniczka)i znajomkowie.Wszyscy ładują mi sie do samochodu(8 ludzisków).W samochodzie gorzelnia pieśń pt.polska biało-czerwoni na ustach kazdego pasażera.Przy tak znakomitej pieśni powoli docieram pod domy i wygrużamy "trunkowców".Trzy osoby siedzą w bagażniku i drygują pozostałymi.Kocham młodzież ale nie tak mocno o godz 2.30.O godz.4.15 w samochodzie prawie "obora" tzn.w bagażniku pozostałości z kolacji jak się komuś ulało.Puszki po birze i niedopita flaszka-chyba souvenir dla kierowcy.W domu jestem na 5.10 prawie w ramionach mojej Gosi. :D .

Kończy się rok i tak sobie pomyślałem,że dodam jakiś ,siakiś temat żeby potwierdzić ,że żyje i mam sie dobrze.

Jak w temacie co robicie gdy noc ciemna i pomysłów kupa. :D

przyjeżdzam po córcie(oblewanie prawka) do lokalu ,godz 2.30 a zniego wyłaża a nawet wypadają ona(kierowniczka)i znajomkowie.Wszyscy ładują mi sie do samochodu(8 ludzisków).W samochodzie gorzelnia pieśń pt.polska biało-czerwoni na ustach kazdego pasażera.Przy tak znakomitej pieśni powoli docieram pod domy i wygrużamy "trunkowców".Trzy osoby siedzą w bagażniku i drygują pozostałymi.Kocham młodzież ale nie tak mocno o godz 2.30.O godz.4.15 w samochodzie prawie "obora" tzn.w bagażniku pozostałości z kolacji jak się komuś ulało.Puszki po birze i niedopita flaszka-chyba souvenir dla kierowcy.W domu jestem na 5.10 prawie w ramionach mojej Gosi. :D .

...zazdroszczę młodym - ja siedzę wieczorami w domu i patrzę jak moja tyje w ciąży :(

...zazdroszczę młodym - ja siedzę wieczorami w domu i patrzę jak moja tyje w ciąży :(

Smutno i nieciekawie to zabrzmiało. Ja też tyłam w ciąży, ale to raczej normalne, przecież potem się wraca do normalnego wyglądu:roll:

Ciesz się, że będzie dzidziuś, to jest teraz Wasze szczęście, a poimprezować jeszcze zdążycie.......wiem coś o tym :wink:

Ps. skoro masz żonę w ciąży, to chyba starzy nie jesteście :-? czemu więc piszesz "zazdroszczę młodym" :p

Z tym, ze w ciązy troszkę kg przybywa to chyba normalna kolej rzeczy czyż nie? Skoro chciałeś mieć potomka to trzeba było sieztym liczyć ze drugiej połowie parę kg przybędzie, ale po narodzeniu bobasa żona wróci do stanu przed ciążą. Zabrzmiało to bardzo niesmacznie z Twojej strony, ciekawe jakby zareagowała żona gdyby przeczytała to co napisałeś, na pewno miło by jej się nie zrobiło. Gdybym to ja usłyszała to zastanawiałabym się czy to naprawdę miłość... :evil:

Szczerze....ja bym na Twoim miejscu nie jechała ....jak się imprezować chciało do 2.30 to niech się teraz chce zapłacić za taxi :wink: .

Ale ze mnie wiedźma....a co tam, trzeba być twardym a nie miętkim....jak się raz dasz wykorzystać to ci na głowe powłażą :evil: .

charlie , szkoda , ze twoja zonka nie moze przeczytac tego co napisales :o :evil:

Może lepiej niech nie czyta, przykro by jej było niezależnie od tego, czy to był "dowcip" czy nie :roll:

P.s. - popatrz w lustro - pewnie Brada Pitta tam nie znajdziesz :roll:

charlie , szkoda , ze twoja zonka nie moze przeczytac tego co napisales :o :evil:

Może lepiej niech nie czyta, przykro by jej było niezależnie od tego, czy to był "dowcip" czy nie :roll:

P.S. rozumiem do pana Charliego , bo mnie do Pitta daleko :wink:

mam wielka nadzieje, ze byl to zart , w przeciwnym razie zal pani ciezarnej :-?

P.S. rozumiem do pana Charliego , bo mnie do Pitta daleko :wink:

mam wielka nadzieje, ze byl to zart , w przeciwnym razie zal pani ciezarnej :-?

Do pana Charliego, a jakże :D