niktspecjalny 18.12.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Kończy się rok i tak sobie pomyślałem,że dodam jakiś ,siakiś temat żeby potwierdzić ,że żyje i mam sie dobrze. Jak w temacie co robicie gdy noc ciemna i pomysłów kupa. przyjeżdzam po córcie(oblewanie prawka) do lokalu ,godz 2.30 a zniego wyłaża a nawet wypadają ona(kierowniczka)i znajomkowie.Wszyscy ładują mi sie do samochodu(8 ludzisków).W samochodzie gorzelnia pieśń pt.polska biało-czerwoni na ustach kazdego pasażera.Przy tak znakomitej pieśni powoli docieram pod domy i wygrużamy "trunkowców".Trzy osoby siedzą w bagażniku i drygują pozostałymi.Kocham młodzież ale nie tak mocno o godz 2.30.O godz.4.15 w samochodzie prawie "obora" tzn.w bagażniku pozostałości z kolacji jak się komuś ulało.Puszki po birze i niedopita flaszka-chyba souvenir dla kierowcy.W domu jestem na 5.10 prawie w ramionach mojej Gosi. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 ja jako Gosia zazwyczaj trzymam noca Froscha w ramionach wesolo miales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 18.12.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Kończy się rok i tak sobie pomyślałem,że dodam jakiś ,siakiś temat żeby potwierdzić ,że żyje i mam sie dobrze. Jak w temacie co robicie gdy noc ciemna i pomysłów kupa. przyjeżdzam po córcie(oblewanie prawka) do lokalu ,godz 2.30 a zniego wyłaża a nawet wypadają ona(kierowniczka)i znajomkowie.Wszyscy ładują mi sie do samochodu(8 ludzisków).W samochodzie gorzelnia pieśń pt.polska biało-czerwoni na ustach kazdego pasażera.Przy tak znakomitej pieśni powoli docieram pod domy i wygrużamy "trunkowców".Trzy osoby siedzą w bagażniku i drygują pozostałymi.Kocham młodzież ale nie tak mocno o godz 2.30.O godz.4.15 w samochodzie prawie "obora" tzn.w bagażniku pozostałości z kolacji jak się komuś ulało.Puszki po birze i niedopita flaszka-chyba souvenir dla kierowcy.W domu jestem na 5.10 prawie w ramionach mojej Gosi. . ...zazdroszczę młodym - ja siedzę wieczorami w domu i patrzę jak moja tyje w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.12.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 ...zazdroszczę młodym - ja siedzę wieczorami w domu i patrzę jak moja tyje w ciąży Smutno i nieciekawie to zabrzmiało. Ja też tyłam w ciąży, ale to raczej normalne, przecież potem się wraca do normalnego wyglądu:roll: Ciesz się, że będzie dzidziuś, to jest teraz Wasze szczęście, a poimprezować jeszcze zdążycie.......wiem coś o tym Ps. skoro masz żonę w ciąży, to chyba starzy nie jesteście czemu więc piszesz "zazdroszczę młodym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 18.12.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 ...zazdroszczę młodym - ja siedzę wieczorami w domu i patrzę jak moja tyje w ciąży nie ma to jak męskie podejście do sprawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Rozpieszczasz córę! Taksówki są od takich transportów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 18.12.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 ...zazdroszczę młodym - ja siedzę wieczorami w domu i patrzę jak moja tyje w ciąży Z tym, ze w ciązy troszkę kg przybywa to chyba normalna kolej rzeczy czyż nie? Skoro chciałeś mieć potomka to trzeba było sieztym liczyć ze drugiej połowie parę kg przybędzie, ale po narodzeniu bobasa żona wróci do stanu przed ciążą. Zabrzmiało to bardzo niesmacznie z Twojej strony, ciekawe jakby zareagowała żona gdyby przeczytała to co napisałeś, na pewno miło by jej się nie zrobiło. Gdybym to ja usłyszała to zastanawiałabym się czy to naprawdę miłość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Szczerze....ja bym na Twoim miejscu nie jechała ....jak się imprezować chciało do 2.30 to niech się teraz chce zapłacić za taxi . Ale ze mnie wiedźma....a co tam, trzeba być twardym a nie miętkim....jak się raz dasz wykorzystać to ci na głowe powłażą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.12.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 No po córkę to rozumiem, ale żeby jeszcze jakichś obcych zachlańców i zarzygańców rozwozić. I jeszcze po nich samochód sprzątać. Niedoczekanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 charlie , szkoda , ze twoja zonka nie moze przeczytac tego co napisales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.12.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 ...zazdroszczę młodym - ja siedzę wieczorami w domu i patrzę jak moja tyje w ciąży Oj zadyma będzie....zadyma Ja mam nadzieję, że to był żart a nie przykład męskiej "dojrzałości" do małżeństwa i rodzicielstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 charlie , szkoda , ze twoja zonka nie moze przeczytac tego co napisales Może lepiej niech nie czyta, przykro by jej było niezależnie od tego, czy to był "dowcip" czy nie P.s. - popatrz w lustro - pewnie Brada Pitta tam nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 charlie , szkoda , ze twoja zonka nie moze przeczytac tego co napisales Może lepiej niech nie czyta, przykro by jej było niezależnie od tego, czy to był "dowcip" czy nie P.s. - popatrz w lustro - pewnie Brada Pitta tam nie znajdziesz P.S. rozumiem do pana Charliego , bo mnie do Pitta daleko mam wielka nadzieje, ze byl to zart , w przeciwnym razie zal pani ciezarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.12.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 charlie , szkoda , ze twoja zonka nie moze przeczytac tego co napisales Może lepiej niech nie czyta, przykro by jej było niezależnie od tego, czy to był "dowcip" czy nie P.s. - popatrz w lustro - pewnie Brada Pitta tam nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 charlie , szkoda , ze twoja zonka nie moze przeczytac tego co napisales Może lepiej niech nie czyta, przykro by jej było niezależnie od tego, czy to był "dowcip" czy nie P.s. - popatrz w lustro - pewnie Brada Pitta tam nie znajdziesz pewnie Charlie Chaplin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.12.2006 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 charlie , szkoda , ze twoja zonka nie moze przeczytac tego co napisales to dobrze ,że nie czyta ...musialaby sprzatać sałatke z bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 charlie , szkoda , ze twoja zonka nie moze przeczytac tego co napisales Może lepiej niech nie czyta, przykro by jej było niezależnie od tego, czy to był "dowcip" czy nie P.s. - popatrz w lustro - pewnie Brada Pitta tam nie znajdziesz P.S. rozumiem do pana Charliego , bo mnie do Pitta daleko mam wielka nadzieje, ze byl to zart , w przeciwnym razie zal pani ciezarnej Do pana Charliego, a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 19.12.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 No po córkę to rozumiem, ale żeby jeszcze jakichś obcych zachlańców i zarzygańców rozwozić. I jeszcze po nich samochód sprzątać. Niedoczekanie. Pasazerów na gapę zaprosić do wspólnego z córką sprzątania auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 19.12.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 ...zazdroszczę młodym - ja siedzę wieczorami w domu i patrzę jak moja tyje w ciąży prowokacja? czy piotruś pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.12.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Stefan ?????? Fajny masz bagażnik A tak btw : Oblewanie prawka - czyli córa ma coś kole 17-18 lat. Nie za wcześnie na zachlane imprezki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts