Xena z Xsary 19.12.2006 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 to niestety francuskie pieski prędzej bilet do SPA .... Francuskie perfumy Może ciocia marzy o Chanel N^5 kolejnym? mnie zmieściłby sie na póleczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 19.12.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 A co ma dla Ciebie większe znaczenie? To że ich nie lubisz, czy to że chcesz się zmieścić w konwenansie i nie narazić na obmowę? W pierwszym przypadku obdaruj ich jakimś bohomazem w wydatnych ramach, kompletnie nie pasującym do ich mieszkania. Jak dobrze poszukasz to na internetowych aukcjach można już za 20 zł takie cudo ustrzelić, a może i mniej. Przy odbiorze osobistym - jeszcze zdążysz. W drugim przypadku - jw. tylko zachowaj tonację kolorystyczną z ich tapetami i bardzo donośnie obwieszczaj, że to dzieło sztuki, bardzo oryginalne. Może nawet specjalnie dla nich zamówione u artysty, którego życiorys możesz zmyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 ... plyta z muzyka - jakas Norah Jones, Diana Krall - ciocie to lubia Ja też lubię To znaczy że, co...że niby taka ciotkowata jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.12.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ... plyta z muzyka - jakas Norah Jones, Diana Krall - ciocie to lubia Ja też lubię To znaczy że, co...że niby taka ciotkowata jestem ja też lubię AnSi - witam w klubie ciotkowym :D a propos prezentu to może jakieś ozdobne puzderko na różniste pierdułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 20.12.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Xena, to nieżli ta ciocia i wujek. Też bym tak chciała w ich wieku. Chociaż charakterki chyba mało kryształowe. I tak ich nie zaskoczysz, pewnie, to chociaż, żebyś się zarżnęła finansowo. A może książki fajne: wujciowi o lodowcach, cioteczce o tym jak urządzić w domu siłownię, albo tomik wierszy. Pomyśli, że widzisz w niej intelektualistkę i głupio będzie się nie ucieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.12.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 granierem to by stopy zmywała mówie, ze to francuski piesek musiałabym jej lancoma kupić wujek nie pali za to lansuje się ostatnio na stoku (75 lat) Godne podziwu Chciałabym w tym wieku mieć siłę się jeszcze lansować i to na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.12.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 granierem to by stopy zmywała mówie, ze to francuski piesek musiałabym jej lancoma kupić wujek nie pali za to lansuje się ostatnio na stoku (75 lat) Wiesz co, ostatnio w księgarniach pojawiła się książka Kathleen Tessaro "Elegantka" - "Komu więc polecam tę książkę? Czytelniczkom szukającym rozrywki, ale nie tej najproszej. Powieść wciąga, ale nie tylko zabija czas, daje też szansę zastanowić się nad wpływem domu rodzinnego na naszą samoocenę. Uwierzyłam, że kompleksy wyniesione z dzieciństwa mam nie tylko ja. P.S. A fragmenty podręcznika elegancji cytowane szczodrze przez autorkę, są naprawdę super!" Może to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.12.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 granierem to by stopy zmywała mówie, ze to francuski piesek musiałabym jej lancoma kupić wujek nie pali za to lansuje się ostatnio na stoku (75 lat) Godne podziwu Chciałabym w tym wieku mieć siłę się jeszcze lansować i to na stoku Jak się na stoku lansuje to może jakiś narciarski gadżecik ? Jak jeździ to skarpety narciarskie , jak się tylko lansuje to gogle albo okulary ? Albo fajną czapkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.12.2006 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 granierem to by stopy zmywała mówie, ze to francuski piesek musiałabym jej lancoma kupić wujek nie pali za to lansuje się ostatnio na stoku (75 lat) Godne podziwu Chciałabym w tym wieku mieć siłę się jeszcze lansować i to na stoku Jak się na stoku lansuje to może jakiś narciarski gadżecik ? Jak jeździ to skarpety narciarskie , jak się tylko lansuje to gogle albo okulary ? Albo fajną czapkę ? chodzi o lansowanie;) ale te gadzety juz ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.12.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 granierem to by stopy zmywała mówie, ze to francuski piesek musiałabym jej lancoma kupić wujek nie pali za to lansuje się ostatnio na stoku (75 lat) Godne podziwu Chciałabym w tym wieku mieć siłę się jeszcze lansować i to na stoku Jak się na stoku lansuje to może jakiś narciarski gadżecik ? Jak jeździ to skarpety narciarskie , jak się tylko lansuje to gogle albo okulary ? Albo fajną czapkę ? chodzi o lansowanie;) ale te gadzety juz ma To może jakis kosmetyk dla narciarzy ? Nie pamiętam jaka to firma robiła , albo Lancaster albo Clarins ( był do dostanie w Sephorze ) zestaw krem +sztyft do ust , ładnie zapakowany i we właściwym przedziale cenowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Xena.... samym czytaniem się zmęczyłam.... kup im po kubku ze Shrekiem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.12.2006 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 kupię im po kubku na ziółka ze shrekiemi jego żoną oraz piołunokto juz wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.12.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 a tak poważnie, to może w jakiejś luksusowej herbaciarni i kawiarni zakup odpowiednio eleganckie zestawy ekskluzywnie aromatyzowanego napoju i cześć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.12.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Aggi o ile zdazylam juz poznac ciociewujki Xeny - to na pewno juz maja zelazne zapasy ale to dobry pomysl. albo dobre wino im kup i karafke - do oddychania. ps. nie mam pomyslu na szwagra wlasnego znaczy. On tez wszystko ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.12.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ... plyta z muzyka - jakas Norah Jones, Diana Krall - ciocie to lubia Ja też lubię To znaczy że, co...że niby taka ciotkowata jestem no rzeczywiscie - tak zabrzmialo ja tez bardzo lubie Ansi - widocznie 4w3 czy tam w5 - tak maja mialo byc "ciocie TEZ to lubia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamalec 21.12.2006 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja osobiscie robie tak jak napisala Aggi. Zasladzam i zalewam "legalnymi stymulantami", zawsze jest pozniej spokojnie. http://img246.imageshack.us/img246/9052/img3156mx6.jpg http://img246.imageshack.us/img246/7705/img3158my5.jpg W tym roku kazdy dostanie taki zestaw, wszyscy beda miec rowno i sprawiedliwie. Tak jak zakladal Marks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.12.2006 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 kupiłam llampe solną zamknięta w wielkiej straej butelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.12.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 kupiłam llampe solną zamknięta w wielkiej straej butelce Łomatko! Chyba naprawdę ich nienawidzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.12.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 kupiłam llampe solną zamknięta w wielkiej straej butelce Co to znaczy "starej"? To może działać jak lampa Alladyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.12.2006 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Łomatko! Chyba naprawdę ich nienawidzisz yyyyyyyyy alez skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts