malux20 14.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 15.11.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 to może tutaj są niedokładne informacje http://www.muratorplus.pl/technika/izolacje/izolacja-thermocel_56997.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.11.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 może tak może nieja mam info od producenta na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 21.01.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Za ile metrów? zrobiłem celulozą wczoraj środek 50m2 na 50 cm h reszta 70 m2 na 60-70cm koszt 5,5 tyś z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No, wydaje mi sie, ze za 50+70 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 04.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 firma thermocel samemu to zrobić ciężko byłoby uzyskać taki efekt Można namiar na firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek-Krakow 30.07.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Robiłem w lecie. Ok.200m2 na 40cm.-9000zł. Ekofiber, firma z Czeladzi. Trochę odgrzeję wpis. Można dostać jakieś namiary na tą firmę? Wychodzi jakieś 1,12 zł za 1cm grubości, ja mam do położenia jakieś 300m i gruboć 30cm pod dachem. Może ktoś inny zna dobrą i rozsądną firmę co by pod Kraków przyjechała? Na allegro widzę teraz ceny 1,5 za 1cm, ale potrzebuję też wiedzieć, komu zaufać - może ktoś kogoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 30.07.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 @Jarek, a próbowałeś http://bit.ly/1bGVGy6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek-Krakow 31.07.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ja wiem jak działa google, allegro też jakoś obsługuję. Problem polega na tym, że firm jest zawsze na dziesiątki / setki, ale dobrych jest znacznie mniej. Zresztą, nie wszystkie dobre firmy są w internecie i mają własne strony. Ale faktycznie tu niema co mieszać jeżeli ta z netu to ta sama, jeśli tak, to jest mi wstyd z mojego lenistwa: Wielkie dzięki, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 31.07.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ja wiem jak działa google, allegro też jakoś obsługuję. Problem polega na tym, że firm jest zawsze na dziesiątki / setki, ale dobrych jest znacznie mniej. Zresztą, nie wszystkie dobre firmy są w internecie i mają własne strony. Ale faktycznie tu niema co mieszać jeżeli ta z netu to ta sama, jeśli tak, to jest mi wstyd z mojego lenistwa: Wielkie dzięki, Pozdrawiam Tak. Polecam panią Wolską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek-Krakow 01.08.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dzięki, czekam własnie na wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nodan 24.10.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja osobiście widziałem pracę firmy z Grudziądza i muszę przyznać , że naprawdę ceny spoko i bardzo dobra jakość pracy. Oferują nawet badanie termowizyjne po wykonaniu docieplenia poddaszy. Jakby ktoś chciał namiary to tel. 694936468 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.10.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jestem właśnie po ociepleniu, 100 m2 warstwa 50 cm (wyszło chyba 113 worków), zapłaciłam 6500 (z 8% VATem). 53 zł netto worek. Firma Thermohouse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 30.10.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Witam, Wysłałam parę maili z prośbą o przesłanie oferty na wykonanie ocieplenia stropu, m.in. do firm które tutaj się przewijały. Powiedzcie proszę na co zwrócić szczególną uwagę przy wyborze konkretnej firmy? Czytam że są różne produkty-ekofiber, isocel, thermocel etc. Czy mam prosić o karty techniczne i porównywać skład? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 30.10.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Otrzymałam pierwsza wycenę.Materiał o współczynniku 0,040-0,041, warstwa 30 cm, cena brutto ponad 10 tysięcy złotych.Taniej położę 30 cm Super Maty, o tej samej grubości, o współczynniku 0,033. Zwykły płaski strop, nic nadzwyczajnego do ułożenia, miejsca wszystkie bardzo łatwo dostępne, więc mostki będą pewnie minimalne. Tak sądzę.Więc, jaki jest jeszcze argument za tym aby jednak zdecydować się na droższą celulozę? Oraz, czy prawdą jest, że nie trzeba tam stosować paroizolacji pod spód, ani paroprzepuszczalnej folii na wierzch? Czy celuloza nie osiada pod wpływem gromadzącego się na niej kurzu? Bo ponoć wełna owszem, dlatego ją niektórzy przykrywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotylozaur 25.11.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 No i czy zmieniłaś zdanie, czyli czy znalazłaś sensownych cenowo wykonawców? BTW czy możesz podać ile wychodzi za m2 w Twoich wycenach? Otrzymałam pierwsza wycenę. Materiał o współczynniku 0,040-0,041, warstwa 30 cm, cena brutto ponad 10 tysięcy złotych. Taniej położę 30 cm Super Maty, o tej samej grubości, o współczynniku 0,033. Zwykły płaski strop, nic nadzwyczajnego do ułożenia, miejsca wszystkie bardzo łatwo dostępne, więc mostki będą pewnie minimalne. Tak sądzę. Więc, jaki jest jeszcze argument za tym aby jednak zdecydować się na droższą celulozę? Oraz, czy prawdą jest, że nie trzeba tam stosować paroizolacji pod spód, ani paroprzepuszczalnej folii na wierzch? Czy celuloza nie osiada pod wpływem gromadzącego się na niej kurzu? Bo ponoć wełna owszem, dlatego ją niektórzy przykrywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 20.12.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Witam, Czy ktoś jest w stanie polecić firmę do ocieplenie poddasza thermocelem w woj. podlaskim ?I jak teraz kształtują się ceny ?Wczoraj jeden z wyk. zabił mnie ceną - 200 zł netto/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek-Krakow 21.01.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Polecana Pani Wolska mnie olała, stwierdziła że ocieplić skosów się nie da przy dachu 35 stopni i to nie ma sensu... W Krk firma chce za tyle zrobić, że starczyłoby na 2 dachy W końcu znalazłem wykonawcę z pod Radomia, nie wiem jak robi ale cen bardzo ok i raczej zaryzykuję Co najciekawsze, na 10 zapytań otrzymałem jedynie 4 albo 5 wycen, reszta nawet łaskawie się nie odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 22.01.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Polecana Pani Wolska mnie olała, stwierdziła że ocieplić skosów się nie da przy dachu 35 stopni i to nie ma sensu... W Krk firma chce za tyle zrobić, że starczyłoby na 2 dachy W końcu znalazłem wykonawcę z pod Radomia, nie wiem jak robi ale cen bardzo ok i raczej zaryzykuję Co najciekawsze, na 10 zapytań otrzymałem jedynie 4 albo 5 wycen, reszta nawet łaskawie się nie odezwała Potwierdzam podejście Wolskiej jak u kolegi. Ja czekam na cenę worka już drugi miesiąc, szkoda czasu na Panią W A tak na marginesie jakie macie ceny za woreczek ? Potrzebuje około 250 worków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek-Krakow 22.01.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 To samo miałem jak kupowałem perlit pod Krakowem do wylewek, jedynie skład Gaik z okolicy podszedł profesjonalnie do tematu, reszta miała mnie głęboko w d....., tak jakbym chciał to a darmo... Ja mam tylko cenę za m2 dla dachu 35 stopni i grubości 25cm, ale nie wiem ile za worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts