bgolab 05.02.2024 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego Czy ktos reklamował z Panstwa taki kominek w Roben. Mi sie rozlatuja takie kominki ale zazadali dokumentu zakupu po 16 z gora latach. Czy komus udalo sie wyegzekwowac gwarancje w Roben bez faktury? Rozmawiałem z dekarzami - podobno cała seria była wadliwa i o tym Roben dobrze wie bo przedstawiciel handlowy potwierdził. Ku przestrodze by trzymac faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwyR6 06.02.2024 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego Czyli dokonałem słusznego wyboru stawiając na dachówkę Braas,słyszałem właśnie że z Robenem jest taka jazda ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.02.2024 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego Czy jest jakas alternatywa dla nich bo ten jest juz nieprodukowany a poza tym nie wiem czy chce kupowac cos tak marnej jakosci. https://wszystkonadachy.pl/pl/c/KOMINKI-ALUMINIOWE/547 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts