jabko 13.05.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 agnes tak trzymaj Ogromnie lubie kobiety, zwlaszcza kiedy sa piekne i ulegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 On 2003-05-13 12:37, agnes wrote: jak pisałam wczesniej mam w domu dysortografika i wiem jak ciężko takim ludziom,i tego anonim nie wziął po uwagę wziął, wziął, tylko to nie tłumaczy niechlujstwa językowego tak wielu ludzi, ktoś wyżej ładnie to ujął - niechluj językowy to człowiek z brakiem szacunku dla siebie i adwersarza(y), ja także nie mam szacunku dla takiej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 13.05.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Pierwsze zgadza się w 100 % a to drugie w 0 % Lubię mężczyzn pięknych,młodych i bogatych On 2003-05-13 12:40, jabko wrote: agnes tak trzymaj Ogromnie lubie kobiety, zwlaszcza kiedy sa piekne i ulegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 13.05.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 A mogę się wyłamać i stwierdzić, że mnie cudze błędy nie przeszkadzają? Bardziej, o wiele bardziej razi mnie NIEOMYLNOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Lechu5 na południu to znaczy blżej Przemyśla, czy Krakowa, czy Wrocławia? U nas w Gliwicach nie pada.Pzdr.Gall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 tu nie chodzi o nieomylność tylko o przykładanie większej wagi do tego co i jak się pisze i robi, bo mnie takie podejście kojarzy się z 'moimi' budowlańcami, od których ciągle słyszę (jak wytknę im jakiś błąd) 'eee, co się pan przejmujesz, to się jakoś zaklajstruje potem'. dla mnie to bardzo podobne podejście do problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.05.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Agnes teraz jestem pewien - biore cie za zone. Zdalas egzamin (nie lubie uleglych). Tylko jest maly problem. Nie jestem piekny ani bogaty. Za to uwazam sie jeszcze za mlodego (i lubie dziewczynki starsze od siebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 13.05.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 No widzisz, Anonimie, mnie to nie przeszkadza, bo łatwiej mi uwierzyć, że ktoś może mieć problem ze słowem "rzadko" niż że nie wie, gdzie się stawia przecinek. Albo nie wie, że zdanie zaczyna się od dużej litery. To są dla mnie przykłady niechlujstwa, błędy zaś często są podświadome. A poza tym to stary numer na wszystkicvh forach dyskusyjnych - jak cię przeciwnik zbija argumentami, to zawsze możesz mu wytknąć ortografię i twoje na wierzchu, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 On 2003-05-13 13:26, Stokrotka wrote: A poza tym to stary numer na wszystkicvh forach dyskusyjnych - jak cię przeciwnik zbija argumentami, to zawsze możesz mu wytknąć ortografię i twoje na wierzchu, co nie? Gruba pomyłka, ten wątek jest tylko nt. ortografii i (jak dla mnie) wzajemnym szacunku dla siebie, nie dotyczy zupełnie dyskusji na tematy merytoryczne (o budowaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 13.05.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Ja również stara nie jestem a po drugie to męża już mam....... ,a po trzecie to nie wiedziałam ,że jestem egzaminowana On 2003-05-13 13:16, jabko wrote: Agnes teraz jestem pewien - biore cie za zone. Zdalas egzamin (nie lubie uleglych). Tylko jest maly problem. Nie jestem piekny ani bogaty. Za to uwazam sie jeszcze za mlodego (i lubie dziewczynki starsze od siebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 13.05.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Wowka czy nie zgodziłbyś się z moim pogladem, że "słoma" o, której piszesz to również brak tolerancji dla tych ze "słomą" ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.05.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Drugie pytanie tez zaliczone AGNES. Ja tez mam zonke i dlatego zadaje sie tylko z wiekowymi i mezatkami (no wiesz Sa takie ciche-nie chwala sie za bardzo co robia). A wiekowymi oznacza od 28 w góre. Najlepiej jeszcze jak masz chociaz jedno dziecko. Wtedy masz trzeciego plusa i jestem twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.05.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 On 2003-05-13 12:37, agnes wrote: Z jednej strony anonima rozumiem,też mnie drażni ciemnota jakiejś tam części polskiego społeczeństwa ,brak słownej ogłady ,błedy gramatyczne np; "poszłem" czy "tatowi" ale taka jakośc słownictwa wynoszona jest z domu rodzinnego.Błędy ort. pisane to co innego ,jak pisałam wczesniej mam w domu dysortografika i wiem jak ciężko takim ludziom,i tego anonim nie wziął po uwagę sam wykazując się ciemnotą i brakiem kultury,nietolerancją-tak typową dla Polaków. Niestety, Agnes musze cie zmartwic, stwierdzenie : "poszlem" nie jest juz bledem gramatycznym. Na zasadzie ususu czyli zwyczaju jezykowego stalo sie poprawne. Mnie tez to drazni, ale juz nic nie poradzimy i mysle, ze czesciowo racje ma inwestor, gdy mowi, ze pewne dzisiejsze bledy na skutek uzywania ich przez wieksza czesc spoleczenstwa stana sie norma. Co do bledow ortograficznych na forum, to ja jestem tolerancyjna, bo mam kolezanke, ktora ma dysortografie i wiem, jak to jest. A przeciez nie bedziemy chyba wymagac zaswiadczenia lekarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Lechu5 gdzieś jest?Gall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.05.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 no tak Jak blisko to "poszlem"Jak daleko to "poszedlem" Wiecie, kiedys w technikum pamietam jak do klasy weszlo dwoje mlodych ludzi z 4 klasy liceum i jeden z nich powiedzial to pani magister (która uczyla sie u samego Miodka) cytuje "My tu byli u pani, zostawili my zeszyty"Dobre nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Jabko a nie byli to czasem piłkarze, tez nieźli "rozmawiacy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.05.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 he he he nie to nie szkola sportowa I z kim ja w ogóle rozmawiam - moze sie zalogujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 13.05.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 DO Gala Anonima Jestem , jestem zrobiłem sobie krótką przerwę na pracę a i z sił trochu opadłem, może wieczorem będę w lepszej formie? lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.05.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 On 2003-05-13 13:56, inwestor wrote: Wowka czy nie zgodziłbyś się z moim pogladem, że "słoma" o, której piszesz to również brak tolerancji dla tych ze "słomą" ? Pozdrawiam Nie, nie zgodzę się z Twoim poglądem. Tych ze słomą oczywiście toleruję, dyskutuję z nimi, wymieniam opinie. Nie wytykam ich palcem i nie ośmieszam. Ale swoją prywatną opinię na ich temat mam. Pozdrawiam także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 13.05.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 On 2003-05-13 13:11, Anonymous wrote: Lechu5 na południu to znaczy blżej Przemyśla, czy Krakowa, czy Wrocławia? U nas w Gliwicach nie pada.Pzdr.Gall. Oj przepraszam Galla, że nie odpowiedziałem ale jakoś przeoczyłem wątek - bliżej Opola. Ale teraz już nie pada, a budowa wysychając czeka na swoją porcję lepiku i papy. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts