zielonooka 30.12.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Na początku każdego roku, juz od lat, zapisuję sobie moje postanowienia noworoczne w kalendarzu . A w ostatni dzień roku odczytuje te wcześniejsze i sprawdzam, co mi się udało a co nie. Hmm moje postanowienie na nowy rok wspolne z mężem:rozpocząć budowę domku lub KUPIC DOM ...to juz takie wielkie postanowienie ale chcielibyśmy już w roku 2007.... hmmm zobaczymy a z takich malych postanowien...ide od stycznia na aerobik zobaczymy... to tak w tym klimacie (a moze bardziej w tym dowcipie ktory napisal Paweł76 ) Niedawno znalazlam jakies swoje stare zapiski - min wlasnie wykonane pod koniec grudnia (mialam ok 16 lat ) Pierwszy punkt (z dluuugiej listy ) brzmiał mniej wiecej : Znalesc chlopaka , kalendarz z nastepnego roku ma nagryzmolone : Znalesc NORMALNEGO chlopaka Kalendarz z jeszcze nastepnego roku nie ma juz zadnego zapisku dotyczacego plci przeciwnej wiec albo znalazlam albo sie zalamalam totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Na początku każdego roku, juz od lat, zapisuję sobie moje postanowienia noworoczne w kalendarzu . A w ostatni dzień roku odczytuje te wcześniejsze i sprawdzam, co mi się udało a co nie. Hmm moje postanowienie na nowy rok wspolne z mężem:rozpocząć budowę domku lub KUPIC DOM ...to juz takie wielkie postanowienie ale chcielibyśmy już w roku 2007.... hmmm zobaczymy a z takich malych postanowien...ide od stycznia na aerobik zobaczymy... to tak w tym klimacie (a moze bardziej w tym dowcipie ktory napisal Paweł76 ) Niedawno znalazlam jakies swoje stare zapiski - min wlasnie wykonane pod koniec grudnia (mialam ok 16 lat ) Pierwszy punkt (z dluuugiej listy ) brzmiał mniej wiecej : Znalesc chlopaka , kalendarz z nastepnego roku ma nagryzmolone : Znalesc NORMALNEGO chlopaka Kalendarz z jeszcze nastepnego roku nie ma juz zadnego zapisku dotyczacego plci przeciwnej wiec albo znalazlam albo sie zalamalam totalnie kiedys sobie postanowilam , ze obetne wlosy na krotko potem zmienilam , ze do pasa potem , ze do ramion po latach je obcielam ( do ramion ) , ale juz bez postanowien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 30.12.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Z jeżdżeniem samochodem szło mi jako tako, ale budowa mnie zmusiła do częstych podróży w różne miejsca no to się doszkoliłam tak jakoś samo. Pomimo kilku osób , w tym dobrych pływaków jako nauczycieli dalej nie umiem pływać. Mam taki plan, jak czas i finanse pozwolą , chcę zapisać się na kurs nauki pływania , albo jakieś indywidualne lekcje sobie zafunduję. Jak zapłacę to będę miała większą mobilizację żeby się nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 30.12.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 niech bedzie tak jak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 30.12.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 nie mam postanowień noworocznych -coby zestresowaną nie wchodzić w Nowy Rok No i na darmo się nie wysilać, nie? Pływam, samochodem jeżdżę, nie palę, domek mam (udało się ), to jakie posanowienia? Że będę mieć więcej porządku, o nie - to taki sters jak się nie uda! Może, że uda mi się w końcu być lepszą matką dla mych dzieci? Ale to w końcu wyjdzie tak, jak w tym dowcipie: Mańka, myjemy, czy robimy nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwier 30.12.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Jadac dzisiaj rano do pracy czytalem w gazecie o noworocznych przesadach I tak: * w Nowy Rok nalezy wczesnie wstac zeby zapewnic sobie pracowity i dochodowy rok Cool * w zadnych wypadku nie wolno robic prania a to dlatego, ze ktos w rodzinie "zostanie zmyty" Confused * wszystkie dlugi powinny byc splacone przed koncem roku; nie wolno tez pozyczac niczego tego dnia bo inaczej bedziecie pozyczac caly rok Twisted Evil * caly dom powinnien byc wysprzatany, odkurzony i wszystkie smieci wyniesione tylnymi drzwiamy (jesli takie mamy Wink ) przed Nowym Rokiem. Nie powinno sie odkurzac w Nowy Rok bo mozna szczescie wymiesc z domu * O polnocy wszystkie drzwi i okna powinny byc otwarte, zeby Stary Rok wyszedl z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 30.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Jadac dzisiaj rano do pracy czytalem w gazecie o noworocznych przesadach I tak: * caly dom powinnien byc wysprzatany, odkurzony i wszystkie smieci wyniesione tylnymi drzwiamy (jesli takie mamy Wink ) przed Nowym Rokiem. buhahahaha, trzeba było to napisać W LIPCU - może bym zdążyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 30.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ja nie wierze w takie zabony i staram się nie stosować do nich . Slyszałam tylko przesady o spłceniu dlugów przed końcem roku i załatwieniu zaległych spraw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 no i jak tam z postanowieniami noworocznymi ? jeszcze zostały 2 miesiące ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 moje się spełniło. W styczniu pomyśle nad kolejnym na kolejny rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts