Ewunia 13.05.2003 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 On 2003-05-12 22:40, zibi.maz. wrote: Myślę, że omawiany temat wiąże sie równiez z dostępem do Internetu. Ja to rozumiem i jednoznacznie nie potępiam. Też się zgadzam, a poza tym, to najtrudniej jest być nowym. Po przeczytaniu wszystkiego "jak leci" wiele ważnych rzeczy umyka i nie sposób ich potem odnaleźć. Jeśli już ktoś zadał sobie trudu, żeby napisać "Zobacz sobie..., Już było..., Po co się zalogowałeś..., Anonimom wstęp wzbroniony...", to niechby np wrzucił link do tego, co już było. Bo łatwiej jest temu, co bywa tu często i aktywnie uczestniczy, niż takiemu "zielonemu", co dopiero sie uczy, zarówno budowy jak i obsługi forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.05.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Jakaz mila i sielankowa atmosfera zapanowala. Wszyscy sie zgadzaja ze soba. I nawet lechu5 zostales juz widze Forumowiczem dumnym. Ja tez niedlugo do tego dojde.I zgadzam sie z wami (choc przekora mi nie pozwala i ciagnie w druga strone) Niech kazdy pisze co chce bo po to jest forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 13.05.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Tak jest, w zupie potrzebna jest I CEBULA I MARCHEWKA. Jeśli kto czytał takie opowiadanie Roberta Sheckleya, wie o co chodzi. Tym którzy go nie znają serdecznie polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 13.05.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 zanim nauczylam sie, jak forum dziala i w jaki sposob szukac, by znalezc, wiele czasu uplynelo, a i tak na pewno nie wszystkie sposoby wyszukiwania itp znalazlam. Gdy zadaje jakies pytanie, najpierw staram sie sprawdzic, czy juz ktos sie na ten temat nie wypowiadal, ale nie zawsze sie to udaje (kiedys zalozylam watek, chociaz juz byl podobny) i wtedy mam swiadomosc, ze burze jakis porzadek. Dlatego najpierrw zawsze szukam i czytam. Jednakze odsylania pod konkretne adresy nie uwazam za blad czy chamstwo - niektore watki sa tak dlugie, ze odnalezienie czegokolwiek graniczy z niemozliwoscia i taka POMOC jest raczej mile widziana. Nie szukajmy we wszystkim zlosliwosci, bo po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts