Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt ogrodu - wątek zbiorczy: czy warto? co zawiera? jak wykonać? ile kosztuje?

Czy masz projekt ogrodu?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy masz projekt ogrodu?

• Mam projekt stworzony samodzielnie przeze mnie
    • Mam projekt stworzony przez projektanta, do samodzielnej realizacji
    • Mam projekt stworzony przez projektanta i realizowany przez firmę
      0
    • Tworzę ogród bez projektu

Recommended Posts

jestem projektantem ogrodow,ale chętnie tez robię projekty większych założeń zielonych, jak parki, tereny przyszkolne. Pracuje głównie na terenie małopolski (jestem z Krakowa). Zapraszam wszystkich ciekawych i z pytaniami. Chętnie odpowiem.

• Odpowiedzi 602
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Projekt ogrodu to nie tylko rośliny, ale też kompleksowe, funkcjonalne zagospodarowanie przestrzeni. Ceny to od 500 zł do kilku tysięcy złotych. Im większy teren do zagospodarowania i im większy rozmach inwestycji, tym mniejszy procent w kosztach stanowi projekt - często spada nawet do 3%.

Zapraszam do współpracy!!

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam

Jesli ktos jest zainteresowany wykonaniem projektu ogrodu, kompleksową realizacją i stałą opieką nad zielenią serdecznie zapraszam.

Pracuje na terenie Poznania i okolic.

Każdy projekt obejmuje projekt nasadzeń, oświetlenia, systemu nawadniania, kosztorys wykonania prac i widoki 3d.

Posiadam stronę internetową, na której znajdą Państwo projekty i realizacje. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv. :D

• 1 month później...
  • 1 month później...