Nefer 01.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Carpe diem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Chwytam, chwytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 01.01.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Koniec swiata to bedzie jutro , jak zaspie do pracy , a mam co odsypiac Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 02.01.2007 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Koniec swiata to bedzie jutro , jak zaspie do pracy , a mam co odsypiac Dobranoc. ja ide do pracy na 12.30 - może dam radę... Ale kto wyśle do szkoly Kacpra, lat 8.5? Na ósmą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Weźta nie straszta Tak na poważnie, to trochę już tych końców przeżyłam, nie ma co się stresować CO MA BYĆ TO BĘDZIE, A CO MA WISIEĆ NIE UTONIE czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.01.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No to jak będzie ?? Mam gwałcic i rabowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.01.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A co? Kończysz spłaty w 2011? Bierz kolejny kredyt! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No to jak będzie ?? Mam gwałcic i rabowac ? Jak zrabujesz za dużo, pomogę zagospodarować... Do gwałcenia się nie wtrącam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A poważniej - pożyjemy, zobaczymy.Na taki spektakl wolałabym nie mić miejsca w pierwszym rzędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ... eee tammm ... 5 lat to kupa czasu ... a później będzie "następny termin" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.01.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 proponuję sobie nie odmawiać i nie żałować Ty chyba nie masz pieniedzy na mysli pofolgowałam, bo święta, urodziny taty, sylwek. No i teraz na dietę trzeba przejść. Chyba o inne "nie odmawianie sobie" chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 02.01.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 I tak wszyscy umrzemy:)Po co w ogóle przejmowac sie śmiercią, wcześniej czy później i tak nas dopadnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.01.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A ja nie mam zdolności kredytowej. BUUUUUUUUUUUUUUU! Nie martw sie ja też. NS ,no bo Ty to niedobry jestes nawet banki Cie nie-lubią no! Wiem.Smutna to prawda.Ale za to w tym nowym roku bedę unikał takich jak ty.Wiesz dlaczego???To tak dla podtrzymanie dialogu z toba. ....a ja wprost-przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 04.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 A ja nie mam zdolności kredytowej. BUUUUUUUUUUUUUUU! Nie martw sie ja też. NS ,no bo Ty to niedobry jestes nawet banki Cie nie-lubią no! jest pewne rozwiązanie - można przestać spłacać kredyt! zanim się kapną i wygrają proces, wyślą komornika - uch to akurat 5 lat się zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.01.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Weźta nie straszta Posłuchajta Barry Łajta CO MA BYĆ TO BĘDZIE, A CO MA WISIEĆ NIE UTONIE czy jakoś tak tudzież USIąDź NIECH CI NIE WISI A tak na (nie)poważnie to widzę że nie ma co inwestować w grubszą wełnę - nie zwróci się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 04.01.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Jest niepalna.......Może jednak... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 18.01.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Skoro zostało nam 5 lat to trzeba przeżyć ten czas jakoś inaczej. Ja bym tam nie wierzyła w przepowidnie Nostradamusa. Co prawda kilka rzeczy się sprawdziło. Ale to chyba on przepowiedział,że papieżem będzie czarnoskóry? Czytałam jakiś czas temu "Kod Biblii"" czy jakoś tak. Naprawdę ciekawa lektura. Odkryto że w Biblii (oryginalnej po hebrajsku) pod specjalnym szyfrem ukryte są zdania o wydarzeniach z przeszłości i przepowiednie na czasy przyszłe. Jeszcze wszystkiego nie odszyfrowano, zaledwie znikomą część. Naprawdę interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dlatego też wciąż jestem niezmiennego zdania - z życia trzeba korzystać...bo co potem? Ryzyko? A w życiu go nie ma?Pewnie że jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 19.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ten rok 2012 pojawia sie tak często, że... Skoro zostało mi 5 lat w nowym domku, to idę rozpalić w kominku i pobawić sie z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 a ja tam mysle, ze co ma być to bedzie i trzeba po prostu żyć i już I naszed ecyzje kredytowe czy inne nie powinny być podjmowane pod wpływem takich wiadomości Ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts