gogo5660 22.05.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Taras, salon polaczony z kuchnia, kominek, garaz w bryle no i najbardziej nas cieszy to ze nie ma nad nami zadnych sasiadow... no i oczywiscie najbardziej zadowoleni jestesmy z sypialni bo dalo to nam wymierne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 20.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 podciagam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 20.08.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Zadowolona jeste z: - dużej działki - dużego salonu - w łazience z dużej wanny (może raczej długiej, ale wygodnie się w niej leży! ) - odseparowania prania od łazienki (wydzielona część w kotłowni), nie ma tyle wilgoci, nie kapie mi na głowę jak się kąpię, nie brudzi się tak bardzo łazienka, łatwiej utrzymac porządek (inaczej niż w bloku) - małej wanny w pom. gospodarczym, gdzie można prać/myć różne brudne rzeczy albo wykąpać psa. - białej baterii w łazience (koniec z widocznymi zaciekami od wody i pucowaniem srebrnych kranów, niestety do wanny już się nie dało kupić w rozsądnej cenie) - kompozytowego zlewu w kuchni (precz ze stalowym - nareszcie!Taki sam problem jak ze srebrnymi kranami) i wylewki z wyciąganą końcówką - jest super do wysokich garnków albo jak mam zlew zastawiony, gdy chcę coś opłukać w wiadrze itp. Nigdy już nie wrócę do takiej zwykłej - płyty ceramicznej - już nigdy nie chcę gazowej! Świetnie się to czyści ( zwłaszcza że jest bezramkowa, fazowana na brzegach jak lustro), szybko reaguje na zmianę stopnia grzania. - szuflad innotech w kuchni (żałuję, że nie mam ich wszędzie!) - ogrzewania podłogowego w kuchni, łazienkach i a zwłaszcza niewielkim przedpokoju, bo obyło się bez grzejnika (żaluję że nie mam w salonie) - poddasza użytkowego (tak, niektórzy wybierają domy parterowe, ja lubię popatrzeć na 'moją' okolicę z góry, gdzie rozciąga się przestrzeń) - więcej 'grzechów' nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szachy 20.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ja jestem zadowolony z wszystkiego co dopilnowalem:) a reszta moze byc Ale najbardziej ciesza mnie okna z wbudowanymi roletami,to jest genialne i polecam. Pozdrawiam ja tez jestem bardzo zadowolona z rolet mamy niestety tylko na dole jeszcze dobrze nie mieszkamy ale juz sobie nazbieraly plusikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 20.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 za daw miesiące ostatecznie się wprowadzamy ale juz teraz jestem zadowolona z : -elektrycnych rolet (dzięki Ci Panie za rozsadnego małża, bo szukajac oszczędności chialam mechaniczne)-ustawnego aneksu kuchennego-pralni w pomieszczeniu gospodarczym-dużej łazienki -cudnej okolicy 6 km od centrum miasta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.08.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 a mnie juz cieszy taras (zachody slonca przy cieplej herbacie), kominek (lepsze niz tv), duza lazienka i garaz polaczony z domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 02.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Jeszcze nie mieszkam w swoim domu ale na pewno będę zadowolona z prywatnej łazienki z wejściem z sypialni oraz sporej garderoby równiez w sypialni. I podobnie jak inni: z garazu z wejściem do domu przez wiatrołap, otwartej na salon i jadalnie kuchni ( miałam takie rozwiązanie w mieszkaniu). Teraz, na czas budowy, mieszkam w mieszkaniu gdzie kuchnia jest daleko od salonu i w dodatku zamknieta - robiąc obiad nie moge z nikim pogadac a zapachy i tak rozchodza sie po całym mieszkaniu. Na ten momemt jestem na pewno zadowolona z tego ze przeprowadzam się z miasta, z bloku ( jaki by nie był-nowy z ochroną czy lata 70-te beton-moloch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinia 04.11.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Mieszkam już rok i naprawdę co się u mnie sprawdza: 1. kominek z płaszczem wodnym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. spiżarnia przy kuchni - zaliczyłam już i święta w tym domu i imieniny, 18-tkę córki, parapetówki i in. - bez tej spiżarni nie wyobrażam już sobie zorganizowania w kuchni; 3. głęboka szafa wnękowa w wiatrołapie, 4. wykorzystanie górnego holu -I piętro- na iejsce do pracy przy komputerze - hol mam duży i nie wiedziałam jak go wykorzystać, a teraz powstało swoiste biuro bez komputera w czyimś pokoju... 5.pralnia - mała ale poza łazienką-bez schnących ciuchów w łazience, suszących się gaci i skarpet, kiedy relaksuję się w moim "pokoju kąpielowym"/Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 01.12.2007 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 ostatnio dowiedziałam się że b. w góre pójdzie prąd - więc jestem b. zadowolona z dosyć dużych okien w domu- do ostatniej chwili , jak jeszcze jest szrówka moge nie zapalać śiwiateł w domu, do tego usytułowanie domu wzg. stron świata- i jest super oświetlony, okna 180/180 ,140/180 no i tarasowe - dobrze jest- okna oczywiście 5 komorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 01.12.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 ostatnio dowiedziałam się że b. w góre pójdzie prąd - więc jestem b. zadowolona z dosyć dużych okien w domu- do ostatniej chwili , jak jeszcze jest szrówka moge nie zapalać śiwiateł w domu, do tego usytułowanie domu wzg. stron świata- i jest super oświetlony, okna 180/180 ,140/180 no i tarasowe - dobrze jest- okna oczywiście 5 komorowe[/quote Jezu,Kali mieszkać Afryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 02.12.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Jeszcze nie mieszkam ale mogę powiedzieć co już mi się podoba:- piękna leśna działka i możliwość popracowania w ogródku na świeżym powietrzu. Zdecydowanie czuję się lepiej psychicznie po godzince czy dwóch podłubania w ogrodzie.- jasne, tonące w słońcu poddasze ze skosami i całym tym przytulnym domowym klimatem.- spiżarka i pralnia koło kuchni - zniknie problem rozstawianych desek do prasowania i suszarek z praniem.Fajnie, że powstał ten wątek - pozwala dostrzec pozytywy w momencie gdy nawalają kolejni wykonawcy.jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 z pralnio-suszarni przy łazience, z dużej spiżarki, z garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 03.12.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ...pralnia przy łazience dzieci...własna łazienka przy sypialni...spiżarnia przy kuchni...sypialnia z wyjściem na ogród...garderoby w każdej sypialni...kominka vis a vis oddzielającego kuchnię od salonu...garaż w bryle...dużo przeszkleń ...i całkowitego parteru z wyraźnym oddzieleniem części prywatnej od gościnnej... ... i ...i kilka innych jeszcze by się znalazło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 o właśnie też mam wyjście z sypialni na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 03.12.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ostatnio dowiedziałam się że b. w góre pójdzie prąd - więc jestem b. zadowolona z dosyć dużych okien w domu- do ostatniej chwili , jak jeszcze jest szrówka moge nie zapalać śiwiateł w domu, do tego usytułowanie domu wzg. stron świata- i jest super oświetlony, okna 180/180 ,140/180 no i tarasowe - dobrze jest- okna oczywiście 5 komorowe Wow, powaliło mnie. Prąd drożeje więc duże okna żeby było jaśniej... hmmm. A ja myslałem że duże okna top straty energii? oczywiście ja też mam duże okna od południa więc nie krytykuję pomysłu. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_wroc 03.12.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Odkurzacz centralny, obieg ciepłej cyrkulacji,silny wyciąg nad kuchenką ogrzewanie podłogowe w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 04.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Z prysznica bez brodzika. HURRA!!! Ten brodzik to kompletny niewypał jeśli chodzi o wynalazki. Witam,Magdalena- możesz przeslać zdjęcie tego prysznica bez brodzika? Też mam taki plan, ale nie wiem jak to wygląda dokladnie w realu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 04.12.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Brodziki akrylowe to jakis totalny koszmar, to jest piękne i wiecznie trwałe:-) http://www.album.astral.pl/album/fotos/4725/54/4412/18.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy1719502782 04.12.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 to jest przepiękne! czy możecie mi powiedzieć, jak to wygląda od strony fiansowej? Chcialabym wiedzieć, co jest droższe, tak wykorzystana mozaika w łazience czy tradycyjny brodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 woland, piękna łazienka Tak sobie czytam i czytam i dochodzę do wniosku, że należy bardzo ostrożnie podchodzić to takich subiektywnych jakby nie było opinii. Sporo rzeczy, które tu wymieniono, jako zalety, u mnie akurat uważam za wady Poza tym niektórzy piszący w tym wątku, jeszcze nie mieszkają, a codzienne życie brutalnie weryfikuje nasze początkowe zachwyty. Oczywiście, życzę wszystkim aby nigdy tak sie nie stało Tak czy owak, należy zachować ostrożność w kierowaniu się opiniami zarówno w tym wątku, jak i "czego byś nie zrobił ponownie....." pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts