Lipowa Panienka 02.11.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam, Wlasnie przeczytalam caly wasz dziennik - wspaniala narracja Bardzo, ale to bardzo podoba mi sie projekt waszego domu, mysle, ze gdybym sama budowala wybralabym taki sam, jedynie powiekszylabym garaż Wybor stolarki i drzwi, ktore macie wewnatrz - tylko pogratulowac! Mam nadzieje, ze uda sie wam wprowadzic przed swietami i spedzic wspolna wigilie we wlasnym domu. Zycze Wam tego serdecznie. LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 05.11.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Lipowa Panienko serdecznie dziękuję za te wszystkie komplementa Aż się zaczerwieniłam Co do garażu to zawsze mógłby być większy, no nie? Nasz ma 22m2 Pozdrawiam, Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 24.12.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://images32.fotosik.pl/87/9eb0ae13e7f24e1d.jpg Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki... Śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają.sąsiedzi z chrzanowa ładne schody właśnie szukam wykonawcy moich , gdybys mogła coś wiecej o nich napisać wraz z namiarami na wykonawce . ale póki co WESOŁYCH ŚWIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 24.12.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 I nadszedł czas Świąt Bożego Narodzenia http://images29.fotosik.pl/130/4f8a36337417aad8.jpg Piękna jest radość w Święta, ciepłe są myśli o bliskich, niech pokój, miłość i szczęście otoczy dzisiaj nas wszystkich. Marzen o które warto walczyć, radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół, z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Konczysz wspolprace z TPSA ale mam nadzieje, ze jak juz podlaczysz sie do netu to uzupelnisz dziennik, bo szkoda by bylo nie dokonczyc takiej fajnej historii.My rowniez lada moment sie przeprowadzimy i rowniez mamy lenia i duzo sobie odpuscilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 20.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 haalllo macie już net ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 15.03.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Heloł sąsiedzie ! Co tam słychać w domku? Jak prace? A neta niestety nie mam!!!! i nie wiem kiedy będę miała. Okazjonalnie korzystam ze służbówki Ślubnego. Pozdrawiam Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 22.03.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://images33.fotosik.pl/188/2b66ca55f4f38a8f.jpgDwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuche sobie jedzą, , ksiądz za stolem już się buja Wesołego Alleluja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 23.03.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/189/2ae7ea86f2fe6e3b.jpg Pogodnych i radosnychŚwiąt Wielkanocnych,skocznego zajączka,smacznego jajkaoraz mokrego dyngusa ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Co za niespodzianka ! A juz myslalam, ze zapomnialas o swoim dzienniku . Czekam na dalsze relacje no i oczywiscie zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetka i Luk 22.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Hej! Zagląda tu jeszcze ktoś czasem? My dopiero zdecydowalismy sie podjąć trud wybudowania domku z naszych marzeń - Liwii. Chcielibyśmy zatem skorzystać z Waszego doświadczenia. Proszę napiszcie co byście zmienili w tym projekcie, tak aby umilić sobie zycie itp. Jakie widzicie wady tego projektu?. Chcielibyśmy również, jeśli jest to tylko możliwe, zobaczyć na żywo Liwię. Mam nadzieję, że ktoś się na to zgodzi. Jesteśmy ze świętokrzyskiego, ale damy rade dojechać wszędzie. Proszę o taką możliwość. Czekam na jakis kontakt [email protected]. Pozdrawiamy wszystkich zakochanych w Liwii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edycia 11.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam! Rozpoczeliśmy w październiku bieżącego roku budowe Liwi i w chwili obecnej mamy wylany beton na fundamenty, teraz tylko bloczki i pauza na zimę, dalsze prace bliżej wiosny. A Wy Anetko i Luk na jakim etapie jestescie? My budujemy liwie na Dolnym Śląsku. Pozdrowionak Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts