Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fryzurke sobie ...strzeliłam :-/ :(:(:(:(:(

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 288
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja nie mam kabelka usb

mam bluetootha

chyba juz wiem jak ale strasznie wolno idzie wiec na dzis sie podaje - ide spac ;)

jutro powalcze

ale jakby co... to naprawde... duzej roznicy nie ma w stosunku do tej fotki :wink: :lol:

http://images12.fotosik.pl/9/87264453936342fc.jpg

Zielonooka - nie przejmuj się będzie o.k. , choć to dla faceta przezycie traumatyczne (sic!) to szybko się przyzwyczai. Jakiś czas temu miałem podobną sytuację i kiedy pojechałem odebrać "swoją kobietę" to jeżdże po tym rynku i za cholere jej nie widzę :) Dzwonie i się pytam gdzie jest. Okazało się,że cały czas stała na chodniku patrząc się na moje okrążenia :o Jak wsiadła to chwile nie mogłem mówić ale juz się przyzwyczaiłem , choć ksywka "zaczarowany ołówek" się przykleiła :p

Pisać to Ty potrfisz, nieźle mnie ubawiłaś :)

Rozwijając pomysł Tomka1950 -

owłosiona klata też może to rekompensata za brak kłaków na łbie?

Bo bilans musi wyjść na zero :p

Tio tylko takie puste gadanie ,że łysy nadrabia brodą.A kudłaty goli sobie .....jka? :D :D :D :D

Jak Ty to pieknie powiedziałas:

owłosiona klata też może to rekompensata za brak kłaków na łbie
Zapamietam to jako aforyzm. :o

NS

Dzięki za możliwość obaczenie ciebie 8)

Napisałam kwietna mową ale mi ja wcieło :-?

Wioęc powiem krótko teraz, w nowym wcieleniu wydajesz kobietą stanowczą, pewna siebie ale jednocześnie tajemniczą 8)

Poprzednio byłas wiotka, słodka i nostalgiczna a teraz jest moim zdaniem bardzo ładnie 8) 8)

Pozdrówka odważna kobieto :wink: :wink: 8) 8)

ha! bedzie ci dane rzutem na tasme bo mialam dzis wyjechac w daaaleka podroz (ale wrocic w pon)

ale wyjazd sie przelozyl chwilowo wiec - sprawdz prv :wink:

Zielonooka jest również litościwa. :D

Niii :wink:

Raz w zyciu zrobilam sie na platynowa blondynke....

wlosy takie do ramion prosto obciete (tez jakas forma grzywki byla :wink: :lol: )

ale nie byl to dobry pomysl :(

1 dzien wygladalam slicznie a potem platyna zżółkła i zrobil sie ohydny kolorek a'la jajecznica a po 3 dniach juz bylo widac odrosty... i wygladalam jak z bazaru rozyckiego albo spod stadionu dziesieciolecia :( :( :(

:lol: :lol: :lol:

aha - i bardzo sobie wtedy zniszczylam wlosy :-? ze 2 lata wychodzilam z tego i staralam sie zeby wrocily do poprzedniej kondycji...

zdecydowanie mi lepiej jako ciemnej szatynce vel. brunetce ;)

.....zdecydowanie mi lepiej jako ciemnej szatynce vel. brunetce ;)

Z D E C Y D O W A N I E ! ! ! !

no.... moze jeszcze jako "ruda" bylabys do zaakceptowania bo taka jaka jestes zaakceptowala Cie wiekszosc.... ( i ja :) ) ale juz blodni ?

Zielona - zostaw juz te swoje wloski w spokoju :lol:

tak jak bylo przed wielkim ciach.... ciach.... bylo najlepiej :)

uwierz samcowi :lol: