dzióbek 12.01.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ale się wątek rozwinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 12.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Bo my tylko udajemy takich twardzieli - inwestorów 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ...... ja sobie smacznie śpię, gdy inni się golą i o to chodzi... i o to chodzi :) Ja bym rzekła - I o to chodzi Broda , o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Bo my tylko udajemy takich twardzieli - inwestorów 8) i wykonawcow :) :) brodatych leni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 12.01.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ja nie mam kabelka usb mam bluetootha chyba juz wiem jak ale strasznie wolno idzie wiec na dzis sie podaje - ide spac jutro powalcze ale jakby co... to naprawde... duzej roznicy nie ma w stosunku do tej fotki http://images12.fotosik.pl/9/87264453936342fc.jpg Zielonooka - nie przejmuj się będzie o.k. , choć to dla faceta przezycie traumatyczne (sic!) to szybko się przyzwyczai. Jakiś czas temu miałem podobną sytuację i kiedy pojechałem odebrać "swoją kobietę" to jeżdże po tym rynku i za cholere jej nie widzę Dzwonie i się pytam gdzie jest. Okazało się,że cały czas stała na chodniku patrząc się na moje okrążenia Jak wsiadła to chwile nie mogłem mówić ale juz się przyzwyczaiłem , choć ksywka "zaczarowany ołówek" się przykleiła Pisać to Ty potrfisz, nieźle mnie ubawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.01.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 dzieki Geno no niestety... do mnie chyba en nieszczesny Ludzik Lego tez sie przykleil chyba strasznie go to bawi jak mnie tak nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.01.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 A mi w dalszym ciągu nie udało się zobaczyć fotki Zielonokiej w nowej fryzurce I ubolewam nad tym straszecznie bo chyba jest baaardzo tajemniczo jej w tej fryzurce Najważniejsze ze pomału dochodzisz do siebie po tym przerzyciu Jednak nie ma to jak psycholog na smutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 12.01.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 dzieki Geno no niestety... do mnie chyba en nieszczesny Ludzik Lego tez sie przykleil chyba strasznie go to bawi jak mnie tak nazywa Prawdopodobnie dogryza Ci żeby Cię zniechęcić do dalszych eksperymentów. (Sądzę po sobie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 12.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Rozwijając pomysł Tomka1950 - owłosiona klata też może to rekompensata za brak kłaków na łbie? Bo bilans musi wyjść na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.01.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Rozwijając pomysł Tomka1950 - owłosiona klata też może to rekompensata za brak kłaków na łbie? Bo bilans musi wyjść na zero Tio tylko takie puste gadanie ,że łysy nadrabia brodą.A kudłaty goli sobie .....jka? Jak Ty to pieknie powiedziałas:owłosiona klata też może to rekompensata za brak kłaków na łbieZapamietam to jako aforyzm. NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.01.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dzięki za możliwość obaczenie ciebie Napisałam kwietna mową ale mi ja wcieło Wioęc powiem krótko teraz, w nowym wcieleniu wydajesz kobietą stanowczą, pewna siebie ale jednocześnie tajemniczą Poprzednio byłas wiotka, słodka i nostalgiczna a teraz jest moim zdaniem bardzo ładnie Pozdrówka odważna kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 12.01.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No to ja chyba pozostałem jedynym który nowej zielonej nie wiedział.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.01.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No to ja chyba pozostałem jedynym który nowej zielonej nie wiedział.... Proś może i ty ją ujzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.01.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Proś, a może będzie Ci dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.01.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ha! bedzie ci dane rzutem na tasme bo mialam dzis wyjechac w daaaleka podroz (ale wrocic w pon) ale wyjazd sie przelozyl chwilowo wiec - sprawdz prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ha! bedzie ci dane rzutem na tasme bo mialam dzis wyjechac w daaaleka podroz (ale wrocic w pon) ale wyjazd sie przelozyl chwilowo wiec - sprawdz prv Zielonooka jest również litościwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.01.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 My Ludziki Lego ... jestesmy przyjazne Ludzikom Ludzkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 My Ludziki Lego ... jestesmy przyjazne Ludzikom Ludzkim Zaczynasz mnie przyzwyczajac do tego "ludzika lego" ale ja i tak wiem ,że jesteś "zielonooka" siakos tak mi lepiej.A gdyby przyszła Ci ochota na pomalowanie na biało to ja pozostane tylko w wymianie doswiadczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.01.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Niii Raz w zyciu zrobilam sie na platynowa blondynke.... wlosy takie do ramion prosto obciete (tez jakas forma grzywki byla ) ale nie byl to dobry pomysl 1 dzien wygladalam slicznie a potem platyna zżółkła i zrobil sie ohydny kolorek a'la jajecznica a po 3 dniach juz bylo widac odrosty... i wygladalam jak z bazaru rozyckiego albo spod stadionu dziesieciolecia aha - i bardzo sobie wtedy zniszczylam wlosy ze 2 lata wychodzilam z tego i staralam sie zeby wrocily do poprzedniej kondycji... zdecydowanie mi lepiej jako ciemnej szatynce vel. brunetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 .....zdecydowanie mi lepiej jako ciemnej szatynce vel. brunetce Z D E C Y D O W A N I E ! ! ! ! no.... moze jeszcze jako "ruda" bylabys do zaakceptowania bo taka jaka jestes zaakceptowala Cie wiekszosc.... ( i ja ) ale juz blodni ? Zielona - zostaw juz te swoje wloski w spokoju tak jak bylo przed wielkim ciach.... ciach.... bylo najlepiej uwierz samcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts