Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fryzurke sobie ...strzeliłam :-/ :(:(:(:(:(

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 288
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ok, ok :wink: :lol:

uroczyscie obiecuje:

- juz nic sobie wiecej nie obcinac [poza paznokciami u stop bo nieobcinane wrastaja :wink: ]

- nie straszyc Nefer na ulicy [ to w trosce o wlasna "dynke" bo nie jestem az tak szlachetna :wink: :lol: ]

- uwazac co pisze i czy mi "w moim wieku" wypada :wink: :lol: :wink:

- kupic sobie cos na porost wlosow (ewentualnie program do modelowania ;))]

- nie "pierdzielnac" sie na blond , bo znowu bedzie placz

- miec zawsze 20 lat :wink: [ehhh zeby to sie tak dalo :-? :wink: ]

z pozdrowieniami

Ludzik Lego :wink: :lol:

Zielona - ty się ciesz że nie poszłaś na całość i nie ogoliłaś głowy :p

A tak na serio - łebek do góry - włoski odrosną a Twój zacznie Cię wychwalać już po tygodniu. Przyzwyczai się do nowego, znajdzie nowe inspiracje w twej osobie i za skarby świata nie będzie chciał tego zmieniać. Nie przejmuj się.

sebo8877

łeeee, buuuu.....juz nie zdązyłam :D ...a tak bardzo chciałam zobaczyć....tymbardziej, ze jestem zwolennikiem grzywek i odważnych decyzji :lol: ....zielonooka moze dasz sie namówić i pozostawisz te foteczki ....

strzelam (po wypowiedziach), ze wyglądasz fajowo...ale jak to kobieca ciekawośc mnie zżera 8) ....plizzzzz :D

pozdrawiam odważnie

motyczka :)

łeeee, buuuu.....juz nie zdązyłam :D ...a tak bardzo chciałam zobaczyć....tymbardziej, ze jestem zwolennikiem grzywek i odważnych decyzji :lol: ....zielonooka moze dasz sie namówić i pozostawisz te foteczki ....

strzelam (po wypowiedziach), ze wyglądasz fajowo...ale jak to kobieca ciekawośc mnie zżera 8) ....plizzzzz :D

pozdrawiam odważnie

motyczka :)

dołączam sie do prośby: ja też nie zdążyłam!

ale dziś będę czatować przy komputerze:)

Zielona, facet najpierw patrzy na:

Dwie piękne nogi, długie i aksamitne

Bioderka o kobiecym kształcie

Pełne i soczyste piersi

Pazurki -gotowe do drapania

.........potem żeby- była "tania w utrzymaniu"

:lol:

... niestety Selimm ... te modele dość dużo spalają :( :lol:

... udało mnie się obejrzeć "obie wersje" (choć tą pierwszą widziałem już wcześniej) ... niestety jestem facetem (trudno złapać żeby zaciągnąć do jaskini) :lol: :wink: ...( z ubolewaniem :( ... moja córka wpadła na podobny pomysł :()

pzdr

Zieloonooczka to ja się wyłamię :p

Co Ci odbiło babo!!!!!!

Gdybym była na miejscu Twojego faceta, sprałabym Ci tyłek :lol:

Proszę nie miej mi za złe, ale jak dla mnie ZDECYDOWANIE pierwsza wersja. Według mnie długie włosy to synonim kobiecości. Czasem miewam koszmary, że ktoś obciął mi włosy, a potem się budzę zlana potem.

Zaznaczam, że nie muszą być bardzo długie, ale takie chociaż do połowy szyi, to dla mnie długość minimalna.

Owszem z czasem kobiecie przestają pasować bardzo długie pasma, ale takie półdługie zawsze :wink: i uważam że przeciwnie, bardzo krótkie włosy postarzają :roll:

Powiem tak, za jakieś 2 miesiące, jak troszkę Ci te włoski odrosną będzie już ok, ale teraz są za krótkie :-?

Pozdrawiam Cię ludziku :wink: