Aggi 07.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 się powtórzę: było koooobita jest - dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.01.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a! i jeszcze coś Ty już sobie zielonooka nic nie obcinaj, może nawet paznokcie zostaw, bo wiesz.... później jest dużo zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 07.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 się powtórzę: było koooobita jest - dziewczynka zgadzam sie w 100%... i znow masz 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Ok, ok uroczyscie obiecuje: - juz nic sobie wiecej nie obcinac [poza paznokciami u stop bo nieobcinane wrastaja ] - nie straszyc Nefer na ulicy [ to w trosce o wlasna "dynke" bo nie jestem az tak szlachetna ] - uwazac co pisze i czy mi "w moim wieku" wypada - kupic sobie cos na porost wlosow (ewentualnie program do modelowania )] - nie "pierdzielnac" sie na blond , bo znowu bedzie placz - miec zawsze 20 lat [ehhh zeby to sie tak dalo ] z pozdrowieniami Ludzik Lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Wyglądasz super - w końcu widać Twoje ogromne, piękne oczy Moja Droga. NIc nie musisz. Jest cool :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 08.01.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 czyli chyba Kobietom bj podoba sie zielona obecnie a Facetom jednak jako dlugowlosa czyli teoria sie sprawdza , ehhh To by potwierdzało, że jestem facetem. P.S. Zrób sobie ankietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.01.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zielona , jest fajnie A jak sobie zrobisz artystyczny nieład zamiast przylizanego legoludzika będzie suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.01.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zielona, facet najpierw patrzy na: Dwie piękne nogi, długie i aksamitne Bioderka o kobiecym kształcie Pełne i soczyste piersi Pazurki -gotowe do drapania .........potem żeby- była "tania w utrzymaniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zielona - ty się ciesz że nie poszłaś na całość i nie ogoliłaś głowy A tak na serio - łebek do góry - włoski odrosną a Twój zacznie Cię wychwalać już po tygodniu. Przyzwyczai się do nowego, znajdzie nowe inspiracje w twej osobie i za skarby świata nie będzie chciał tego zmieniać. Nie przejmuj się. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.01.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 łeeee, buuuu.....juz nie zdązyłam ...a tak bardzo chciałam zobaczyć....tymbardziej, ze jestem zwolennikiem grzywek i odważnych decyzji ....zielonooka moze dasz sie namówić i pozostawisz te foteczki .... strzelam (po wypowiedziach), ze wyglądasz fajowo...ale jak to kobieca ciekawośc mnie zżera ....plizzzzz pozdrawiam odważnie motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.01.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 łeeee, buuuu.....juz nie zdązyłam ...a tak bardzo chciałam zobaczyć....tymbardziej, ze jestem zwolennikiem grzywek i odważnych decyzji ....zielonooka moze dasz sie namówić i pozostawisz te foteczki .... strzelam (po wypowiedziach), ze wyglądasz fajowo...ale jak to kobieca ciekawośc mnie zżera ....plizzzzz pozdrawiam odważnie motyczka dołączam sie do prośby: ja też nie zdążyłam! ale dziś będę czatować przy komputerze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zielona, facet najpierw patrzy na: Dwie piękne nogi, długie i aksamitne Bioderka o kobiecym kształcie Pełne i soczyste piersi Pazurki -gotowe do drapania .........potem żeby- była "tania w utrzymaniu" ... niestety Selimm ... te modele dość dużo spalają ... udało mnie się obejrzeć "obie wersje" (choć tą pierwszą widziałem już wcześniej) ... niestety jestem facetem (trudno złapać żeby zaciągnąć do jaskini) ...( z ubolewaniem ... moja córka wpadła na podobny pomysł ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ... http://images13.fotosik.pl/9/104aa9015d6f12da.jpg ... fajna "kostka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 08.01.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Nie widziałem zdjęcia z krótkimi włosami więc nie mogę ocenić, ale Zielona pamietaj: rozmiar nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ... http://images13.fotosik.pl/9/104aa9015d6f12da.jpg ... fajna "kostka" i ten obcas...siakiś taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.01.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Eeee tam kostka ... Wolę mięsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Buuuuuuuuuuuuuuuu, zdjęcia już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Jak mówiła tak zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zieloonooczka to ja się wyłamię Co Ci odbiło babo!!!!!! Gdybym była na miejscu Twojego faceta, sprałabym Ci tyłek Proszę nie miej mi za złe, ale jak dla mnie ZDECYDOWANIE pierwsza wersja. Według mnie długie włosy to synonim kobiecości. Czasem miewam koszmary, że ktoś obciął mi włosy, a potem się budzę zlana potem. Zaznaczam, że nie muszą być bardzo długie, ale takie chociaż do połowy szyi, to dla mnie długość minimalna. Owszem z czasem kobiecie przestają pasować bardzo długie pasma, ale takie półdługie zawsze i uważam że przeciwnie, bardzo krótkie włosy postarzają Powiem tak, za jakieś 2 miesiące, jak troszkę Ci te włoski odrosną będzie już ok, ale teraz są za krótkie Pozdrawiam Cię ludziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts