zielonooka 08.01.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zieloonooczka to ja się wyłamię Co Ci odbiło babo!!!!!! : no dobrze juz dobrze ps. nadal troche zaluje .... ale trudno - przezyje ...dobrze ze mi do glow nie wpadlo operacje plastyczna nosa sobie zrobic pewnie tez by bylo "cos nie tak" akle w takim przypadku... to juz nieodwracalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zieloonooczka to ja się wyłamię Co Ci odbiło babo!!!!!! : no dobrze juz dobrze ps. nadal troche zaluje .... ale trudno - przezyje ...dobrze ze mi do glow nie wpadlo operacje plastyczna nosa sobie zrobic pewnie tez by bylo "cos nie tak" akle w takim przypadku... to juz nieodwracalnie Fakt, dobrze, że sobie przynajmniej nosa nie oszpeciłaś, albo jakiego implantu w poliki nie wstawiłaś pod wpływem impulsu Ale takie cudne włosy toż to grzech okrutny A najbrdziej nie rozumiem komentarzy, że młodziej...co z tego że młodziej, jak w długich ładniej. Wolę być ładna, kobieca, niż młodsza w wyglądzie Zielona leć do apteki i witaminy zakup, coby szybciej odrosły. Ps. nie gniewaj się, że tak wale posto z mostu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zieloonooczka to ja się wyłamię Co Ci odbiło babo!!!!!! : no dobrze juz dobrze ps. nadal troche zaluje .... ale trudno - przezyje ...dobrze ze mi do glow nie wpadlo operacje plastyczna nosa sobie zrobic pewnie tez by bylo "cos nie tak" akle w takim przypadku... to juz nieodwracalnie Fakt, dobrze, że sobie przynajmniej nosa nie oszpeciłaś, albo jakiego implantu w poliki nie wstawiłaś pod wpływem impulsu Ale takie cudne włosy toż to grzech okrutny A najbrdziej nie rozumiem komentarzy, że młodziej...co z tego że młodziej, jak w długich ładniej. Wolę być ładna, kobieca, niż młodsza w wyglądzie Zielona leć do apteki i witaminy zakup, coby szybciej odrosły. Ps. nie gniewaj się, że tak wale posto z mostu..... Oj odrosną, zdrowsze, lśniące, mocniejsze Ewentualnie peruka, jeśli nie możesz Zielona na siebie patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 08.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Nie wiem dlaczego Zielonooka panikowałaś. Wg mnie z krótkimi włosami wyglądasz bardziej kobieco. Masz ładne oczy i teraz są bardziej wyraziste. Lubię długie włosy i od lat próbuję hodować, ale nie bardzo mi to wychodzi i przy długości kilkunastu cm ścinam je do kilku cm. Najbardziej podobaja mi się długie włosy upięte z takimi kosmykami wymykającymi się ze spinki czy gumki czy czegoś tam innego-taki trochę artystyczny nieład. Niestety przy długich włosach nie pokombinujesz wielu fryzurek, przy krótszych i takich trochę dłuższych naprawdę możesz poszaleć. Twoją zaletą są oczy i spróbuj pokombinować z nowym makijażem. Może bardziej spodobasz się sobie. Teraz jesteś po prostu nieprzyzwyczajona i dopiero jak umyjesz 10 razy włosy(ale nie w ciągu jednego dnia ) i ułożysz je po swojemu - ocenisz je inaczej. A poza tym zalety krótkich włosów poznasz latem przy upałach +35 st.C. A Twojemu mężczyźnie skopalabym tyłek. Brutal!!!!! Kiedy on wróci od fryzjera też mu powiedz że wyglądał ładniej przed wizytą w zakładzie fryzjerskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Kurnia, 3 strony halasu o jakies pol metra klakow. Daj spokoj Zielona, nie kokietuj. Dobrze zrobilas, teraz przynajmniej wiesz, czego chcesz. Poza tym, nie wiem, co bys musiala skonstuowac na glowie ze swoich dlugich wlosow, zeby tak skutecznie wszystkich naelektryzowac! I dobrze, tak trzymac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 matka - moglam sobie strzelic zielony kolor Anna K. - "brutalowi" musze dokopac inaczej , on ma krociutkie wlosy i zawsze taki sam "fryz" ale ja juz cos wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 strzel mu irokeza. W czasie snu ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 matka - moglam sobie strzelic zielony kolor Anna K. - "brutalowi" musze dokopac inaczej , on ma krociutkie wlosy i zawsze taki sam "fryz" ale ja juz cos wymysle Doklej mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 o jezuuu.... poplulam sie i posmarkalam ze smiechu ok!!! DOKLEJE DRANIOWI !!!! np. irokeza na tylku mu dokleje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 o jezuuu.... poplulam sie i posmarkalam ze smiechu ok!!! DOKLEJE DRANIOWI !!!! np. irokeza na tylku mu dokleje!!!! Moze lepiej na przodzie? Będzie bardziej przestrzenny a artystyczny nieład będzie łatwy do uzyskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ok!!! DOKLEJE DRANIOWI !!!! np. irokeza na tylku mu dokleje!!!! Na przodku byloby bardziej interesujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ok!!! DOKLEJE DRANIOWI !!!! np. irokeza na tylku mu dokleje!!!! Na przodku byloby bardziej interesujaco. no i kolor. Pomarańcz, róż i seledyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 hmm... przod sie czasem przydaje wiecie... a na klej ktorej z nas moze miec uczulenie albo co... lepiej z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 za to przod mozna faktycznie pokolorowac On chyba niebieski kolor lubi I do oczkow mu bedzie pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ok!!! DOKLEJE DRANIOWI !!!! np. irokeza na tylku mu dokleje!!!! Na przodku byloby bardziej interesujaco. no i kolor. Pomarańcz, róż i seledyn no i koniecznie kolczyk do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ok!!! DOKLEJE DRANIOWI !!!! np. irokeza na tylku mu dokleje!!!! Na przodku byloby bardziej interesujaco. no i kolor. Pomarańcz, róż i seledyn no i koniecznie kolczyk do kompletu. o rany a gdzie on ma być przebity Kaleką nie zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 dobra... namowilyscie mnie do zlego tak zrobie - irokez, kolorek + kolczyk!!! i tym samym chyba bede sie musiala pozegnac zarowno z tym Forum jak i tym padolem ziemskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 hmm... przod sie czasem przydaje wiecie... a na klej ktorej z nas moze miec uczulenie albo co... lepiej z tylu sama mówisz że tylko czasem się przydaje a irokezem na tyłku trudno spac na pleckach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 o rany a gdzie on ma być przebity Kaleką nie zostanie? ja kiedys widzialam takie cus jeden kolczyk byl w pempku (pisze sie pepek czy pempek?!?!?!?- bo mam zacmienie ) a drugi - na czubku... ekhm... no i pan sobie gustownie zapinal jeden kolczyk o drugi moze mu tak wygodniej bylo albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 jak zapiął, to pewnie był specyficzny pas cnoty sodoma i gomora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts