Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fryzurke sobie ...strzeliłam :-/ :(:(:(:(:(

zielonooka

Recommended Posts

Zieloonooczka to ja się wyłamię :p

Co Ci odbiło babo!!!!!!

:

:oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

no dobrze juz dobrze :roll: :lol:

ps. nadal troche zaluje .... ale trudno - przezyje ...dobrze ze mi do glow nie wpadlo operacje plastyczna nosa sobie zrobic :o :lol:

pewnie tez by bylo "cos nie tak" akle w takim przypadku... to juz nieodwracalnie :o :wink:

• Odpowiedzi 288
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co Ci odbiło babo!!!!!!

:

ps. nadal troche zaluje .... ale trudno - przezyje ...dobrze ze mi do glow nie wpadlo operacje plastyczna nosa sobie zrobic :o :lol:

pewnie tez by bylo "cos nie tak" akle w takim przypadku... to juz nieodwracalnie :o :wink:

Fakt, dobrze, że sobie przynajmniej nosa nie oszpeciłaś, albo jakiego implantu w poliki nie wstawiłaś :lol: pod wpływem impulsu :wink:

Ale takie cudne włosy :roll: toż to grzech okrutny :evil:

A najbrdziej nie rozumiem komentarzy, że młodziej...co z tego że młodziej, jak w długich ładniej. Wolę być ładna, kobieca, niż młodsza w wyglądzie :roll:

Zielona leć do apteki i witaminy zakup, coby szybciej odrosły.

Ps. nie gniewaj się, że tak wale posto z mostu.....

Co Ci odbiło babo!!!!!!

:

Fakt, dobrze, że sobie przynajmniej nosa nie oszpeciłaś, albo jakiego implantu w poliki nie wstawiłaś :lol: pod wpływem impulsu :wink:

Ale takie cudne włosy :roll: toż to grzech okrutny :evil:

A najbrdziej nie rozumiem komentarzy, że młodziej...co z tego że młodziej, jak w długich ładniej. Wolę być ładna, kobieca, niż młodsza w wyglądzie :roll:

Zielona leć do apteki i witaminy zakup, coby szybciej odrosły.

Ps. nie gniewaj się, że tak wale posto z mostu.....

Oj odrosną, zdrowsze, lśniące, mocniejsze :)

Ewentualnie peruka, jeśli nie możesz Zielona na siebie patrzeć ;)

Nie wiem dlaczego Zielonooka panikowałaś. Wg mnie z krótkimi włosami wyglądasz bardziej kobieco. Masz ładne oczy i teraz są bardziej wyraziste.

Lubię długie włosy i od lat próbuję hodować, ale nie bardzo mi to wychodzi i przy długości kilkunastu cm ścinam je do kilku cm. Najbardziej podobaja mi się długie włosy upięte z takimi kosmykami wymykającymi się ze spinki czy gumki czy czegoś tam innego-taki trochę artystyczny nieład. Niestety przy długich włosach nie pokombinujesz wielu fryzurek, przy krótszych i takich trochę dłuższych naprawdę możesz poszaleć. Twoją zaletą są oczy i spróbuj pokombinować z nowym makijażem. Może bardziej spodobasz się sobie.

Teraz jesteś po prostu nieprzyzwyczajona i dopiero jak umyjesz 10 razy włosy(ale nie w ciągu jednego dnia :wink: ) i ułożysz je po swojemu - ocenisz je inaczej. A poza tym zalety krótkich włosów poznasz latem przy upałach +35 st.C.

A Twojemu mężczyźnie skopalabym tyłek. :evil: :evil: Brutal!!!!!

Kiedy on wróci od fryzjera też mu powiedz że wyglądał ładniej przed wizytą w zakładzie fryzjerskim. :lol:

Kurnia, 3 strony halasu o jakies pol metra klakow.

Daj spokoj Zielona, nie kokietuj.

Dobrze zrobilas, teraz przynajmniej wiesz, czego chcesz.

Poza tym, nie wiem, co bys musiala skonstuowac na glowie ze swoich dlugich wlosow,

zeby tak skutecznie wszystkich naelektryzowac!

I dobrze, tak trzymac! :wink: :D

o rany :o a gdzie on ma być przebity :o Kaleką nie zostanie?

ja kiedys widzialam takie cus :oops:

jeden kolczyk byl w pempku (pisze sie pepek czy pempek?!?!?!?- bo mam zacmienie :o :-? ) a drugi - na czubku...

ekhm... no i pan sobie gustownie zapinal jeden kolczyk o drugi :wink:

moze mu tak wygodniej bylo albo co? :roll: :lol: