Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fryzurke sobie ...strzeliłam :-/ :(:(:(:(:(

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 288
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ok!!! DOKLEJE DRANIOWI !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

np. irokeza na tylku mu dokleje!!!! :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Na przodku byloby bardziej interesujaco.

no i kolor. Pomarańcz, róż i seledyn :wink:

no i koniecznie kolczyk do kompletu.

o rany :o a gdzie on ma być przebity :o Kaleką nie zostanie?

Mozna mu tym kolczykiem do pepka przytroczyc.

We wlasciwej pozycji.

ja kiedys widzialam takie cus :oops:

jeden kolczyk byl w pempku (pisze sie pepek czy pempek?!?!?!?- bo mam zacmienie :o :-? ) a drugi - na czubku...

ekhm... no i pan sobie gustownie zapinal jeden kolczyk o drugi :wink:

moze mu tak wygodniej bylo albo co? :roll: :lol:

No mowie wlasnie.

Na filmie jakims to pokazywali, Lepiej byc nie moze, czy cos...

ja kiedys widzialam takie cus :oops:

jeden kolczyk byl w pempku (pisze sie pepek czy pempek?!?!?!?- bo mam zacmienie :o :-? ) a drugi - na czubku...

ekhm... no i pan sobie gustownie zapinal jeden kolczyk o drugi :wink:

moze mu tak wygodniej bylo albo co? :roll: :lol:

No mowie wlasnie.

Na filmie jakims to pokazywali, Lepiej byc nie moze, czy cos...

chyba razczej...

"gorzej juz nie bedzie" :lol:

ps. matka a czemu Ty zamiast avatarka masz czerwony krzyzyk?1 :o

tez sobie cos obcielas na glowie?!i sie wstydzisz?

Dziewczyny, po pierwsze primo oplułem okropnie monitor a skończył mi się płyn do mycia ekranu,

Po drugie primo :wink: jesteście okrutne :D

Zielonooka, żonaty jestem od... chwileczkę muszę policzyć... od prawie 35 lat, więc chyba coś na temat kobiet wiem, zwłaszcza, że przed ślubem też się nimi, nawet intensywnie, interesowałem. :)

Miałem jednak na dzieję, że na forum Muratora... :wink: :D

Jesteście cudowne.

"Baby, ach te baby, człek by je łyżkami jadł..."

To cytat. Śpiewać tego nie będę bo fałszuję, a po drugie ja nie tenor tylko sznapsbaryton.

:o :o :o :o :o :D :D :D :D :D :D :D :D

to na widok zielonej? czy może na wieść ,że tomek1950 jadlby was łyżkami?

Mi gały wyszły z orbit na widok nowej frizzzzz i nie bede komentował tego publicznie ale Zielonooka co być nie zrobiła zawsze pozostaniesz tą sama zielonooką.Jeżeli nie masz w tej chwili ...tego to uzupełniasz to czymś innym.Czy któtkie czy długie i tak poznałbym Cie chetnie w realu.Jak widzisz nie długość włosów ma wpływ na osobowość tylko coś innego jest w kobiecie.Czyli reasumując bez kadzenia...wygladasz jak po obcieciu włosów i tyle i przyciąganie jest takie samo czyli bez zmian.

trzymaj się "zielonooki ludziku lego" :D :D

:o :o :o :o :o :D :D :D :D :D :D :D :D

to na widok zielonej? czy może na wieść ,że tomek1950 jadlby was łyżkami?

Mi gały wyszły z orbit na widok nowej frizzzzz i nie bede komentował tego publicznie ale Zielonooka co być nie zrobiła zawsze pozostaniesz tą sama zielonooką.Jeżeli nie masz w tej chwili ...tego to uzupełniasz to czymś innym.Czy któtkie czy długie i tak poznałbym Cie chetnie w realu.Jak widzisz nie długość włosów ma wpływ na osobowość tylko coś innego jest w kobiecie.Czyli reasumując bez kadzenia...wygladasz jak po obcieciu włosów i tyle i przyciąganie jest takie samo czyli bez zmian.

trzymaj się "zielonooki ludziku lego" :D :D

Chyba nie byłam zbyt dokładna czego to miało dotyczyć. :wink: Fryzura Zielonookiej jest ok. Zanim napisałam przybyło parę wpisów-chodziło mi o irokeza z tyłu mężczyzny Zielonookiej. Chciałabym to zobaczyć-da się załatwić zdjęcia? Twarz może być zamazana. :lol: :lol:

Człowieka kilka dni na forum nie było - a tu takie zmiany. I widok zielonej przed i po mnie ominął :-( Więc nie będę komentował - czy lepiej/gorzej w tym konkretnym przypadku.

Mi tam podobają się zarówno kobiety z krótkimi jak i długimi włosami. Pieknie może być i tak i tak. Natomiast zgadzam się że dla faceta gwałtowna zmiana jego kobiety to jest szok. Ja już (chyba) nauczyłem się w takich sytuacjach trzymać pokerową twarz i się zachwycać. Bo wiem że za kilka dni, jak już się przyzwyczaję do nowego image - to mi się spodoba.

Wiesz, zielona - myślę że okrucieństwo powinnaś ograniczyć jedynie do jakiejś farby w spreju... A co do zdjęć - to może kobitki zainteresuje wynik Twoich malunków - ale ja chętniej bym zobaczył obrazek jak się gość zrewanżuje Tobie za tego irokeza ;-)

Ja już (chyba) nauczyłem się w takich sytuacjach trzymać pokerową twarz i się zachwycać. Bo wiem że za kilka dni, jak już się przyzwyczaję do nowego image - to mi się spodoba./

to jest super rada....dla chłopów :lol:

A tym co pocieszają - trzeba się zmieniać, najważniejsze żeby ci się podobało, wyglądasz młodziej, lżejsza fryzura itpodobne pierdoły - odpowiem tak:

Są kobiety co w długich włosach wyglądają dobrze, zwykle na jeża też może być, ale stany pośrednie odpadają.

Z długimi kłakami nawet wiekowe wyglądają ok. Przykład Agnieszka Osiecka. A jak se machną to wychodzi Barbara Wachowicz. I co? D... blada.

Pozdrawiam w bólu - aktualnie jako Barbara Wachowicz, choć nieco mniej osiwiała (też chciałam przed Sylwestrem zrobić se lepiej - mąż zapowiada, że hm... zdolny będzie za jakiś rok, jak nieco odrosnę).

Zielonooka mam nadzieję, że suuuuper wyglądasz :wink:na fotosiku znalazłam jedynie blond bóstwo podobne do Manna i Materny (z Manna tusza, z Materny zmarszczki).

Sprawiedlowosci stalo sie zadosc.

Tego, co do irokeza i kolczyka byl przytroczony

mozna w psychiatryku ze sciany zeskrobac.

:o Matko... :o :wink: :D