Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fryzurke sobie ...strzeliłam :-/ :(:(:(:(:(

zielonooka

Recommended Posts

Sprawiedlowosci stalo sie zadosc.

Tego, co do irokeza i kolczyka byl przytroczony

mozna w psychiatryku ze sciany zeskrobac.

taaak?

o to cos przegapilam :)

ps. dzis sie widzialam

opowiedzielam :wink: (pokrotce tor na jaki zesza dyskusja)

uslyszalam : iii...babska solidarnosc

:o nio zesz naparwde trzeba mu cos przykleic!!!! :evil:

• Odpowiedzi 288
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nio zesz naparwde trzeba mu cos przykleic!!!!

Komu? Mnie? :wink:

dobrze mu taaak :lol:

Tylko, w ten sposób Ty też jakoś tak posrednio ucierpisz :-?

No ale zawsze można spotkać jakiegoś przystojniaka z Kamerunu :roll: :wink:

hm. :-?

nie- na przystojniaki z kamerunu to ja nie reflektuje :wink:

lubie zdecydowanie rase europejska jeslki chodzi o takie klimaty :wink: (a najbardziej zielonookich ciemnych blondynow :wink: )

ale masz racje kuleczka - posrednio ja ucierpie wiec... moze pozostane przy malym terrorze psychicznym :wink:

nio zesz naparwde trzeba mu cos przykleic!!!!

Komu? Mnie? :wink:

niee... Ty jestes grzeczny :wink:

:D Dziękuję. Potrafię się maskować. Ciiiiiiii....

:wink: :D :D :D

Jeśli chodzi o przyklejanie, to wedle życzenia. O gustach przeciez się nie dyskutuje. ;)

Sprawiedlowosci stalo sie zadosc.

Tego, co do irokeza i kolczyka byl przytroczony

mozna w psychiatryku ze sciany zeskrobac.

taaak?

o to cos przegapilam :)

Nie wykrecaj sie Zilelona, sama maczalas w tym paluszki.

odmawiam zeznan!!! :lol:

Ty se lepiej dobrej papugi poszukaj.

Zielona - naprawde scielas????!!!!

Kobieto !!!! Puchu marny !!! Jakmoglas !!!!

ale juz - stalo sie - za 5 lat bedziesz jak nowa :)

Na pocieszenie opisze Ci sytuacje

poszlismy cala rodzina rozerwac sie troche - ja z synem do kina moja PO zona na zakupy. Wychodzimy z malym i szukamy jej, dzwonie na komore i slysze - jestem przy kasie tej i tej. Ide.....patrze.....szukam.....nie widze. Szlag mnie trafia bo wiadomo - kobita na zakupach..... wiec dzwonie jeszcze raz i widze jak jakas obca baba do mnie reka macha. Ladna, nie powiem... ten....tego... ale nie znam :(

Patrze jeszcze raz i co? to moja PO. Zakupy poszla ale wpierw udala sie fryz sobie zmienic i zamiast blondynki z dlugimi (jak na nia) wlosami stoi jakis czarnuch obciety wlasnie a'la "Lego" (oda jakas nastala na takie ksztalty ni w piec ni w dziewiec?). Synek na jej widok w ryk tak, ze cale Janki slyszaly bo ktos mu mamusie przeflancowal na inna i ni czorta uspokoic go nie szlo - beczy i beczy a ja? Coz.....dobra mina do zlej gry (jak Twoj) bo co moglem zrobic? Zbic na kwasne jablko przy swiadkach? :lol: a w sumie nalezalo sie - tak sie oszpecic na wlasne zyczenie

Wiec nie jestes osamotniona w tak hmmm...... slusznej decyzji

Ale masz te przewage nade mna, ze Tobie odrosna - mnie juz tylko wypadaja i odrastac nie chca - to jest pocieszenie no nie?

Zielona - naprawde scielas????!!!!

Kobieto !!!! Puchu marny !!! Jakmoglas !!!!

ale juz - stalo sie - za 5 lat bedziesz jak nowa :)

Na pocieszenie opisze Ci sytuacje

poszlismy cala rodzina rozerwac sie troche - ja z synem do kina moja PO zona na zakupy. Wychodzimy z malym i szukamy jej, dzwonie na komore i slysze - jestem przy kasie tej i tej. Ide.....patrze.....szukam.....nie widze. Szlag mnie trafia bo wiadomo - kobita na zakupach..... wiec dzwonie jeszcze raz i widze jak jakas obca baba do mnie reka macha. Ladna, nie powiem... ten....tego... ale nie znam :(

Patrze jeszcze raz i co? to moja PO. Zakupy poszla ale wpierw udala sie fryz sobie zmienic i zamiast blondynki z dlugimi (jak na nia) wlosami stoi jakis czarnuch obciety wlasnie a'la "Lego" (oda jakas nastala na takie ksztalty ni w piec ni w dziewiec?). Synek na jej widok w ryk tak, ze cale Janki slyszaly bo ktos mu mamusie przeflancowal na inna i ni czorta uspokoic go nie szlo - beczy i beczy a ja? Coz.....dobra mina do zlej gry (jak Twoj) bo co moglem zrobic? Zbic na kwasne jablko przy swiadkach? :lol: a w sumie nalezalo sie - tak sie oszpecic na wlasne zyczenie

Wiec nie jestes osamotniona w tak hmmm...... slusznej decyzji

Ale masz te przewage nade mna, ze Tobie odrosna - mnie juz tylko wypadaja i odrastac nie chca - to jest pocieszenie no nie?

miałem iść lulu ale opowieśc jareko niczym szum na niebie dzikich gesi powiedział:" zawsze tam gdzie baba tam i Ty". :wink: :lol: :wink: :lol: