zielonooka 09.01.2007 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Sprawiedlowosci stalo sie zadosc. Tego, co do irokeza i kolczyka byl przytroczony mozna w psychiatryku ze sciany zeskrobac. taaak? o to cos przegapilam ps. dzis sie widzialam opowiedzielam (pokrotce tor na jaki zesza dyskusja) uslyszalam : iii...babska solidarnosc nio zesz naparwde trzeba mu cos przykleic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Może mu przyklej "koniuszek" do uda, najlepiej super-glu. Tylko się najpierw upewnij w której nogawce nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.01.2007 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 w lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.01.2007 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 to przykleje do prawej pozna chlopina co to znaczy..."babska solidarnosc " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 nio zesz naparwde trzeba mu cos przykleic!!!! Komu? Mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.01.2007 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 nio zesz naparwde trzeba mu cos przykleic!!!! Komu? Mnie? niee... Ty jestes grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 dobrze mu taaak Tylko, w ten sposób Ty też jakoś tak posrednio ucierpisz No ale zawsze można spotkać jakiegoś przystojniaka z Kamerunu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.01.2007 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 dobrze mu taaak Tylko, w ten sposób Ty też jakoś tak posrednio ucierpisz No ale zawsze można spotkać jakiegoś przystojniaka z Kamerunu hm. nie- na przystojniaki z kamerunu to ja nie reflektuje lubie zdecydowanie rase europejska jeslki chodzi o takie klimaty (a najbardziej zielonookich ciemnych blondynow ) ale masz racje kuleczka - posrednio ja ucierpie wiec... moze pozostane przy malym terrorze psychicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 nio zesz naparwde trzeba mu cos przykleic!!!! Komu? Mnie? niee... Ty jestes grzeczny Dziękuję. Potrafię się maskować. Ciiiiiiii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Co Ty mi tu tak ciichasz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Jeśli chodzi o przyklejanie, to wedle życzenia. O gustach przeciez się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czy ja sie dowiem koga tak zemscicie? bo strasznie powolny sie zrobiłem jak mi ten 1000 strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.01.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 to przykleje do prawej pozna chlopina co to znaczy..."babska solidarnosc " taaa, i noge non stop bedzie mu do góry wyrywać... to se mięśnia wyrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.01.2007 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Czy ja sie dowiem koga tak zemscicie? bo strasznie powolny sie zrobiłem jak mi ten 1000 strzelił. spokojnie ns-ku ja tu zalatwiam prywatne porachunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Czy ja sie dowiem koga tak zemscicie? bo strasznie powolny sie zrobiłem jak mi ten 1000 strzelił. spokojnie ns-ku ja tu zalatwiam prywatne porachunki rozuuuumięęęę.Skoro prywatnie to po huk tutaj?Daj adresik to sie z gościem porozmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Sprawiedlowosci stalo sie zadosc. Tego, co do irokeza i kolczyka byl przytroczony mozna w psychiatryku ze sciany zeskrobac. taaak? o to cos przegapilam Nie wykrecaj sie Zielona, sama maczalas w tym paluszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.01.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Sprawiedlowosci stalo sie zadosc. Tego, co do irokeza i kolczyka byl przytroczony mozna w psychiatryku ze sciany zeskrobac. taaak? o to cos przegapilam Nie wykrecaj sie Zilelona, sama maczalas w tym paluszki. odmawiam zeznan!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Sprawiedlowosci stalo sie zadosc. Tego, co do irokeza i kolczyka byl przytroczony mozna w psychiatryku ze sciany zeskrobac. taaak? o to cos przegapilam Nie wykrecaj sie Zilelona, sama maczalas w tym paluszki. odmawiam zeznan!!! Ty se lepiej dobrej papugi poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.01.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Zielona - naprawde scielas????!!!! Kobieto !!!! Puchu marny !!! Jakmoglas !!!! ale juz - stalo sie - za 5 lat bedziesz jak nowa Na pocieszenie opisze Ci sytuacje poszlismy cala rodzina rozerwac sie troche - ja z synem do kina moja PO zona na zakupy. Wychodzimy z malym i szukamy jej, dzwonie na komore i slysze - jestem przy kasie tej i tej. Ide.....patrze.....szukam.....nie widze. Szlag mnie trafia bo wiadomo - kobita na zakupach..... wiec dzwonie jeszcze raz i widze jak jakas obca baba do mnie reka macha. Ladna, nie powiem... ten....tego... ale nie znam Patrze jeszcze raz i co? to moja PO. Zakupy poszla ale wpierw udala sie fryz sobie zmienic i zamiast blondynki z dlugimi (jak na nia) wlosami stoi jakis czarnuch obciety wlasnie a'la "Lego" (oda jakas nastala na takie ksztalty ni w piec ni w dziewiec?). Synek na jej widok w ryk tak, ze cale Janki slyszaly bo ktos mu mamusie przeflancowal na inna i ni czorta uspokoic go nie szlo - beczy i beczy a ja? Coz.....dobra mina do zlej gry (jak Twoj) bo co moglem zrobic? Zbic na kwasne jablko przy swiadkach? a w sumie nalezalo sie - tak sie oszpecic na wlasne zyczenie Wiec nie jestes osamotniona w tak hmmm...... slusznej decyzji Ale masz te przewage nade mna, ze Tobie odrosna - mnie juz tylko wypadaja i odrastac nie chca - to jest pocieszenie no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Zielona - naprawde scielas????!!!! Kobieto !!!! Puchu marny !!! Jakmoglas !!!! ale juz - stalo sie - za 5 lat bedziesz jak nowa Na pocieszenie opisze Ci sytuacje poszlismy cala rodzina rozerwac sie troche - ja z synem do kina moja PO zona na zakupy. Wychodzimy z malym i szukamy jej, dzwonie na komore i slysze - jestem przy kasie tej i tej. Ide.....patrze.....szukam.....nie widze. Szlag mnie trafia bo wiadomo - kobita na zakupach..... wiec dzwonie jeszcze raz i widze jak jakas obca baba do mnie reka macha. Ladna, nie powiem... ten....tego... ale nie znam Patrze jeszcze raz i co? to moja PO. Zakupy poszla ale wpierw udala sie fryz sobie zmienic i zamiast blondynki z dlugimi (jak na nia) wlosami stoi jakis czarnuch obciety wlasnie a'la "Lego" (oda jakas nastala na takie ksztalty ni w piec ni w dziewiec?). Synek na jej widok w ryk tak, ze cale Janki slyszaly bo ktos mu mamusie przeflancowal na inna i ni czorta uspokoic go nie szlo - beczy i beczy a ja? Coz.....dobra mina do zlej gry (jak Twoj) bo co moglem zrobic? Zbic na kwasne jablko przy swiadkach? a w sumie nalezalo sie - tak sie oszpecic na wlasne zyczenie Wiec nie jestes osamotniona w tak hmmm...... slusznej decyzji Ale masz te przewage nade mna, ze Tobie odrosna - mnie juz tylko wypadaja i odrastac nie chca - to jest pocieszenie no nie? miałem iść lulu ale opowieśc jareko niczym szum na niebie dzikich gesi powiedział:" zawsze tam gdzie baba tam i Ty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts