Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

stolik + krzesełka do pokoju 3-latki

dociak

Recommended Posts

Od paru dni cały wolny czas spędzam na szukaniu stolika i krzesełek do pokoju mojego dziecka. Chodzi mi o coś przy czym trzylatka mogłaby np. porysować. Generalnie albo nie ma nic sensownego albo ceny :o

Pokażcie stoliki swoich dzieciaczków? A może ktoś taki problem rozwiązał w inny sposób?

My też chcieliśmy małej kupić coś ładnego, dziecięcego, a stanęło na tym, że mała ma krzesełko ogrodowe i stoliczek [trochę tu na dole zdjęcia widać]

http://ddorota.photosite.com/~photos/tn/266_348.ts1163701762000.jpg

Ona jest zadowolona, bo ma gdzie klapnąć - a ja jeszcze bardziej, bo z plastiku wszystko ładnie można wyczyścić :wink: Tylko moja dziecia ma 2lata i 5mies :wink:

• 1 month później...

Mój 3,5letni synek też ma stolik i krzesełka z serii Mamut z Ikea

http://img244.imageshack.us/img244/7138/stolikkrzesekaxl2.jpg

Jestem z nich bardzo zadowolona :D

są plastikowe, lekkie, synek często je sobie sam przenosi, ustawia; jak małe dziecko wejdzie pod stół i podniesie głowe nie uderzy się mocno

mają pozaokrąglane wszystkie krawędzie, więdz dziecko nie zrobi sobie krzywdy, jeśli przewróci się i uderzy;

kredka, mazak itp. upuszczone na stolik nie sturlają się na podłogę, krawędzie blatu są lekko "pod górkę"

dorosły spokojnie może na nich usiąść;

jak dla mnie mają same plusy i polecam :D

moja mała ma 1,5 roku i też kupiłam jej stoliczek w ikea i dwa krzesełka na targu, krzesełka od górali, solidne drewniane na jednym kaczuszka a na drugim wiewiórka czip albo dejl, jak byłam mała też miałam takie krzesełko tylko z reksiem, jedno krzesełko kosztowało 15 zł, więc prawie za darmo