Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kiedy to robicie?

joan

Recommended Posts

No dobra - nie wystrzymałam i ja.

Mam nowy piękny (jak dla mnie) domek. Stabilizację po budowie, komfort przestrzeni. Każde z dzieci swój pokój. Jest wygodna duża sofa z otomaną, kominek, wreszcie moge wypakowac moje dawno nie widziane płyty, usłyszeć miękkie tony ukochanej muzyki, zrobić kolację przy świecach, wziąc kąpiel w dwuosobowej wannie w pianie o zapachu- powiedzmy mandarynki,pistacji czy innej trawy cytrynowej. W sypialni duże łóżko, miękka, gruba wykładzina, z oknien połaciowych widzę gwiazdy. Jest pięknie , ale ja jestem już umęczona tym luksusem, który drażni moje zmysły - ten dom jest taki seksowny... Przez ostanie pół roku nie mieliśmy swojego mieszkania - spaliśmy kątem u teściów, brata, więc postanowiliśmy, że po przeprowadzce... A tu co?

Mamy niewiele po trzydziestece (hormony nadal szaleją) - dzieci w miarę samodzielne - 6 i 11 lat. Obydwoje pracujemy. Waracamy z pracy zmęczeni, troche obowiązków domowych, kolacja..i po tym jak dzieci zasną snem twardym (ok.10.30) - sił starcza jedynie na relaks pasywny :wink: Do tego stres - żeby dziecko sie nie obudziło - i nie zastało rodziców w niedwuznacznej pozycji... Nie mamy dzrwi wewnętrznych - może stąd to spięcie...

Najgorzej jest w weekend - wyspani, bez cisnienia - oddalibysmy się rozkoszom - ale- dzieci...ciągłe wizyty znajomych, rodziny... Jak dzieci zostają u dziadków Wyrywamy dla siebie parę chwil jak nastolatki z "wolną chatą". Jest w tym jakiś dreszczyk i owszem , ale marzę czymś więcej... tylko KIEDY???

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zawsze, kiedy mamy na to ochotę. Dzieci za ścianą były zawsze :):) So what ? Nie twierdzę, że należy im robić "lekcję poglądową" ale seks jest częścią życia - o której one się dowiedzą z Wami czy bez Was. Jeśli myślisz, że nie wiedzą - to się grubo mylisz. Moi synowie : "To my sobie przenocujemy u kolegi - a Wy , wiesz, będziecie mieli czas dla siebie" i tu uśmieszek :):)

Znajomi ? No to na drzewo ! Goście cieszą, gdy ich wizyta nam odpowiada, LUDZIE !!! Więcej asertywnosći !!!

Moje dzieci wiedzą o tym że rodzice się kochają - całujemy się i przytulamy - czasem wygłupiamy się bardziej dwuznacznie na ich oczach -śmieją się z nas, ale nadal szczegóły to dla nich tajemnica..Nie wyobrażam sobie reakcji mojego syna na widok mamusi w pozycji X z aktywną przy tym rolą tatusia. Bo nie pisałam o szybkim seksie pod kołderką w pozycji klasycznej -dla sportu :wink:

Moje dzieci wiedzą o tym że rodzice się kochają - całujemy się i przytulamy - czasem wygłupiamy się bardziej dwuznacznie na ich oczach -śmieją się z nas, ale nadal szczegóły to dla nich tajemnica..Nie wyobrażam sobie reakcji mojego syna na widok mamusi w pozycji X z aktywną przy tym rolą tatusia. Bo nie pisałam o szybkim seksie pod kołderką w pozycji klasycznej -dla sportu :wink:

A Twoje dzieci nie wiedzą, że do sypialni rodziców się nie wchodzi ??????? W tym wieku ?????????? A to przepraszam, ale chyba sama zrobiłaś sobie problem...MOje też nam nie dopingują, ale wiedzą co oznaczają zamknięte drzwi.

Mój starszy syn usypia koło 24 - 1 w nocy - taki wiek. I nie oznacza to , że muszę "warsztat na strych" :)

W łazience nie ma - jest zasłonka - drzwi są zamówione od miesiąca - bedą za ok. dwa. :cry:

W sumie to można wstać o 3-ciej, 4-tej, 5-tej - ale jestem tak nieprzytomna że o tej porze nie rozpoznaję własnejgo męża i za chęć przerwania mi snu (przyjemnego, a jak :wink: ) mam ochote mu nieźle wlać. Zmęczenie po pracy , ciągłe niewyspanie to mój ogromny problem - brak dzrwi przelewa tylko kielich goryczy...

Zawsze, kiedy mamy na to ochotę. Dzieci za ścianą były zawsze :):) So what ? Nie twierdzę, że należy im robić "lekcję poglądową" ale seks jest częścią życia - o której one się dowiedzą z Wami czy bez Was. Jeśli myślisz, że nie wiedzą - to się grubo mylisz. Moi synowie : "To my sobie przenocujemy u kolegi - a Wy , wiesz, będziecie mieli czas dla siebie" i tu uśmieszek :):)

Znajomi ? No to na drzewo ! Goście cieszą, gdy ich wizyta nam odpowiada, LUDZIE !!! Więcej asertywnosći !!!

Nefer troche Ci zazdroszcze bo i w tym temacie masz duże doswiadczenie.I jak zawsze trzeba sie do tego jakoś dopasować.Otóż ja sie zbuntuje i powiem ,że u nas "intymnologia" jest tematem nie do końca zamknietym ale tak wyważonym ,że kazdy wie gdzie jego miejsce.Tak troche opisujesz te swoje domowe usmieszki typu sexs jak : chłopcy! idąc na impre nie zapomnijcie wziąść baloników :D :D :D i tu uśmieszek .

Nefer troche Ci zazdroszcze bo i w tym temacie masz duże doswiadczenie.I jak zawsze trzeba sie do tego jakoś dopasować.Otóż ja sie zbuntuje i powiem ,że u nas "intymnologia" jest tematem nie do końca zamknietym ale tak wyważonym ,że kazdy wie gdzie jego miejsce.Tak troche opisujesz te swoje domowe usmieszki typu sexs jak : chłopcy! idąc na impre nie zapomnijcie wziąść baloników :D :D :D i tu uśmieszek .

:oops: Oczywiście wszystko trzeba dopasować - dzieci są różne. Kiedys usłyszałam niezły tekst : jeśli dzieicko jest na tyle dorosłe by pytać to jest na tyle dorosłe by dostać odpowiedź.

U nas sex nigdy nie był tematem tabu. Moi synowie o wielu rzeczach rozmawiają bez oporów ( lub z niewielkimi). Ja ich nie blokuję. Wolę,żeby niektóre rzeczy stały się jasne zanim staną się problemem :) A dzieci mają oczy i uszy i swoje wiedzą :):) Tylko rodzicom się czasem wydeje, że to niemożliwe :):)

:oops: Oczywiście wszystko trzeba dopasować - dzieci są różne. Kiedys usłyszałam niezły tekst : jeśli dzieicko jest na tyle dorosłe by pytać to jest na tyle dorosłe by dostać odpowiedź.

U nas sex nigdy nie był tematem tabu. Moi synowie o wielu rzeczach rozmawiają bez oporów ( lub z niewielkimi). Ja ich nie blokuję. Wolę,żeby niektóre rzeczy stały się jasne zanim staną się problemem :) A dzieci mają oczy i uszy i swoje wiedzą :):) Tylko rodzicom się czasem wydeje, że to niemożliwe :):)

Skoro Twoje facety:

Moi synowie o wielu rzeczach rozmawiają bez oporów ( lub z niewielkimi). Ja ich nie blokuję.
.Moje dzieci też rozmawiaja o różnych rzeczach ale wybacz mi przez wzgląd na Twoja osobę jest to temat ktory powinien pozostac gdy wiek nazwijmy to wiek metrykalny nie jest zgodny z hormonalnym.W mojej rodzinie sexs to nie tabu ale wszysy domownicy starają sie nie lapać w dwuznacznych sytuacjach.Powiem,że jest to przez nas kontrolowane i kazdy przygotowany jest na pewną ewentualność. :wink: :wink: