magalena 11.01.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Joan, te dzieci już całkiem duże... rozumieją granice. Jeżeli powiesz - idziecie spać i nie chcę słyszeć was więcej, to będą próbowąc jak daleko mogą przesunąć granicę, ale jeżeli pokażesz konsekwencję, to zaakceptują. Niech czyta w łóżku, ale wara mu od twojej sypialni. Dzieci to zabawka na trochę - tak mówiła mi matka - jeżeli tej zabawce podporządkujemy życie, to zwykle budzimy się w ręką - logiczne - w nocniku. Jak chcesz dobry obiad, to poświęcasz mu sporo czasu i zachodu. Nie idziesz w tym czasie na ploty, do kina czy fryzjera. Jak chcesz seks i czułości z facetem to jemu poświęcasz czas i uwagę - a nie starasz się być super mamą lub pracownikiem. Inwestujesz w drzwi do sypialni, a nie w podbitkę Może być i zasłonka na dwóch gwoździach, ale jeśli zaciągnięta, to oznacza "niech nikt, ale to nikt nie waży się wejść bez uciętego co najmniej palca". Ocierasz się w mężula a nie dzieci. A może zmęczeni jesteście myśleniem o spłacie kredytu za dom? Problem w motywacji a nie warunkach... No to komu z was się nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Co tu się dzieje Sodomia i Gomoria......jak by to powiedziała moja babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Co tu się dzieje Sodomia i Gomoria......jak by to powiedziała moja babcia Babci jak babcia ale co by ojciec dyrektor powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 11.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 My tu o seksie a nie, tfu, polityce opinia Babci ważniejsza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Tola, aż się boję spytać po co Ci ta świeca o tej porze o swiecach ? to nie pytaj i tak Ci nie powie. ...hihihihi....dobre nie lubię w ciemności...a czasem prądu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A ostatnio starsza przyłapała nas w wannie (oczywiście w porę zauważyliśmy ruch klamki i udawaliśmy, ze sobie tylko siedzimy ). Wstała na siusiu. Przyznam, że mnie to trochę roztroiło i ochota na sex mi przeszła i teraz już wszystkim wiadomo, po co oddzielna łazienka przy małżeńskiej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A ostatnio starsza przyłapała nas w wannie (oczywiście w porę zauważyliśmy ruch klamki i udawaliśmy, ze sobie tylko siedzimy ). Wstała na siusiu. Przyznam, że mnie to trochę roztroiło i ochota na sex mi przeszła A od czego są zamki w drzwiach do łazienki??? Byłoby bezpieczniej i bezstresowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A ostatnio starsza przyłapała nas w wannie (oczywiście w porę zauważyliśmy ruch klamki i udawaliśmy, ze sobie tylko siedzimy ). Wstała na siusiu. Przyznam, że mnie to trochę roztroiło i ochota na sex mi przeszła A od czego są zamki w drzwiach do łazienki??? Byłoby bezpieczniej i bezstresowo nie wiem, czy w takim wypadku bezstresowo, kiedy Niunia pod drzwiami by śpiewała: Mamo, otwieraj, ja chcę siusiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Tola, aż się boję spytać po co Ci ta świeca o tej porze o swiecach ? to nie pytaj i tak Ci nie powie. ...hihihihi....dobre nie lubię w ciemności...a czasem prądu brakuje Halo Miss haloo Miss!! Ja tego nie powiedziałem .Kontynuowałem wypowiedź kuleczki. Bardzo przepraszam co mi sie tu przybija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Halo Miss haloo Miss!! Ja tego nie powiedziałem .Kontynuowałem wypowiedź kuleczki. Bardzo przepraszam co mi sie tu przybija? o bardzo przepraszam, kaleczka( nie mylić z kuleczką) jakaś nie teges, stąd to przebicie. To było przedostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.01.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Joan, Jak chcesz seks i czułości z facetem to jemu poświęcasz czas i uwagę - a nie starasz się być super mamą lub pracownikiem. Inwestujesz w drzwi do sypialni, a nie w podbitkę Może być i zasłonka na dwóch gwoździach, ale jeśli zaciągnięta, to oznacza "niech nikt, ale to nikt nie waży się wejść bez uciętego co najmniej palca". Ocierasz się w mężula a nie dzieci. A może zmęczeni jesteście myśleniem o spłacie kredytu za dom? roblem w motywacji a nie warunkach... No to komu z was się nie chce? Mamy motywację - inaczej bym nie pisała takich bzdur na forum Radzimy sobie jakoś - ale zasłonka mi nie wystarczy żeby skupić się na swojej i męża przyjemności. Tak już mam. Przykład - wczoraj - córka "sprzedana" do teściów - został syn. Poszedł spać przed 9-tą. Cisza absolutna przez godzinę. Mąż puścił oczko - że mamy wreszcie czas dla siebie. Ja dla pewności - z drugiego pokoju - synku... (nie za głośno, żeby nie przebudzić..) a on trzeźwym głosem - taaak mamo? No ręce opadają. Czekaliśmy kolejną godzinę - ale się opłacało Podbitki też nie ma. O drzwiach myślimy - ale nie zmusimy wykonawcy do wykoania zamówienia z uwagi na nasze chucie Nie wiedziałam że na drzwi czeka się tak długo. Przyznaję się - mea culpa. Jak na razie na kredyt spokojnie starcza - nawet prawie o nim zapomniałam.... rozkoszuję się domem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.01.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Kurcze, nie mamy małżeńskiej łazienki woleliśmy garderobę, a łazienka się juz nie zmieściła). Jeśli chodzi o zamykanie na klucz - klucz jest schowany, odkąd młodsza zamknęła się w łazience i nie mogła wyjść. Poza tym to było spontaniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Kurcze, nie mamy małżeńskiej łazienki woleliśmy garderobę, a łazienka się juz nie zmieściła). Jeśli chodzi o zamykanie na klucz - klucz jest schowany, odkąd młodsza zamknęła się w łazience i nie mogła wyjść. Poza tym to było spontaniczne Garderoba też dobre miejsce na spontany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.01.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Co tu się dzieje Sodomia i Gomoria......jak by to powiedziała moja babcia kuleczka - o świecy to było twoje - ja tak raczej wokół tematu - a ty tak prosto z mostu - bó się boga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.01.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Mamy motywację - inaczej bym nie pisała takich bzdur na forum Radzimy sobie jakoś - ale zasłonka mi nie wystarczy żeby skupić się na swojej i męża przyjemności. Tak już mam. Przykład - wczoraj - córka "sprzedana" do teściów - został syn. Poszedł spać przed 9-tą. Cisza absolutna przez godzinę. Mąż puścił oczko - że mamy wreszcie czas dla siebie. Ja dla pewności - z drugiego pokoju - synku... (nie za głośno, żeby nie przebudzić..) a on trzeźwym głosem - taaak mamo? No ręce opadają. Czekaliśmy kolejną godzinę - ale się opłacało Podbitki też nie ma. O drzwiach myślimy - ale nie zmusimy wykonawcy do wykoania zamówienia z uwagi na nasze chucie Nie wiedziałam że na drzwi czeka się tak długo. Przyznaję się - mea culpa. Jak na razie na kredyt spokojnie starcza - nawet prawie o nim zapomniałam.... rozkoszuję się domem... Ja bym kupiła najtańsze drzwi i potem je wymieniła. Albo rzeczywiście nawet takie z desek zbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 joan może nastawicie sobie zegarek godzinę wcześniej i wtedy..... tylko jak to robić jak człowiek wolałby pospać ehhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.01.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A w weekendy wygoń dzieci na dwór na godzinę, niech przekopią działkę, kreta poszukają czy co tam u was jest... Drzwi zamknij i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.01.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Czekaliśmy kolejną godzinę - ale się opłacało http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Co tu się dzieje Sodomia i Gomoria......jak by to powiedziała moja babcia i Pogoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 11.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 zegarek można nastawić, ale chyba zwłaszcza w dłuższych związkach ważny jest sponton.... samochód, winda, wycieczka, różne zaskakujące miejsca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts