Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kiedy to robicie?

joan

Recommended Posts

Joan,

te dzieci już całkiem duże... rozumieją granice.

Jeżeli powiesz - idziecie spać i nie chcę słyszeć was więcej, to będą próbowąc jak daleko mogą przesunąć granicę, ale jeżeli pokażesz konsekwencję, to zaakceptują. Niech czyta w łóżku, ale wara mu od twojej sypialni. :oops:

Dzieci to zabawka na trochę - tak mówiła mi matka - jeżeli tej zabawce podporządkujemy życie, to zwykle budzimy się w ręką - logiczne - w nocniku.

Jak chcesz dobry obiad, to poświęcasz mu sporo czasu i zachodu. Nie idziesz w tym czasie na ploty, do kina czy fryzjera.

Jak chcesz seks i czułości z facetem to jemu poświęcasz czas i uwagę - a nie starasz się być super mamą lub pracownikiem.

Inwestujesz w drzwi do sypialni, a nie w podbitkę :wink: Może być i zasłonka na dwóch gwoździach, ale jeśli zaciągnięta, to oznacza "niech nikt, ale to nikt nie waży się wejść bez uciętego co najmniej palca".

Ocierasz się w mężula a nie dzieci.

A może zmęczeni jesteście myśleniem o spłacie kredytu za dom?

Problem w motywacji a nie warunkach... No to komu z was się nie chce? :roll:

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tola, aż się boję spytać po co Ci ta świeca 8) :wink:

o tej porze o swiecach ? to nie pytaj i tak Ci nie powie.

...hihihihi....dobre :lol:

nie lubię w ciemności...a czasem prądu brakuje :wink:

A ostatnio starsza przyłapała nas w wannie (oczywiście w porę zauważyliśmy ruch klamki i udawaliśmy, ze sobie tylko siedzimy 8) :lol: ). Wstała na siusiu. Przyznam, że mnie to trochę roztroiło i ochota na sex mi przeszła :(

i teraz już wszystkim wiadomo, po co oddzielna łazienka przy małżeńskiej sypialni :wink:

A ostatnio starsza przyłapała nas w wannie (oczywiście w porę zauważyliśmy ruch klamki i udawaliśmy, ze sobie tylko siedzimy 8) :lol: ). Wstała na siusiu. Przyznam, że mnie to trochę roztroiło i ochota na sex mi przeszła :(

A od czego są zamki w drzwiach do łazienki??? Byłoby bezpieczniej i bezstresowo :D

A od czego są zamki w drzwiach do łazienki??? Byłoby bezpieczniej i bezstresowo :D

nie wiem, czy w takim wypadku bezstresowo, kiedy Niunia pod drzwiami by śpiewała: Mamo, otwieraj, ja chcę siusiu... 8)

Tola, aż się boję spytać po co Ci ta świeca 8) :wink:

o tej porze o swiecach ? to nie pytaj i tak Ci nie powie.

...hihihihi....dobre :lol:

nie lubię w ciemności...a czasem prądu brakuje :wink:

Halo Miss haloo Miss!! Ja tego nie powiedziałem .Kontynuowałem wypowiedź kuleczki. Bardzo przepraszam co mi sie tu przybija? :o :o

Halo Miss haloo Miss!! Ja tego nie powiedziałem .Kontynuowałem wypowiedź kuleczki. Bardzo przepraszam co mi sie tu przybija? :o :o

o bardzo przepraszam, kaleczka( nie mylić z kuleczką) jakaś nie teges, stąd to przebicie. To było przedostatni raz 8)

Joan,

Jak chcesz seks i czułości z facetem to jemu poświęcasz czas i uwagę - a nie starasz się być super mamą lub pracownikiem.

Inwestujesz w drzwi do sypialni, a nie w podbitkę :wink: Może być i zasłonka na dwóch gwoździach, ale jeśli zaciągnięta, to oznacza "niech nikt, ale to nikt nie waży się wejść bez uciętego co najmniej palca".

Ocierasz się w mężula a nie dzieci.

A może zmęczeni jesteście myśleniem o spłacie kredytu za dom?

roblem w motywacji a nie warunkach... No to komu z was się nie chce? :roll:

Mamy motywację - inaczej bym nie pisała takich bzdur na forum :wink:

Radzimy sobie jakoś - ale zasłonka mi nie wystarczy żeby skupić się na swojej i męża przyjemności. Tak już mam. Przykład - wczoraj - córka "sprzedana" do teściów - został syn. Poszedł spać przed 9-tą. Cisza absolutna przez godzinę. Mąż puścił oczko - że mamy wreszcie czas dla siebie. Ja dla pewności - z drugiego pokoju - synku... (nie za głośno, żeby nie przebudzić..) a on trzeźwym głosem - taaak mamo? No ręce opadają. Czekaliśmy kolejną godzinę - ale się opłacało :lol:

Podbitki też nie ma. O drzwiach myślimy - ale nie zmusimy wykonawcy do wykoania zamówienia z uwagi na nasze chucie :wink: Nie wiedziałam że na drzwi czeka się tak długo. Przyznaję się - mea culpa.

Jak na razie na kredyt spokojnie starcza - nawet prawie o nim zapomniałam.... rozkoszuję się domem...

Kurcze, nie mamy małżeńskiej łazienki :( woleliśmy garderobę, a łazienka się juz nie zmieściła).

Jeśli chodzi o zamykanie na klucz - klucz jest schowany, odkąd młodsza zamknęła się w łazience i nie mogła wyjść. Poza tym to było spontaniczne :wink:

Garderoba też dobre miejsce na spontany :D

Mamy motywację - inaczej bym nie pisała takich bzdur na forum :wink:

Radzimy sobie jakoś - ale zasłonka mi nie wystarczy żeby skupić się na swojej i męża przyjemności. Tak już mam. Przykład - wczoraj - córka "sprzedana" do teściów - został syn. Poszedł spać przed 9-tą. Cisza absolutna przez godzinę. Mąż puścił oczko - że mamy wreszcie czas dla siebie. Ja dla pewności - z drugiego pokoju - synku... (nie za głośno, żeby nie przebudzić..) a on trzeźwym głosem - taaak mamo? No ręce opadają. Czekaliśmy kolejną godzinę - ale się opłacało :lol:

Podbitki też nie ma. O drzwiach myślimy - ale nie zmusimy wykonawcy do wykoania zamówienia z uwagi na nasze chucie :wink: Nie wiedziałam że na drzwi czeka się tak długo. Przyznaję się - mea culpa.

Jak na razie na kredyt spokojnie starcza - nawet prawie o nim zapomniałam.... rozkoszuję się domem...

Ja bym kupiła najtańsze drzwi i potem je wymieniła. Albo rzeczywiście nawet takie z desek zbić.

Co tu się dzieje :o

Sodomia i Gomoria......jak by to powiedziała moja babcia :lol:

i Pogoria :wink: