_ZBYCH_ 10.01.2007 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Czekam na porady Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem . Mam już syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2007 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Czekam na porady Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem . Mam już syna Ale z Ciebie wesoły facet. .Ale Ty tak poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.01.2007 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Mam syna i dwie córki, ale przepisu nie jestem Ci w stanie podać. Podobno: im rzadziej, tym większe szanse na córkę.Podobno: bezpośrednio po owulacji,W to wszystko nie wierzę. Kocham swoje dzieci. Niezależnie od płci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 10.01.2007 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Moja żona coś na ten temat wie, ale teraz śpi. Jutro ją zaciągnę do komputera to może coś się dowiemy. Nie wiem czy celowała, ale się udało. Teściowa była położną i prowadziła jakieś statystyki, ale nic na ten temat nie wiem, bo mnie to nie interesowało. Ja robiłem swoje, zwyczajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.01.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Nie wiem jak zrobić córkę.Ale wiem jak zrobić bliźnięta.....bo mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.01.2007 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 http://samozdrowie.interia.pl/kobiece/abc_kobiecosci/news?inf=100087235 miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 10.01.2007 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Clopcy to XY , dziewczynki XX. W twojej puli sa plemnki X i plemniki Y , w puli zony tylko komorki X , szanse na dziewczynke macie 50% teoretycznie. Ale zobacz jak wyglada chromosom X a jak Y http://www.biotechnolog.pl/foto_mat/chromY.jpg Y jest mniejszy , a zatem plemniki z tym chromosomem pewnie sa lzejsze. Plemniki jak je juz ten tego .... to zaczynaja wielki wyscig do czekajacej na nie komorki. No i tak sobie mysle, ze im dluzsza droga przed nimi tym bardziej zmecza sie te ciezsze czyli te z ktorych moglaby byc dziewczynka. Aby wiec zwiekszyc szanse na dziewczynke nalezaloby skrocic maksymalnie dystatns czyli przesunac punkt startu .......hmmm inaczej mowiac pokombinuj z pozycjami .... Moment owulacji w swietle tej teorii tez moze miec znaczenie. Potraktuj prosze moje rady z przymruzeniem oka. Na pewno nie zaszkodza. Rzucilem okiem na link podany przez Kuleczke i wychodzi na to , ze cos w tym jest Powodzenia. Zawsze mozna sie starac do skutku , to nawet jest patriotyczne bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 10.01.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Powodzenia. Zawsze mozna sie starac do skutku , to nawet jest patriotyczne bardzo. Moi znajomi próbowali 5 razy, więcej już nie próbują. Mają pięciu chłopaków. Pozdrawiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Powodzenia. Zawsze mozna sie starac do skutku , to nawet jest patriotyczne bardzo. Moi znajomi próbowali 5 razy, więcej już nie próbują. Mają pięciu chłopaków. Pozdrawiam Mobby a moj dziadek byl uparty, z tym , ze chcial syna i po pieciu corkach udalo mu sie dorobic trzech synow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 10.01.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Nie wiem jak zrobić córkę.Ale wiem jak zrobić bliźnięta.....bo mam. gratulacje! My mamy dwóch chłopców, a po nich dziewczynkę Cudnie jest Autorowi wątku życzę owocnych starań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 a ja bym chciała drugą córeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 a ja bym chciała drugą córeczkę... na co czekasz ? CHCIEC TO ZNACZY MOC ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 a jak będzie chłopak...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.01.2007 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Czekam na porady Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem . Mam już syna Ale z Ciebie wesoły facet. .Ale Ty tak poważnie? No pewnie, że poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 a jak będzie chłopak...?? no chyba sie nie poddasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.01.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Moja żona coś na ten temat wie, ale teraz śpi. Jutro ją zaciągnę do komputera to może coś się dowiemy. Nie wiem czy celowała, ale się udało. Teściowa była położną i prowadziła jakieś statystyki, ale nic na ten temat nie wiem, bo mnie to nie interesowało. Ja robiłem swoje, zwyczajnie Dziękuję. Bardzo chętnie przeczytam, co na ten temat wie Twoja żona Nie wiem jak zrobić córkę.Ale wiem jak zrobić bliźnięta.....bo mam. Gratuluję! Za receptę na bliźniaki serdecznie dziękuję http://samozdrowie.interia.pl/kobiece/abc_kobiecosci/news?inf=100087235 miłej lektury Bardzo dziekuję kuleczko Ciekawy artykuł. Clopcy to XY , dziewczynki XX. W twojej puli sa plemnki X i plemniki Y , w puli zony tylko komorki X , szanse na dziewczynke macie 50% teoretycznie. ... Bardzo dziekuję za pouczający wykład Powodzenia. Zawsze mozna sie starac do skutku , to nawet jest patriotyczne bardzo. No dzięki, ale raczej nie o to mi chodzi Moi znajomi próbowali 5 razy, więcej już nie próbują. Mają pięciu chłopaków. Pozdrawiam Mobby No właśnie tego chcę uniknąć Jeden z moich sąsiadów też tak próbował i... ma pięciu synów, a po nich dwie córeczki Drugi sąsiad próbował i... ma czterech synów i na tym koniec Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Frosch, na dwójce to chciałabym skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.01.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Frosch, na dwójce to chciałabym skończyć Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Zbych, to poczekam z Tobą na złoty środek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 coz...posiadam jedna corke ...lecz nie mam pojecia , jak ja majstrowal jej tata ....chcialam , sprobowalam i mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts