Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Labrador Retriever

poltomy

Recommended Posts

Kilka dni temu kupilismy 3-miesieczna czarna suczke labrador. Piesek jest bardzo towarzyski i lubi zabawy lecz chyba sie pospieszylismy gdyz nie mamy jeszcze domku.Jezeli ktos z domkiem i ogrodkim chcialby sie nim zaopiekowac to mozemy go przekazac.Pies jest po rodowodowych rodzicach, zaszczepiony i odrobaczony.(jest bardzo wdzieczny za okazane pieszczoty i ladni aportuje).

Poltomy

Kilka dni temu kupilismy 3-miesieczna czarna suczke labrador. Piesek jest bardzo towarzyski i lubi zabawy lecz chyba sie pospieszylismy gdyz nie mamy jeszcze domku.Jezeli ktos z domkiem i ogrodkim chcialby sie nim zaopiekowac to mozemy go przekazac.Pies jest po rodowodowych rodzicach, zaszczepiony i odrobaczony.(jest bardzo wdzieczny za okazane pieszczoty i ladni aportuje).

Poltomy

:x

Witam.Nierowno pod sufitem i palanty to Ci co nie znaja ludzi i nie maja pojecia o temacie a latwiutko oskarzaja.Nie mam ochoty sie tlumaczyc wystarczy, ze dziewczyna do ktorej trafil piesek wie dlaczego tak sie stalo i jest szczesliwa bo pol roku szukala takiego.

Moze by tak zakonczyc juz ten watek bo jest nieaktualny i nie na temat.

Pozdrawiam.

Poltomy.

no cóż, w życiu żeczywiście różnie bywa ( sam to wiem ),

ale wniosek wysunąłem z Twojego zdania:

lecz chyba sie pospieszylismy gdyz nie mamy jeszcze domku

a to wiele wysaśnia, np że sprawa była nie przemyslana.

ale mam nadzieję, że jak już będziecie mieli ten wymarzony domek, to kupicie sobie labka, będziecie się nim odpwiednio zajmować i będziecie szczęśliwi. czego wam szczerze życzę :lol:

my mamy labka dla córki, terapeutycznie, i muszę stwierdzić, że widzę wielką różnicę z przed i teraz. Adela baaardzo dużo jej dała. polecam tą rasę

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Tez sie ciesze ,ze piesek ma sie dobrze o czym czasami napisze zadowolona nowa wlascicielka. Opiekowalem sie nim przez tydzien i troszke nieraz mi teskno za nim ale niestety ja w domu jestem gosciem a zona z malym dzieckiem w mieszkaniu na pietrze i wspolnym podworku nie dala by sobie rady, lecz domek sie buduje i moze za pare latek jakis nowy labradorek lub raczej labradorka zamieszka z nami.

Poltomy.

------------------------------------

Chcialem dobrze a wyszlo jak zawsze.

Witam, sam mam Labradora (ma 10,5 miesiąca). Bardzo przyjazny i wesoły pies, jednak potrzebuje dużo ruchu. Mieszkamy na parterze (63m^2) - 2 osoby (plus oczywiście pies i kanarek). Pies zostaje sam w domu na około 5,5-6 godzin. Zdecydowaliśmy się na niego ze względu na parter oraz fakt, iż w tym roku rozpoczynamy budowę domku. Ponadto, pies jest największym przyjacielem człowieka.

• 1 month później...