poltomy 11.01.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Kilka dni temu kupilismy 3-miesieczna czarna suczke labrador. Piesek jest bardzo towarzyski i lubi zabawy lecz chyba sie pospieszylismy gdyz nie mamy jeszcze domku.Jezeli ktos z domkiem i ogrodkim chcialby sie nim zaopiekowac to mozemy go przekazac.Pies jest po rodowodowych rodzicach, zaszczepiony i odrobaczony.(jest bardzo wdzieczny za okazane pieszczoty i ladni aportuje). Poltomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.01.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A co bedzie jeśli nie znajdzie się chętny??Jak tak mozna, nie rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.01.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Kilka dni temu kupilismy 3-miesieczna czarna suczke labrador. Piesek jest bardzo towarzyski i lubi zabawy lecz chyba sie pospieszylismy gdyz nie mamy jeszcze domku.Jezeli ktos z domkiem i ogrodkim chcialby sie nim zaopiekowac to mozemy go przekazac.Pies jest po rodowodowych rodzicach, zaszczepiony i odrobaczony.(jest bardzo wdzieczny za okazane pieszczoty i ladni aportuje). Poltomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 13.01.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poltomy 13.01.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam. Piesek trafil juz w dobre rece do mlodej milosniczki zwierzat, ktora mieszka na parterze ma duze mieszkanie , nie ma dzieci i poswieci mu duzo czasu. Pozdrawiam Poltomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 13.01.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 13.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 palant. i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 13.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 niby kto? w życiu różnie bywa, dobrze że to malec to się łatwo zmieni, ludzie zostawiają kilkuletnie psy a wtedy jest gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Kilka dni temu kupilismy 3-miesieczna czarna suczke labrador. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 14.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 poltomy ( on czy ona ) bułek nie kupował/a trza sie naprawde poważnie zastanowić. kiedyś moj sąsiad trzymał na 4 piętrze w kawalerce doga niemieckiego i czy to jest poważne??? i tak uważam, że ludzie tak czyniący nie mają równo pod czachą.niestety pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poltomy 15.01.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam.Nierowno pod sufitem i palanty to Ci co nie znaja ludzi i nie maja pojecia o temacie a latwiutko oskarzaja.Nie mam ochoty sie tlumaczyc wystarczy, ze dziewczyna do ktorej trafil piesek wie dlaczego tak sie stalo i jest szczesliwa bo pol roku szukala takiego.Moze by tak zakonczyc juz ten watek bo jest nieaktualny i nie na temat. Pozdrawiam.Poltomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 16.01.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no cóż, w życiu żeczywiście różnie bywa ( sam to wiem ), ale wniosek wysunąłem z Twojego zdania: lecz chyba sie pospieszylismy gdyz nie mamy jeszcze domku a to wiele wysaśnia, np że sprawa była nie przemyslana. ale mam nadzieję, że jak już będziecie mieli ten wymarzony domek, to kupicie sobie labka, będziecie się nim odpwiednio zajmować i będziecie szczęśliwi. czego wam szczerze życzę my mamy labka dla córki, terapeutycznie, i muszę stwierdzić, że widzę wielką różnicę z przed i teraz. Adela baaardzo dużo jej dała. polecam tą rasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stan.w 09.02.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 My też mamy labradorkę dla córki w celach terapeutycznych i te psy bardzo się do tego nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 12.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dobrze ze sie chociaz pomyslnie sie zakonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poltomy 24.02.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Tez sie ciesze ,ze piesek ma sie dobrze o czym czasami napisze zadowolona nowa wlascicielka. Opiekowalem sie nim przez tydzien i troszke nieraz mi teskno za nim ale niestety ja w domu jestem gosciem a zona z malym dzieckiem w mieszkaniu na pietrze i wspolnym podworku nie dala by sobie rady, lecz domek sie buduje i moze za pare latek jakis nowy labradorek lub raczej labradorka zamieszka z nami.Poltomy.------------------------------------Chcialem dobrze a wyszlo jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Mam kota na punkcie tej rasy i na jesieni będę miała swojego labka Fajnie, że z tym wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 28.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam, sam mam Labradora (ma 10,5 miesiąca). Bardzo przyjazny i wesoły pies, jednak potrzebuje dużo ruchu. Mieszkamy na parterze (63m^2) - 2 osoby (plus oczywiście pies i kanarek). Pies zostaje sam w domu na około 5,5-6 godzin. Zdecydowaliśmy się na niego ze względu na parter oraz fakt, iż w tym roku rozpoczynamy budowę domku. Ponadto, pies jest największym przyjacielem człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 28.02.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Piesek jest bardzo towarzyski i lubi zabawy lecz chyba sie pospieszylismy gdyz nie mamy jeszcze domku. Nie rozumiem, to wcześniej nie zauważyliście, że nie macie jeszcze domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 01.03.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 poltomy dobrze że w oczekiwaniu na nowy dom nie zafundowaliście sobie zawczasu nowego dziecka bo wtedy z oddaniem byłyby większe kłopoty. Życzę w przyszłości bardziej przemyślanych decyzji i więcej rozsądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 10.04.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Też bym chciała labka, ale w Żninie i okolicy hodowli niet. Pozostaje allegro Moja decyzja jest jak najbardziej przemyślana Może ktoś ma namiary na hodowle labradorów, zależy mi na psie z rodowodem ze względów terapeutycznych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts