Mwanamke 02.02.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Zawsze jak gdzieś szliśmy, to kazali nam szukać faceta o imieniu "żółtek" Wietnam był fajny, bo zawsze było gdzie pójść. Forrest Gump "Kiler" : "twardym trzeba być, nie miętkim " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 06.02.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 KAŻDY OBYWATEL Z WYŻSZYM WYKSZTAŁCENIEM SZCZEGÓLNYM DOBREM NARODU!!!!!!!!!!!! (Miś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 -Obejmij mnie - Nie rękoma, głupia ! Czemu tu nie ma nic z Franca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.02.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Czemu tu nie ma nic z Franca ? Co ty ku...wa wiesz o tym watku? Jest , na poczatku "-Po takiej dawce Wagnera , mam ochote najechac na Polske" ....... "- Nie nadaje sie do poscigow. Jeszcze wjade w jakis szkolny autobus. - W nocy szkolne autobusy nie kursuja - A szkoly wieczorowe?" Tajemnica morderstwa na Manhattanie W. A. "- A to co za jeden? - Nie wiem. Musi krol. - Dlaczego? - Bo nie jest caly obesrany." Monty Python i Swiety Graal T.G , T.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.02.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 "- Hmm .... Wiedzialem , ze zaczniesz sie czepiac mojego hobby... Nie lekcewaz masturbacji !!! To seks z kims kogo kocham !" W.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 "- Lubie towarzystwo pieknych przedstawicielek plci przeciwnej. Tak nas stworzyl Bog , a z nim nie ma dyskusji" W.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Moje życie jest żałosne. Ostatni raz byłem w kobiecie zwiedzając Statuę Wolności... Nie podróżuję wodą. Religia mi zakazuje. Jestem Hebrajczykiem lądowym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 " - Zyskuje przy blizszym poznaniu. Umow sie ze mna to zyskam" W.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 - Może napijesz się szampana z mojego pantofelka? - Nie jestem w stanie wypic takiej ilosci plynu na raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 " - Spojrz na tego goscia z Indiany. Zamordowal 12 osob , rozczlonkowal je i wszystkie zjadl. To sie dopiero nazywa alternatywny styl zycia." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelm 24.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Jakoś tak: "nie żebym przesadzał w tych sprawach ale jeżeli częstotliwość tych rzeczyspada poniżej jednego razu w życiu, to należy się temu bliżej przyjrzeć" - W. A. "Nobody is perfect" - Pól żartem, pół serio. "Aleś mnie wk...wił!" - Żywot Briana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 To masakra jakaś !!! Testosteron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.03.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 -puka sie -puka ,ale ładniejsze Testosteron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.03.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 "Mis": "Przyszlem wczesniej, gdyz nie mialem co robic" "-Gdzie mi pan z tymi wlosami? To jest kiosk Ruchu, ja, ja tu mieso mam!" "Chlopaki nie placza": "Masz pitbula, ktory wygląda jak jamnik, gibasz sie jak pier*****y Rezus, zachwycasz sie panem Kintakunta..." "- Pan... Jarosław Psikutas. - Panie! Widzisz pan tam „s” na końcu?! No, to proszę czytać wyraźnie! - Faktycznie: nie ma „s”. W takim razie: Psikutas bez „s”." "pulp fiction" Kurde, Jimmie, to produkt dla smakoszy! Wystarczyłaby nam zwykła rozpuszczalna. A on nam zaparzył takie pyszności. Jaka to kawa? - Przestań. I bez ciebie wiem, że mam dobrą kawę. Sam ją kupuję. Bonnie kupuje szajs. Ale ja się nie szczypię z forsą. Ale wiecie, o czym teraz myślę? Nie o kawie w mojej kuchni, tylko o czarnuchu w moim garażu. - Jimmie, nie... - Zaraz... czy przed moim domem stoi napis: "Przechowalnia zdechłych czarnuchów"? - Wiesz, że... - Widziałeś napis: "Przechowalnia truposzy"? - Nie. - A wiesz, czemu nie widziałeś? Bo nie prowadzę przechowalni zdechłych czarnuchów! "Sami swoi": Słyszała? Naszemu sąsiadowi ogiera ukradli. A taki był ładny amerykancki, szkuoda! Nic śmiesznego "- Co pani wyrabia? - Takie jakieś miał pan długie, to podpiłowałam. - Ale... Co pani na głowę upadła?! Przecież to zdrowe zęby chyba, nie?!! - No tak. - No to... żeby piłować jak jakiemuś zającu?!! - Zającowi - Zającowi?!! - Zęby ma pan wilcze, a zgryz zajęczy. Kiedyś to by się panu taka szczęka zakleszczyła na amen. - Jak się pani do zająca... do pacjenta! co se pani wyobraża! - No dobrze już, idź pan." "Co ja tu ku..a robię, 40-stka na karku, ukończone dwa fakultety ukończone, a ja ganiam, zapier...am, ze z tą jakąś świecą dymną, po planie jakiegoś chu...go filmu, jak pies, jak kundel." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 "I nie wiadomo co ze mną robili. Dupsko boli"Szczęśliwego NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 23.04.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 " -Kto był wczoraj w nocy u Marysi? -Brat -To dzisiaj brata nie będzie , będzie Pan" " Poszukiwany, Poszukiwana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 24.04.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Kiler: "z więźnia żeście wyszli?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 24.04.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 "Chłopaki nie płaczą":Psikuta: "Nie będziesz dzwoniła z mojej komóry do swoich fagasów, bejbe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts