Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy będzie IV Zlot Muratora ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 147
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kuleczko, bez obaw. Za każdym razem jest bardzo sympatycznie i wesoło, a dodatkowo Redakcja serwuje wspaniałe żarełko.

Szczerze, to jeszcze nigdy nie przeszłam od znajomości wirtualnej do tzw. realu, a tu jeszcze tyle "ludziów" nowych.....na raz........może stąd ta obawa :roll: :wink:

Ja chyba straszny nie jestem, tylko brodaty. :wink:

Szalenie mi było miło jak za pierwszym razem, w szatni, ktoś walnął mnie w plecy i krzyknął: "Cześć Tomku, Maksiu jestem!" :D (Wszyscy dostają identyfikatory ze swoimi forumowymi nickami).

:D

Kuleczko, bez obaw. Za każdym razem jest bardzo sympatycznie i wesoło, a dodatkowo Redakcja serwuje wspaniałe żarełko.

Szczerze, to jeszcze nigdy nie przeszłam od znajomości wirtualnej do tzw. realu, a tu jeszcze tyle "ludziów" nowych.....na raz........może stąd ta obawa :roll: :wink:

Ja chyba straszny nie jestem, tylko brodaty. :wink:

Szalenie mi było miło jak za pierwszym razem, w szatni, ktoś walnął mnie w plecy i krzyknął: "Cześć Tomku, Maksiu jestem!" :D (Wszyscy dostają identyfikatory ze swoimi forumowymi nickami).

:D

no i wiedziałem że tak będzie... chyba nigdy o tym nie zapomnisz :D :D :D

kuleczko: mniej obaw, naprwde nie masz sie czego obawiać, każdy wychodzi ze spotkań z usmiechem na twarzy i z pytaniem w glowie, 'kiedy następne spotkanie',

no a pozaty jak to mówi moj kolega ..lepiej żałować że się coś zrobiło, niż żałować że się nie zrobiło...

pozdrawiam

m.

ps obiecuje kuleczko że nie walnę Cie w plecy :D :D :D

Co poniektórych już rozpoznam z fotek :D

tomek1950 brodę masz super, w ogóle tak sobie Ciebie wyobrażałam 8)

Ewcię to kojarzę z fotek w "gębach" i ze zlotu :wink:

Aż się wierzyć nie chce, że tak się poznałyście bez identyfikatora z Tolą :D Super!!!

Parę innych osób też rozpoznam :)

Pewnie przyjadę, maksiu ma rację, po co później żałować :roll: :wink:

Ja pamietam moje pierwsze - bliskie spotkanie z Tolą .....stanęła przede mną popatrzyła głęboko w oczy ( oczywiście identyfikatora nie miała ) a ja wiedziałam ,że to TOLA .....ale były piski :D

...Ewka, gdybym Cię pierwszy raz spotkała na ulicy bez identyfikatora...to też bym wiedziała, że to Ty :D :lol:

Swój swego znajdzie, nie ma mocnych :D

Ja pamietam moje pierwsze - bliskie spotkanie z Tolą .....stanęła przede mną popatrzyła głęboko w oczy ( oczywiście identyfikatora nie miała ) a ja wiedziałam ,że to TOLA .....ale były piski :D

...Ewka, gdybym Cię pierwszy raz spotkała na ulicy bez identyfikatora...to też bym wiedziała, że to Ty :D :lol:

Swój swego znajdzie, nie ma mocnych :D

na dobre i na złe......siostra :wink:

Ja ze 2, 3 zjazdy przegapiłam, bo też miałam obawy, ale w realu poznałam Ew-kę i Andre59 i tak mi się z nimi świetnie gadało, jak z dobrymi znajomymi, więc juz nie mam obaw :D

verunia to oprócz nas nie znasz w realu nikogo innego ???? :o

z forum nie :o (poza administartorem :lol:) , a powinnam?

Ja ze 2, 3 zjazdy przegapiłam, bo też miałam obawy, ale w realu poznałam Ew-kę i Andre59 i tak mi się z nimi świetnie gadało, jak z dobrymi znajomymi, więc juz nie mam obaw :D

verunia to oprócz nas nie znasz w realu nikogo innego ???? :o

z forum nie :o (poza administartorem :lol:) , a powinnam?

przyznam sie bez bicia, ze rozmawialem z Verunią przez telefon... wiec to taka mała namiasta realu :D :D :D

pozdrawiam

m.

No ja też chętnie sie pojawię...tylko to pewnie będzie w Warszawie...a ja z połednia samego....trochę daleko. No ale cóż....jeśli obowiązek wzywa to wsiadam w inter city i jadę :D . Czekam na konkretną datę coby se urlopik załatwić już zawczasu :D .

Zgodnie z wieloletnią tradycją :D Warszawa zapewnia noclegi, nawet tym forumowiczom którzy czasami piszą pogardliwie "warszawka".

Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"?

Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy.
.Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi.

Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, :wink:

i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. :oops: