kuleczka 16.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Kuleczko, bez obaw. Za każdym razem jest bardzo sympatycznie i wesoło, a dodatkowo Redakcja serwuje wspaniałe żarełko. Szczerze, to jeszcze nigdy nie przeszłam od znajomości wirtualnej do tzw. realu, a tu jeszcze tyle "ludziów" nowych.....na raz........może stąd ta obawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Kuleczko, bez obaw. Za każdym razem jest bardzo sympatycznie i wesoło, a dodatkowo Redakcja serwuje wspaniałe żarełko. Szczerze, to jeszcze nigdy nie przeszłam od znajomości wirtualnej do tzw. realu, a tu jeszcze tyle "ludziów" nowych.....na raz........może stąd ta obawa Ja chyba straszny nie jestem, tylko brodaty. Szalenie mi było miło jak za pierwszym razem, w szatni, ktoś walnął mnie w plecy i krzyknął: "Cześć Tomku, Maksiu jestem!" (Wszyscy dostają identyfikatory ze swoimi forumowymi nickami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.01.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kuleczko, bez obaw. Za każdym razem jest bardzo sympatycznie i wesoło, a dodatkowo Redakcja serwuje wspaniałe żarełko. Szczerze, to jeszcze nigdy nie przeszłam od znajomości wirtualnej do tzw. realu, a tu jeszcze tyle "ludziów" nowych.....na raz........może stąd ta obawa Ja chyba straszny nie jestem, tylko brodaty. Szalenie mi było miło jak za pierwszym razem, w szatni, ktoś walnął mnie w plecy i krzyknął: "Cześć Tomku, Maksiu jestem!" (Wszyscy dostają identyfikatory ze swoimi forumowymi nickami). no i wiedziałem że tak będzie... chyba nigdy o tym nie zapomnisz :D kuleczko: mniej obaw, naprwde nie masz sie czego obawiać, każdy wychodzi ze spotkań z usmiechem na twarzy i z pytaniem w glowie, 'kiedy następne spotkanie', no a pozaty jak to mówi moj kolega ..lepiej żałować że się coś zrobiło, niż żałować że się nie zrobiło... pozdrawiam m. ps obiecuje kuleczko że nie walnę Cie w plecy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja pamietam moje pierwsze - bliskie spotkanie z Tolą .....stanęła przede mną popatrzyła głęboko w oczy ( oczywiście identyfikatora nie miała ) a ja wiedziałam ,że to TOLA .....ale były piski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Co poniektórych już rozpoznam z fotek tomek1950 brodę masz super, w ogóle tak sobie Ciebie wyobrażałam Ewcię to kojarzę z fotek w "gębach" i ze zlotu Aż się wierzyć nie chce, że tak się poznałyście bez identyfikatora z Tolą Super!!! Parę innych osób też rozpoznam Pewnie przyjadę, maksiu ma rację, po co później żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A ja jestem strasznie ciekaw jak wyglądają moi rozmowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja ze 2, 3 zjazdy przegapiłam, bo też miałam obawy, ale w realu poznałam Ew-kę i Andre59 i tak mi się z nimi świetnie gadało, jak z dobrymi znajomymi, więc juz nie mam obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja pamietam moje pierwsze - bliskie spotkanie z Tolą .....stanęła przede mną popatrzyła głęboko w oczy ( oczywiście identyfikatora nie miała ) a ja wiedziałam ,że to TOLA .....ale były piski ...Ewka, gdybym Cię pierwszy raz spotkała na ulicy bez identyfikatora...to też bym wiedziała, że to Ty Swój swego znajdzie, nie ma mocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A ja jestem strasznie ciekaw jak wyglądają moi rozmowcy wejdz na .... wwww.laski .pl albo zarezerwuj sobie czas w okolicach marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja pamietam moje pierwsze - bliskie spotkanie z Tolą .....stanęła przede mną popatrzyła głęboko w oczy ( oczywiście identyfikatora nie miała ) a ja wiedziałam ,że to TOLA .....ale były piski ...Ewka, gdybym Cię pierwszy raz spotkała na ulicy bez identyfikatora...to też bym wiedziała, że to Ty Swój swego znajdzie, nie ma mocnych na dobre i na złe......siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja ze 2, 3 zjazdy przegapiłam, bo też miałam obawy, ale w realu poznałam Ew-kę i Andre59 i tak mi się z nimi świetnie gadało, jak z dobrymi znajomymi, więc juz nie mam obaw verunia to oprócz nas nie znasz w realu nikogo innego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja ze 2, 3 zjazdy przegapiłam, bo też miałam obawy, ale w realu poznałam Ew-kę i Andre59 i tak mi się z nimi świetnie gadało, jak z dobrymi znajomymi, więc juz nie mam obaw verunia to oprócz nas nie znasz w realu nikogo innego ???? z forum nie (poza administartorem ) , a powinnam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja ze 2, 3 zjazdy przegapiłam, bo też miałam obawy, ale w realu poznałam Ew-kę i Andre59 i tak mi się z nimi świetnie gadało, jak z dobrymi znajomymi, więc juz nie mam obaw verunia to oprócz nas nie znasz w realu nikogo innego ???? z forum nie (poza administartorem ) , a powinnam? przyznam sie bez bicia, ze rozmawialem z Verunią przez telefon... wiec to taka mała namiasta realu :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No to jeszcze z Majką gadałam przez telefon wiec jest już 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy. Droga Redakcjo: czekamy na konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 kuleczko, musimy front z Piotrkowa zrobić Froszka, mogę i ja z Tobą polecieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.01.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Mam nadzieję, że w tym roku się wybiorę Miło będzie Was spotkać Z Verunią i Maxtorką już się widziałem, ale mam ochotę na replay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No ja też chętnie sie pojawię...tylko to pewnie będzie w Warszawie...a ja z połednia samego....trochę daleko. No ale cóż....jeśli obowiązek wzywa to wsiadam w inter city i jadę . Czekam na konkretną datę coby se urlopik załatwić już zawczasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2007 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Zgodnie z wieloletnią tradycją Warszawa zapewnia noclegi, nawet tym forumowiczom którzy czasami piszą pogardliwie "warszawka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"? Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy..Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts