Aga J.G 19.01.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Już się cieszę Teraz tylko czekam na szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 NS...ty się nie zastanawiaj tyle ino se urlop załatwiaj . Ależ mnie ucieszyła informacja o noclegach....no bo jak w nocy....sama....po ciemku ....wracać bym miała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Nie martw sie ktoś się Tobą zaopiekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 NS...ty się nie zastanawiaj tyle ino se urlop załatwiaj . Ależ mnie ucieszyła informacja o noclegach....no bo jak w nocy....sama....po ciemku ....wracać bym miała . z tymi noclegami to prawda?nic nie dodam ale sama nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 w ostateczności przeca są jeszcze hotele....zawsze jakies wyjście się znajdzie ....teraz tylko musze zapytać mojego małża czy ze mną pojedzie czy samą puści fajnie by było coby to spotkanie sie odbyło w sobotę....urlopu nie trzaby załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ns....no wiem że nie będe sama....bedzie nas tam wszystkich z kilkadziesiąt mordek spoza wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Nasi przyjaciele i znajomi z Warszawy i najblizszych okolic sa zawsze bardzo mili i na pewno zaopiekują sie wszystkimi w potrzebie :D inna sprawa, że to takie przedluzenie spotkania forumowego w bardzo milym i kameralnym gronie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 w ostateczności przeca są jeszcze hotele....zawsze jakies wyjście się znajdzie ....teraz tylko musze zapytać mojego małża czy ze mną pojedzie czy samą puści fajnie by było coby to spotkanie sie odbyło w sobotę....urlopu nie trzaby załatwiać do tej pory spotkania zawsze byly w soboty, wiec i teraz pewnie bedzie tak samo m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.01.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 kuleczko, musimy front z Piotrkowa zrobić Froszka, mogę i ja z Tobą polecieć?? Robimy nalot z Piotrkowa jak nic ns co Ty wypisujesz jaki "wszyscy" ns to ns musisz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ns na pewno przyjedzie...... napisał wcześniej że chciałby się z nami spotkać....a jest tylkko jedna taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 a może ktoś z połednia bedzie jechał jeszcze....no, selimm, wiewióra, akwarysty, jamles piejar,malmuc,ewelinka....i inne gady z forum Rybnickiego....raźniej by było....gdyby nas więcej jechało to moznaby to na dwa auta zrobić i wtedy zabrałabym małża i pojechalibymy autem i jeszcze trzy miejsca by zostały..... zaraz zapodam temat na Rybnickim ....no bo jak zlot ma być w marcu to już niedługo....trza się zastanowić jak to zrobic coby było dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 kuleczko, musimy front z Piotrkowa zrobić Froszka, mogę i ja z Tobą polecieć?? Robimy nalot z Piotrkowa jak nic ns co Ty wypisujesz jaki "wszyscy" ns to ns musisz przyjechać dzieki...nio mus przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.01.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 w ostateczności przeca są jeszcze hotele....zawsze jakies wyjście się znajdzie ....teraz tylko musze zapytać mojego małża czy ze mną pojedzie czy samą puści fajnie by było coby to spotkanie sie odbyło w sobotę....urlopu nie trzaby załatwiać Puści, nie puści....oto jest pytanie Ja mam zamiar sama przyjechać Tylko widziałam na zdjęciach, że większość przybywa w parach, nie wiem, czy nie będę się czuła jak piąte koło u wozu, albo przyzwoitka jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Kulka....to nie to czy puści czy nie tylko czy będzie chciał ze mną jechac czy nie....puszczam to ja się sama....w końcu co roku kończę łosiemnaście....więc od kilku ładnych latek jezdem już pełnoletnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Aaaaaa, kuleczka....jak będę sama to będziemy w parze...obiecuję ....no dobra, do trójkąta też się można przymierzyć...jesli ns też bedzie sam ...to może mu pozwolimy, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 w ostateczności przeca są jeszcze hotele....zawsze jakies wyjście się znajdzie ....teraz tylko musze zapytać mojego małża czy ze mną pojedzie czy samą puści fajnie by było coby to spotkanie sie odbyło w sobotę....urlopu nie trzaby załatwiać Puści, nie puści....oto jest pytanie Ja mam zamiar sama przyjechać Tylko widziałam na zdjęciach, że większość przybywa w parach, nie wiem, czy nie będę się czuła jak piąte koło u wozu, albo przyzwoitka jakaś oj z tymi parami to roznie bywa, z moich obserwacji wynika ze tak pol na pol, na pewno nie zdążysz poczuć sie jak piąte koło u wozu, bo predziej spotkanie sie skończy :D tak szybko czas mija... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Aaaaaa, kuleczka....jak będę sama to będziemy w parze...obiecuję ....no dobra, do trójkąta też się można przymierzyć...jesli ns też bedzie sam ...to może mu pozwolimy, nie??? wchodze w ciemno i jest mi miło ,że nie zostawicie mnie samego na "pastwe "tych stałych bywalców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. czekaj !!! Wcale Ci się nie przyznam, że ja to ja !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. czekaj !!! Wcale Ci się nie przyznam, że ja to ja !!!! Wybacz i przepraszam ..Jak moglem zapomniec o Tobie. Taki ktos minie zdenerwowal w innym we waciu i siakoś wyleciałas z tej pustej głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A z wielkopolski ktoś się wybiera????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts