Kasia Garbicz 25.03.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę fanklubu domu Opałek: domopalek.pl Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Opałek. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników. Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Garbicz 25.03.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę fanklubu domu Opałek: domopalek.pl Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Opałek. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników. Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Garbicz 25.03.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę fanklubu domu Opałek: domopalek.pl Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Opałek. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników. Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Garbicz 25.03.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę fanklubu domu Opałek: domopalek.pl Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Opałek. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników. Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 09.07.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Jeśli kalenica ma być równoległa to Opałek 2G ma kalenicę nad garażem równoległą do drogi.Jakie starostwo wymyśla takie udziwnienia.Proszę załatwiać sprawy osobiście nie za pomocą telefonu a po drugie to jest droga w której inwestor wnosi o zmianę punktu zagospodarowania terenu.Ja budyuąc miałem zapis wysokości kalenicy 9m natomiast Opałek w projekcie widnieje 9,07m.Proszę sobie wyobrazić że o te 7cm musiałem składać wniosek o zmianę punktu zagospodarowania.Wniosek złożony na 9,5mb gdyż zamierzałem podwyższyć ściankę kolankową i wyrażono zgodę.Co do Tondacha to odradzam............... sam za 28tyś zdobyłem po długich negocjacjach Neskalmpa. Edytowane 9 Lipca 2012 przez Mareks77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojkap 20.12.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 zapraszam na nowe forum dotyczące wszystkiego co związane z tym projektem.Zbudujmy razem bazę wiedzy dedykowane opałkowi! http://www.projekt-opalek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekan1702 12.02.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts