yecath 01.08.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Fajną opcją dla kolorowych profili są profile acrylcolor Z zewnątrz kolorowe, od wewnątrz białe. My mamy drzwi wejściowe PVC i chcieliśmy się zdecydować na chabrowe drzwi, z chabrowymi profilami, ale niestety nasze zamówienie było zbyt małe, aby firma je zrealizowała... Nietypowe kolory ciężko zamówić w małych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 01.08.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Zniknęły foty które wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 01.08.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pixie 24.02.2013 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Właśnie niedawno zamontowali nam okna w kolorze RAL 7012 (szary bazaltowy, w środku białe), więc może komuś się spodoba: http://gregadamski.com/domek/wp-content/uploads/2013/02/65_14.02.2013.jpg Na początku trochę się bałam, że wyjdzie bunkrowato, ale właśnie wygląda elegancko. Szary tak ma. Umieszczę zdjęcia z pełną elewacją, jak już będzie... pewnie jak się cieplej zrobi. Pozdrawiam właścicieli okien kolorowych z wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.02.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 ja też mam szare od zewnątrz i białe od środka.Zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pixie 25.02.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Elfir, gdzie twoje okna, bo w dzienniku nic nie widzę, a ciekawam. Nasze domy podobne, mój też płaska kostka z silki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts