Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "Dzień Świra" czyli....

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale fajny wewontek :lol:

Mi się oczka już klejom więc zanim zasnę pomyślę sobie o swoich dziwadłach i jutro je tu wpiszę :D

Najbardziej rozbawił mnie wpis NS

acha ...i jak wychodze z domciu do pracy, zawsze wszystkim daje całuska (jakbym conajmniej szedł na wojne)

nie chodzi o to, ze sama czynność jest śmieszna - tylko o tą wojnę :lol:

Mój mąż też mi zawsze daje całuska :D Muszę go zapytać czy też się czuje jakby conajmniej na wojnę szedł :lol: :wink:

:lol: :lol: No nie mogę :lol: :lol: nie wiem czemu mnie to tak rozbawiło :lol: :lol: Jak się nie uspokoję to obudzę moich i dopiero będzie :wink: :lol: :lol:

galaretki ciastka i inne kulinaria zjadam jak leci ale... nie trawię jak mi coś w samochodzie pokrzypuje czy to kokpit czy duperele w schowkach. Potrafię się zatrzymywać po klika razy próbując zlokalizować żródło hałasu. Okularki ładowarki i inne przydaśniki często lądują na przednim siedzeniu by się "nie tłukły" W domu podobnie zegar ścienny specjalnie dobrany by nie tykał, nie znoszę starych tykających zegarów. Komputery zmodyfikowane by nie szumiały wentylatory. Aha jak sobie coś kupię fajnego i nowego to lubię to coś mieć przy łóżku , tak jakoś milej mi się zasypia , ostatnio była to siekiera fiskarsa 2400gr. Zonie nie bardzo się to podobało...

galaretki ciastka i inne kulinaria zjadam jak leci ale... nie trawię jak mi coś w samochodzie pokrzypuje czy to kokpit czy duperele w schowkach. Potrafię się zatrzymywać po klika razy próbując zlokalizować żródło hałasu. Okularki ładowarki i inne przydaśniki często lądują na przednim siedzeniu by się "nie tłukły" W domu podobnie zegar ścienny specjalnie dobrany by nie tykał, nie znoszę starych tykających zegarów. Komputery zmodyfikowane by nie szumiały wentylatory. Aha jak sobie coś kupię fajnego i nowego to lubię to coś mieć przy łóżku , tak jakoś milej mi się zasypia , ostatnio była to siekiera fiskarsa 2400gr. Zonie nie bardzo się to podobało...

:o :o :o

Pamietacie film "lśnienie" :roll:

:lol: :lol: :lol:

Krzysztof... o rany...

z zegarami tez tak mam - musza byc... bezglosne...

w zyciu sie nie skupie (nie mowiac juz o pracy czy zasnieciu) jesli choc jeden zegar bedzie mi tykal czy cykał :)

A ja właśnie lubie dzwięk tykania starego zegara przy kominku :D

tik tak

tik tak

tik tak

tik tak

tik tak

tik tak

stuk puk stuk puk stuk puk :wink:

Krzysztof... o rany...

z zegarami tez tak mam - musza byc... bezglosne...

w zyciu sie nie skupie (nie mowiac juz o pracy czy zasnieciu) jesli choc jeden zegar bedzie mi tykal czy cykał :)

A ja właśnie lubie dzwięk tykania starego zegara przy kominku :D

tik tak

tik tak

tik tak

tik tak

tik tak

tik tak

stuk puk stuk puk stuk puk :wink:

stukpuk

dokąd się tak spieszysz?

Nastukujesz sobie licznik postów jak dzięcioł. :D

Dlaczego mówisz, że specjalnie nabijam posty? :cry: :cry: :cry:

Ot trochę wiecej siedzę na forum. I pogadać potrzebuje czasem :cry:

Przecież nie ma nagród za ilości postów?(np: paszportów polsatu)

Ilość postów nie chroni od głupoty. :wink:

Nie mówię, a pytam. :)

I nic w tym złego, ale stukasz w klawisze więcej niż inni (chwilowo). A wraz z nickiem mnie to bawi. :D

- przyczepiaja mi sie głupie piosenki :oops: [ np. taka Mandaryna , albo piosenka asa polityki Pana kononowicza (ta o Białymstoku :oops: :roll: :oops: ) i je sobie nuce przez cały dzień :-?

mam tak samo

- nie zasnę jeśli mam w sypialni otwarte lub tylko uchylone drzwi , nie zasnę tez jesli szuflady i szafy nie są zamkniete (czy też dosunięte w przypadku drzwi przesuwnych )

tak samo, czasem przymkne oko jesli chodzi o drzwi przesuwane ale wole jednak jak sa zamkniete

- delicje jem tak ze zawsze najpierw obgryzam dookola , potem srodek (galaretka) a na koncu ten biszkopt ... \

delicje jem w ten sam sposob

nie wymyśliłam nic oryginalnego jeśli chodzi o moją osobę :wink: Wszystkie Świry się powtarzają - podobnie jak u Was - nucenie pierwszej usłyszanej w dany dzień piosenki aż do wieczora :lol: unikanie łączeń na płytach chodnikowych itp..

Ale mój mąż to ma fajnego (a raczej upierdliwego) Świra :lol: Nie zaśnie dopoki nie pozbawi życia wszystkich much jakie mają czelność zabłąkać się przypadkiem w naszej sypialni :roll: Nieważne, która jest godzina, nieważne, ze dziecko śpi obok a w domu cisza jak makiem zasiał, nieważne ,że właśnie leci w telewizji ciekawy film - mąż zrywa się z łóżka (w samych gatkach a nierzadko bez :lol: ) i gania ze szmatą po pokoju waląc w co popadnie (a na czym przed chwilą usiadła nieszczęsna mucha). Ja leżąc w łóżku zrywam z niego boki a on potrafi tak stać parę minut lustrując ściany i sufit (czasem poświata telewizora nie wystarcza więc włącza sobie światło - a co !! - przypominam, ze jest noc :wink: ) i co chwila rzuca się na swoją ofiarę z prawdziwą żadzą mordu w oczach :lol:

A jak mu się w końcu uda oczyścić sypialnię z nieproszonych gości to z miną zwycięscy a przy tym jak gdyby nigdy nic kładzie się z powrotem do łóżka :wink: