Daroll 22.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Poczytajcie - co o tym sadzicie? ogladaja a potem sie wysmiewaja. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43139&w=55948978&a=55948978 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 22.01.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 O tak czytajcie, czytajcie, a potem wyluzujcie Cóż wiemy o mojej imienniczce, która podyskutowała sobie na innym forum. Burzy nie wywołała, a wydawało by się, że taki niesamowity temat. Jest projektantem wnętrz, albo za taką chce uchodzić. Wierzy, że wystarczy wykształcenie lub tylko kurs by każde wnętrze było na cacy. Innymi słowy zapłacisz projektantowi, to wnętrze jest extra, jeśli swoje wnętrza wymyślił właściciel muszą być " be". Znacie muzyków, których twórczości nie da się słuchać? I wcale nie mówię tu o disco polo. Mam wykształcenie muzyczne, a nie wyobrażam sobie słuchać we własnym domu impresji muzycznych rodem z "Warszawskiej Jesieni" choć nie śmiałabym mówić o niej idiotyczna. Tak samo nie wyobrażam sobie wpuścić do domu uznanego projektanta, który obłoży mi hol płytami betonowymi przykręcanymi na wielkie niklowane śruby, nawet jeśli byłby to beton zmieszany z włóknem szklanym- jeden z ostatnich architektonicznych wynalazków. Ludziska nikt z nas nie żyje "ochami" i "achami" na tym forum, ale czy z nimi nie jest nam lżej? Jaki sens ma ostra krytyka w momencie gdy już widzimy zamontowaną kuchnię czy położone kafelki. Czy skrytykowany właściciel skuje to i owo bo komuś z forum się nie podoba? Każdy dom jest inny, bo my jesteśmy inni. Ja dobrze czuję się w drewnianej kuchni, przypominającej mi stare kredensy, ale z wielką przyjemnością siadam w futurystycznej kuchni przyjaciółki i piję kawę, bo atmosfera jest najważniejsza. Dom to ludzie, cóż mi po domu urządzonym przez projektanta, domu który zadowoliłby krytykantkę forum muratora, jeśli bym chodziła po nim naburmuszona. Ani mnie, a tym bardziej gościom nie byłoby przyjemnie. Urządzajcie swoje wnętrza tak jak potraficie, a jeśli nie potraficie i wiecie o tym, poproście o pomoc. Oglądajcie czasopisma, strony internetowe, pytajcie i radźcie się, ale nie dajcie się przygnębić. W dodatku nie wiadomo komu. No bo cóż my o Magdzie i jej wnętrzach wiemy - nic:wink: Imienniczka Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 komus jest zal, ze tu tak milo i brak mu(jej) niestety kultury osobistej i odwagi cywilnej ciesze sie i dumna jestem z czlonkostwa naszego forum daroll , nie przejmuj sie ...to .samo zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.01.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Z wypowiedzi pani Magdy wynika między innymi, ze jak nie masz kasy na wykończenie domu wg wiodących światowych trendów i oczywiście we współpracy z designerem to lepiej w ogóle nie buduj !! Za te pieniądze kup lepiej mieszkanko i wynajmij koniecznie projektanta, który Ci je urządzi wg najnowszych wnętrzarskich tendencji !! To nic, ze będziesz się tam czuł obco - najważniejsze że będzie na topie !! Nieważne marzenia o własnym ogródku, spokoju, kontakcie z naturą, nieważne gusta, indywidualne upodobania, poczucie szczęścia, satysfakcji i spełnienia własnych pragnień, nieważny ciepły, domowy klimat !! Najważniejsze są kanony mody no i uznanie pani Magdy oraz jej podobnych oczywiście... nie ma co - gratuluję myślenia...a tak serio - szczere wyrazy współczucia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Trzeba by sie zainteresowac tym czy nie jest to naruszenie prawa. Przeciez jak mozna korzystac ze zdjec innych osob, bez ich zgody i jeszcze w dodatku po to aby publicznie osmieszac to nasze forum. Mysle, ze trzeba by nasza Redakcje tym zainteresowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 jeńki, po Waszych postach musze otworzyć ten link i przeczytać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.01.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Napisalam PW do Redakcji, bo jest to oburzajace co tam sie dzieje. Prosilam aby jakos sie do tego ustosunkowali i nas w tym watku o tym powiadomili... Zobaczymy... Poniewaz Ponury wyjasnil nam sprawe, to wycofalam swoje PW do Redakcji, bo nie ma co im glowy zawracac... Nie warta Magduusia takiego szumu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 23.01.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 te ochy i acy jak je nazywają to po prostu domowa atmosfera, której najwyraźniej nam zazdroszczą, a tak a propo takie żmije a nie mają odwagi się ujawnić, boją się konfrontacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 23.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Przede wszystkim uważam że o gustach się nie dyskutuje, jak ktoś chce mieć u siebie np. czerwono-różowe ściany to niech ma, to w końcu jego ukochany dom, jak coś mi się podoba to dołączam do "ochów i achów", to bardzo przyjemne jak nas ktoś pochwali, jak mi się nie podoba to nic nie piszę i nie krytykuję bo po co? Wspomniana koleżanka Magda pewnie uważa, że posiadła wiedzę tajemną jak powinno się urządzać wnętrza i zewnętrza - bzdura totalna! ale może jakiś poradnik wyda to się douczymy trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 wiecie co...no normalnie jestem zszokowana ktoś ma chyba niezłe problemy z psychiką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 fajny podział wprowadzili "my" "oni" - z tej lotnej kofiguracji wynika, że forumowicze gazety to budują zuuuuupełnie inaczej wiecie - każdy szuka sposobu na podreperowanie swojego ego finezja tych sposobów obrazuje poziom umysłowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.01.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jest takie powiedzenie, że o gustach się nie dyskutuje. Większość tamtych wypowiedzi była poprostu chamska. Wiele z pokazywanych na naszym forum wnętrz nie odpowiada mi, ale daleki jestem od krytykowania czy wyśmiewania się z własciciela. Mamy inne gusty i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 az strach taka Magde do domu zaprosic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Wiele z pokazywanych na naszym forum wnętrz nie odpowiada mi, ale daleki jestem od krytykowania czy wyśmiewania się z własciciela. Mamy inne gusty i już. Podpisuję się. Bo przecież chodzi o to, żeby każdy dobrze się czuł we własnym domu !! Miło jak się podoba, a jak się komuś nie podoba to jego sprawa - bo mi to lotto A jeszcze jedną sprawą jest to, ze nie zawsze można zrobić tak jak by się chciało bo fundusze jednak ograniczają...no ale nie mam zamiaru przecież się tłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 23.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Chyba się ta Magda z choinki urwała. Przecież nie od dziś wiadomo, że każdemu podoba się coś innego. Nawet jeżeli nie gustuję w różach, czy fioletach, to w każdym domu zaprezentowanym na forum muratora znajduję coś, co mi się spodoba. Czasami jest to zestawienie ze sobą jakiś faktur materiałów, czasami jakiś bibelocik... I wtedy na cześć tego "czegoś" rozpływam się w achach i ochach. To, co mi się nie podoba pomijam milczeniem. Droga Magdo, bycie życzliwym wobec ludzi naprawdę nie boli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jak widać najbardziej upodobali sobie moje wnętrza W pierwszym odruchu chciałam nawet coś tam napisać, ale stwierdziam że nie ma sensu. Szkoda czasu na dyskusje z kimś pokroju magdyjeden. Pani wszystkowiedzącej, znanej dizajnerce wnętrz o jedynie słusznych poglądach, plotującej na boku, topiąc swe frustracje we własnym jadzie, którego ma jak widać w nadmiarze. Poza tym u nas wcale nie jest tak cukierkowo i nie wszystko się każdemu podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 23.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Psy szczekają, a karawana idzie dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kuleczka, a ja będę cukierkować i powiem, że Twój domek mi się podoba. O, i już. A skąd masz kominek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 23.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 a może po prostu zazdrość im d..... ściska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 a może po prostu zazdrość im d..... ściska nie moze , tylko na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts