mbz 23.01.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jak wszyscy to wszyscy - babcia tez To tak apropos mnie sie dowcip przypomnial A tak w ogole to lubie rozne dziwne historie, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 24.01.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 odśnieżać nie lubię Dziś to w sobie odkryłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.01.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 upodobania -lubie Retro,ale nieprzesadzone marzenia - chciałbym intymnie z Grazynką Torbicką Teeee.. Marzenia - chciałbym intymnie z np. Kuleczką ... - Nie mogłes tak napisac - Ty to zaroz z tej Górnneeej Polki musisz nie... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 24.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ależ Kuleczka to najwyższa półka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ależ Kuleczka to najwyższa półka... ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ależ Kuleczka to najwyższa półka... Ten kto ja widział może tak powiedziec.Ale ja potwierdzam nawet wyzsza ta półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.01.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ależ Kuleczka to najwyższa półka... Ten kto ja widział może tak powiedziec.Ale ja potwierdzam nawet wyzsza ta półka. I jakie piekne przy tym "fo-pa" z ta nizsza polka, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ależ Kuleczka to najwyższa półka... Ten kto ja widział może tak powiedziec.Ale ja potwierdzam nawet wyzsza ta półka. I jakie piekne przy tym "fo-pa" z ta nizsza polka, prawda? To rzeczywiście piekne "fopa"........tylku tu chyba chodzi o półke a nie o "polke prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.01.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 się miziają tylko nawzajem i niech tak zostanie gdzie gdzie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mam na imię Justyna. Mam męża i juzka. I 182cm wzrostu. I pić na razie nie mogę..... Lubię lato, truskawki i kąpać się w morzu A ja 178cm P.S. Tylko nie patrz na mnie z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 się miziają tylko nawzajem i niech tak zostanie gdzie gdzie??????? Ponoć wszędzie Sodomia i gomoria na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.01.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ależ Kuleczka to najwyższa półka... Ten kto ja widział może tak powiedziec.Ale ja potwierdzam nawet wyzsza ta półka. Ty mnie tu kuleczek do półki nie porównuj ..... bo nijak się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ależ Kuleczka to najwyższa półka... Ten kto ja widział może tak powiedziec.Ale ja potwierdzam nawet wyzsza ta półka. Ty mnie tu kuleczek do półki nie porównuj ..... bo nijak się nie da no fakt, piwa na mnie nie postawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ależ Kuleczka to najwyższa półka... Ten kto ja widział może tak powiedziec.Ale ja potwierdzam nawet wyzsza ta półka. Ty mnie tu kuleczek do półki nie porównuj ..... bo nijak się nie da Luc ma zawsze fajna odp......do gra słów, to głęboka przenośnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 AAaaaa, a ja poświęciłam wczoraj kilkadziesiąt minut na przejrzenie gęb forumowiczów ....i norrrrmalnie znalazłam blond kuleczkę przy fontannie ....i żadna z niej kuleczka....toż to zgrabniasta lasencja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ależ Kuleczka to najwyższa półka... Ten kto ja widział może tak powiedziec.Ale ja potwierdzam nawet wyzsza ta półka. Ty mnie tu kuleczek do półki nie porównuj ..... bo nijak się nie da no fakt, piwa na mnie nie postawisz przeeeestań .......muisz tak publicznie o stawianiu .................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.01.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Teraz to ja podpadłem Kuleczce (którą darze wielką miłością) - przyrównując ją do Torbickiej. Jest mi wstyd i bardzo przepraszam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 AAaaaa, a ja poświęciłam wczoraj kilkadziesiąt minut na przejrzenie gęb forumowiczów ....i norrrrmalnie znalazłam blond kuleczkę przy fontannie ....i żadna z niej kuleczka....toż to zgrabniasta lasencja . Podrzuć linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 24.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 mam na imię michał na forum bawię się świetnie a samo budowanie traktuję jako (kosztowny) sposób na nudę w tym gównianym mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Teraz to ja podpadłem Kuleczce (którą darze wielką miłością) - przyrównując ją do Torbickiej. Jest mi wstyd i bardzo przepraszam Sebo8877 Sebuś, dopiero teraz zauważyłam Twoje wyznanie Wcale mi nie podpadłeś, Torbicka to jest prawdziwa kobieta z klasą. ( ja cie love to) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts