malmuc 26.01.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 HelołJestem koza, koza ze stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Heloł Jestem koza, koza ze stycznia. Niemóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów Koooooza , kozunia ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 hmmm - Lubię czuć ciepły oddech Mężczyny na moim karku - tuż za linią włosów - absolutnie zmysłowe (dopuszczalne rózne wersje tego doznania - przypadkiem/mężczyna nieznajomy/mężczyna ukochany/mężczyzna szepczący/gryzący...), no jest tego wiele, nie zapominajmy że to FM... A czy ja też mógłbym być ??? Fecetem jestem i oddychac potrafie ... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 hmmm - Lubię czuć ciepły oddech Mężczyny na moim karku - tuż za linią włosów - absolutnie zmysłowe (dopuszczalne rózne wersje tego doznania - przypadkiem/mężczyna nieznajomy/mężczyna ukochany/mężczyzna szepczący/gryzący...), no jest tego wiele, nie zapominajmy że to FM... A czy ja też mógłbym być ??? Fecetem jestem i oddychac potrafie ... sebo8877 tutaj pozostało....u sebo8877 .. to odniose sie do tego baaaaaardzo miłegooooo wejścia smoka.Kazdy facet tak potrafi chyba ,że nie jest facetem. przypadkiem/mężczyna nieznajomy/mężczyna ukochany/mężczyzna szepczący/gryzący.Ale ty potrafisz mnie odstawić na chwile rozmysleń od kompa w celach porównawczych..Ech Tyjoan.pieeeekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Heloł Jestem koza, koza ze stycznia. Niemóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów Koooooza , kozunia ............ długiemu w to graj :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Heloł Jestem koza, koza ze stycznia. Niemóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów Koooooza , kozunia ............ długiemu w to graj :D m. wreszcie ją znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Heloł Jestem koza, koza ze stycznia. Niemóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów Koooooza , kozunia ............ długiemu w to graj :D m. wreszcie ją znalazł powiem więcej.. sama się zgłosiła... a długi był w dobrym miejscu w dobrym czasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.01.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Heloł Jestem koza, koza ze stycznia. Niemóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów Koooooza , kozunia ............ długiemu w to graj :D m. wreszcie ją znalazł powiem więcej.. sama się zgłosiła... a długi był w dobrym miejscu w dobrym czasie :D Długi szukałeś mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.01.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 długi długo szukał.....mam nadzieję że biała jesteś bo jak nie to znowu pudło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Heloł Jestem koza, koza ze stycznia. Niemóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów Koooooza , kozunia ............ Długi powściągaj emocje, nie tak natarczywie delikatnie, ale stanowczo namiętnie, ale z wyczuciem............ no wiesz, żeby Cię kulki musiały uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Heloł Jestem koza, koza ze stycznia. A na pochyłe kozy wszystkie ....... skaczą Nic obraźliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ... I lubię ...... całować się lubię ups... to ja nie powiem co ja lubie dawaj zielona...plis noo dooobra juz powiem ... u-wiel-biam jak robi mi sie masaz plecków a zwlaszcza karku (mruuu- uu) i ehm.. posladków no i stóp oczywiscie mrucze wtedy jak rozleniwiona kocica w wylegujaca sie na słońcu w letni dzień.... albo i jeszcze bardziej no ale pozatym malym " zboczeniem " jestem jak najbardziej .... normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Mam na imię Justyna. Mam męża i juzka. I 182cm wzrostu. I pić na razie nie mogę..... Lubię lato, truskawki i kąpać się w morzu A ja 178cm P.S. Tylko nie patrz na mnie z góry Ja na nikogo z góry nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ... I lubię ...... całować się lubię ups... to ja nie powiem co ja lubie dawaj zielona...plis noo dooobra juz powiem ... u-wiel-biam jak robi mi sie masaz plecków a zwlaszcza karku (mruuu- uu) i ehm.. posladków no i stóp oczywiscie mrucze wtedy jak rozleniwiona kocica w wylegujaca sie na słońcu w letni dzień.... albo i jeszcze bardziej no ale pozatym malym " zboczeniem " jestem jak najbardziej .... normalna A jakie to zboczenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.01.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 To może ja też cos powiem o sobie... Wiadomo, każdy najbardziej o sobie lubi mówić, więc ten watek powinien niedługo ... prześcignąć RW! A więc, mam na imię Krzysiek, na pewno nie zgadniecie jaki jest mój ulubiony sport.. Nie łyżwiarstwo.. Nie kolarstwo... Nie koszykówka (niestety nie mam 182cm, tylko 170cm ).. Nie kręgle... Nie ... No dobra przyznam się: piłka nozna. Pewnie byście nie zgadli, nie? A tak to w temacie myśli, tego co lubię itp to zgadzam się z przedmówcami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 30.01.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mam małe oczy Na zdjęciach jak się mocno śmieję to prawie ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Jestem Ewa. Podobno kiedyś mnie wygonili z raju. I dobrze. Jak tam musiało być nuuuudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.02.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Mam małe oczy Na zdjęciach jak się mocno śmieję to prawie ich nie widać. tez tak mam - jak byłam młodsza - dziaciaki pytały mnie czy coś w ogóle widzę - mówiono na mnie Chinka/Japonka - nie zawsze było mi do śmiechu - teraz traktuję to jako komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 05.02.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jak przyjąć dobry punkt odniesienia , to podobnie jak Żaba jestem piękna młoda i bogata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.02.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jak przyjąć dobry punkt odniesienia , to podobnie jak Żaba jestem piękna młoda i bogata. ze tak nieśmiało spytam , bardzo bogata jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts