niktspecjalny 23.01.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Podoba mi się post selimma i dla rownowagi zakładam drugi ,żeby można było coś powiedzieć o innych. Bardzo fajna ta nasza kuleczka lubię z nia rozmawiać bo ma takie zdrowe podejście do życia.Udziela pozytywnych rad i nie wdaje się w kłótnie.Ładna z niej kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 O ciekawy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 selimm to fajny gościu.Lubie jak ze mną rozmawia... to taka wpływowa osobistość na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 NS...Ty lizusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 23.01.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 a ja lubię czytać forum, jak pojawia zdjątko uśmiechniętej małej buzi z zadartym noskiem (patrz powyzej) - bardzo pozytywnie mnie nastraja właściwie to jest o mnie, pomyliłam tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Aldio, toć to moje najukochańsze słońce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Zielonooka jest ładna a Jareko ro Zły Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.01.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Zielonooka jest ładna a Jareko ro Zły Mikołaj Ladna? Ona sliczna jest choc nie wyobrazam jej sobie bez wlosow oj przepraszam z czupryna a'la Legoland Fajnie pisze, ma do tego dar wiec jej posty czytam z wyjatkowa przyjemnoscia. moja Miis Forumowiczek - Ksiorek jakos ostatnio niewidoczna ale tez nie zyjetak zyciem Forumowym jak kiedys Zly Mikolaj? Hmmm...... BBT to moj duplikat ktoremu bardziej sie w zyciu powiodlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nefer ma pazura i mądrość życową, to mi się podoba Ns to ja jeszcze nie rozszyfrowałam w przeności i dosłownie bo czasem to mam wrażenie, że szyfrem pisze ale fajny z niego facet jest. Aggi cięty jezyk, celna riposta, elokwencja, poczucie humoru... rrmi wiadomo, szef wszystkich szefów..... Zielona sexapill połączony z myślącą główką....to się chwali... Maxtorka wprowadza mnie zawsze w dobru humor... sebo8877 lubiem go mmad wiadomo, fajny gość sellim pojawia się i znika i pisze wiersze Pawson nic nie napiszę bo nas olał długi podrywacz, casanova, ale w sympatyczny sposób (tylko jedno mu w głowie ) cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.01.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 darzę ogromnym szacunkiem Edzię, za to co robi dla tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Lubię wiele osób z tego forum. To ci, którzy w realu są tacy sami jak na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.01.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nefer ma pazura i mądrość życową, to mi się podoba Ns to ja jeszcze nie rozszyfrowałam w przeności i dosłownie bo czasem to mam wrażenie, że szyfrem pisze ale fajny z niego facet jest. Aggi cięty jezyk, celna riposta, elokwencja, poczucie humoru... rrmi wiadomo, szef wszystkich szefów..... Zielona sexapill połączony z myślącą główką....to się chwali... Maxtorka wprowadza mnie zawsze w dobru humor... sebo8877 lubiem go mmad wiadomo, fajny gość sellim pojawia się i znika i pisze wiersze Pawson nic nie napiszę bo nas olał długi podrywacz, casanova, ale w sympatyczny sposób (tylko jedno mu w głowie ) cdn a kulka ma ładne cycuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Długi, widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Długi ma najlepszy podpis, jaki dzisiaj widziałam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kofi, to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 23.01.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 To ja moze nie zrobie takiego podsumowania jak kuleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.01.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 To ja moze nie zrobie takiego podsumowania jak kuleczka lepiej pokaż gembe w gębach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 23.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 To ja moze nie zrobie takiego podsumowania jak kuleczka lepiej pokaż gembe w gębach Jestes tego pewny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 To ja moze nie zrobie takiego podsumowania jak kuleczka lepiej pokaż gembe w gębach Jestes tego pewny? Ja tam jestem niestrachliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 23.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mam pomysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts