Nefer 23.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 najbardziej lubię wątki "obróbmy komuś d.upę" :) Ciekawe kiedy się zacznei catarsis bardzo dużo ludków stąd lubię, od bardzo wielu niejednego się nauczyłam i mam nadzieję chłonąć dalej. A tak w ogóle Kocham WAS wszystkich .............(no, może z małutkimi wyjątkami ) Robi się jak na spotkaniu w AA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Długi ma najlepszy podpis, jaki dzisiaj widziałam na forum. Tylko nie wiem dlaczego zalicza się do grona buraków, skoro nie był na spotkaniu naszej grupy. Uzurpuje sobie ten tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 a kulka ma ładne cycuszki yes..., yes...,yes..., a Aggi ma trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ja na tym forum raczej nie mam nielubianych - no może jeden maly gostek z regulusami.... a pozatym to fszystkich lubiem ale sa wyjątki które uwielbiam Maxtorke, Kuleczkę - te dwie z oddziału Sellim, Piejar, Rs, Dziki Słoń, Pawian - to som chłopy i do tańca i rózańca Baru, AnetaS, Zielonoka - babeczki niczego sobie Edzia , Nefer, Tomek1950, Mały, matka, i fszyscy pozostali któych nie sposób tu wymienićsa poprostu ze..je..biści No a długiego to respect za kozę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 a kulka ma ładne cycuszki No dobra, przyznam się 1950 mi robił ale już nie załapałam się na promocję i nie mam trzeciego sebo nefer nie ma się czego bać małe catarsis od czasu do czasu przynosi oczyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Lubię wiele osób z tego forum. To ci, którzy w realu są tacy sami jak na forum ale to pieeknie powiedziałaś.Bravo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.01.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Lubie ..., Zielonooka za to, ze jet bardzo kobieca pod kazdym wzgledem, Nefer za jej twarde poglady zyciowe Sellimka za to ze jest luzak Housa za poczucie humoru i upartosc (nie wiem czy jest takie slowo) Aggi za to, ze jest piekna Luca, bo zmusza moje szare komorki do pracy Zabe, za to ze jest wyjatkowa i sportowa babka Sonike i Kasie za to, ze lubia dac pomocna reke Tomka1950 za to ze jest jedyny w swoim rodzaju qurcze.., nie chcialabym o kims zapomniec... No i Was wszystkich za to, ze jestescie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 23.01.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 To ja wracam do starego awatara, bo reklama alkoholu jest nielegalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.01.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 To ja wracam do starego awatara, bo reklama alkoholu jest nielegalna teraz to Cie przynajmniej poznawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 23.01.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 To ja wracam do starego awatara, bo reklama alkoholu jest nielegalna teraz to Cie przynajmniej poznawam Prawda? Czasem jak ktos raptem zmieni awatara to nie wiem z kim gadam , no wyjatkiem jest zielonooka, tu akurat nie lubie jak ma za dlugo jakis awatar . A poza tym ma byc o forum forum muratora jest "domowe" nie tylko dlatego, ze ludzie tu pisza glownie o budowaniu domow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.01.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ja tam wszystkich lubiem, bez wyjątków... równouprawnienie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 23.01.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Przy moim miernym poziomie znajomości forum najbardziej lubię siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.01.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Powiem tak , generalnie lubię ludzi , jestem życzliwie do nich i do świata nastawiona , staram się myśleć pozytywnie i jestem raczej tolerancyjna . Nie lubię jednak chamstwa , bezproduktywnego bicia piany i braku poczucia humoru i dystansu wobec samego siebie . Jestem na forum dostatecznie długo żeby Was troszkę poznać . Wcześniej bywałam raczej w tematach budowlanych , teraz częściej w tzw. ogólnoludzkich Mam kilka ulubionych wewątków w których bywam tak często , że rzec można nałogowo . A bywam tam ponieważ lubię ludzi którzy tam też bywają Mam wrażenie że nadajemy na tych samych falach Myślę że w realu równie dobrze byśmy się w swoim towarzystwie czuli Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.01.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ja też wszystkich lubię ...a najbardziej lubię jak ktoś w ogóle chce ze mną gadać bo tak naprawdę to często jestem bardzo stanowczym wrzodem na tyłkach innych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No ja też wszystkich lubię Co tu wiecej pisać.... Obgadywać nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ja bez kozery przyznam że najbardziej lubię siebie...wręcz uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ja bez kozery przyznam że najbardziej lubię siebie...wręcz uwielbiam Jabol , my Cie tez uwielbiamy . . . . . . ....ale tłuc ja tez was wszystkich lubie .. . . . . ......ale wkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nie lubię jednak chamstwa ....a ja sie łudziłem ze Ty mnie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Myślę że w realu równie dobrze byśmy się w swoim towarzystwie czuli I ja tak mysle . Dryny bym porobili , Dzikosc Serca i Pulp Fiction w telewizji lukali , a w kolumienkach to wiadomo Pink Floyd , Marillion i Takie Tam. Maxti mialam , ze tak powiem sposobnosc poznac kilka osob w realu i tak jak napisala Majka to samo ps .dlugi jest taki calusny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Myślę że w realu równie dobrze byśmy się w swoim towarzystwie czuli I ja tak mysle . Dryny bym porobili , Dzikosc Serca i Pulp Fiction w telewizji lukali , a w kolumienkach to wiadomo Pink Floyd , Marillion i Takie Tam. Maxti mialam , ze tak powiem sposobnosc poznac kilka osob w realu i tak jak napisala Majka to samo ps .dlugi jest taki calusny nie gadaj a z kim on się całuje....z menszczyznami też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts