rrmi 23.01.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 nie gadaj a z kim on się całuje....z menszczyznami też nie wiem , z moim Starym sie nie calowal Moze zle napisalam , jest taki atiti(w sensie jak sie do dzieci mowi malych ) bedzie kocowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 23.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 nie wszystko czytam - ale po tym, co przeczytałam, najbardziej polubiłam Nefer i Zielonooką, w dowolnej kolejności, za ich absolutną unikatowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 nie wszystko czytam - ale po tym, co przeczytałam, najbardziej polubiłam Nefer i Zielonooką, w dowolnej kolejności, za ich absolutną unikatowość łunikatowi to my tu wszyscy jezdeśmy - tylko się lansujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Myślę że w realu równie dobrze byśmy się w swoim towarzystwie czuli I ja tak mysle . Dryny bym porobili , Dzikosc Serca i Pulp Fiction w telewizji lukali , a w kolumienkach to wiadomo Pink Floyd , Marillion i Takie Tam. Maxti mialam , ze tak powiem sposobnosc poznac kilka osob w realu i tak jak napisala Majka to samo ps .dlugi jest taki calusny Ja to się zaczynam na serio bać Zlotu - może się skończyć trzydniówą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 24.01.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Wszystkich Was bardzo lubię. Nie ma takiego drugiego towarzycha. Nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 24.01.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ja bez kozery przyznam że najbardziej lubię siebie...wręcz uwielbiam uuu a ja myślałem najbardziej to te uległe... ps. nie ma drugiego tak zajebistego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.01.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Heath, nie ma, nie ma Tylko tu jest tak fajnie A lubię wszystkich, a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.01.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Heath, nie ma, nie ma Tylko tu jest tak fajnie A lubię wszystkich, a co mi tam A mnie też - chociaz troszke ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.01.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No nie.. towarzystwo wzajemnej adoracji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.01.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Sebuś, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Heath, nie ma, nie ma Tylko tu jest tak fajnie A lubię wszystkich, a co mi tam A mnie też - chociaz troszke ??? Sebuś , tylko nie mów że się komukolwiek naraziłeś , bo i tak nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No nie.. towarzystwo wzajemnej adoracji?? Trudno , co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No nie.. towarzystwo wzajemnej adoracji?? Trudno , co robić Co za los skazani na słodkopierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.01.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No nie.. towarzystwo wzajemnej adoracji?? Trudno , co robić Co za los skazani na słodkopierdzenie A jak to sie robi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.01.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No nie.. towarzystwo wzajemnej adoracji?? Trudno , co robić Co za los skazani na słodkopierdzenie A ja tam nie moge powiedziec , ze Was lubie.... jestem jaroszem niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No nie.. towarzystwo wzajemnej adoracji?? Trudno , co robić Co za los skazani na słodkopierdzenie A ja tam nie moge powiedziec , ze Was lubie.... jestem jaroszem niestety. Ot przylazł i łyżkę dziegciu musiał wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.01.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Myślę że w realu równie dobrze byśmy się w swoim towarzystwie czuli I ja tak mysle . Dryny bym porobili , Dzikosc Serca i Pulp Fiction w telewizji lukali , a w kolumienkach to wiadomo Pink Floyd , Marillion i Takie Tam. Maxti mialam , ze tak powiem sposobnosc poznac kilka osob w realu i tak jak napisala Majka to samo ps .dlugi jest taki calusny Uszu natrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Uszu natrę nie jest źle rrmi się bała, że kocówa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Uszu natrę nie jest źle rrmi się bała, że kocówa będzie aaa....... kocówa .. ......ale najpierw natre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Myślę że w realu równie dobrze byśmy się w swoim towarzystwie czuli I ja tak mysle . Dryny bym porobili , Dzikosc Serca i Pulp Fiction w telewizji lukali , a w kolumienkach to wiadomo Pink Floyd , Marillion i Takie Tam. Maxti mialam , ze tak powiem sposobnosc poznac kilka osob w realu i tak jak napisala Majka to samo ps .dlugi jest taki calusny Uszu natrę Łeb sobie ukręcę ale ten numer muszę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts