długi 24.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Myślę że w realu równie dobrze byśmy się w swoim towarzystwie czuli I ja tak mysle . Dryny bym porobili , Dzikosc Serca i Pulp Fiction w telewizji lukali , a w kolumienkach to wiadomo Pink Floyd , Marillion i Takie Tam. Maxti mialam , ze tak powiem sposobnosc poznac kilka osob w realu i tak jak napisala Majka to samo ps .dlugi jest taki calusny Uszu natrę Łeb sobie ukręcę ale ten numer muszę zobaczyć a ..nie lepiej spróbować ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Uszu natrę nie jest źle rrmi się bała, że kocówa będzie aaa....... kocówa .. ......ale najpierw natre nasuwa się pytanie CZYM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.01.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Uszu natrę A nie napastujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A nie napastujesz? na czarno chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Uszu natrę nie jest źle rrmi się bała, że kocówa będzie aaa....... kocówa .. ......ale najpierw natre nasuwa się pytanie CZYM??? kuleczki nie bądźcie zbyt dociekliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A wracając do tematu... chciała bym napisać, że w Was najfajniejsze jest to, że macie taką qmpelę jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.01.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 polubiłam już zielonooką - a ona- fruuu...uuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A wracając do tematu... chciała bym napisać, że w Was najfajniejsze jest to, że macie taką qmpelę jak ja to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 24.01.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 zielona........ respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 26.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 LUBIĘ ZIELONOOKĄ-przedewszystkim za jej talent literacki ,jak zaczełam czytać jej dziennik to odrazu pomyślałm sobie -no nie druga Grochola. Naprawdę zielona powinnas napisać jakąś powieść! No i AGNIESZKAKUSI zasługuje na wyrużnienie za jej WIELLKIE SERCE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 o rany.... To ja powiem tez cos - uwaga !!! - chowac sie Juz od dluzszego czasu zauwazam u siebie typowe objawy uzaleznienia od forum to tylko od tego... Nie ma to nic wspolnego z ogola tematyka forum ( czyli budowlana) Ale z luzmi ktorzy to forum tworza Selek, Aggi, Luc, rrmi, matka, Zochna, długi, maxtorka - czyli (jak to okreslil chyba sebo ) - czolowe "smigła" i wariaty na forum Neferka - babka z charakterem (ostrrrym ) Zelijka - babka z charakterem (łagodnym) i złotym sercu choc ponoc ostatnio gdzies cos nabroiła i bana dostala _bogus_ , jareko, sebo, mmad, jabko , Pawson (w nielasce bo gdzies sie podzial :-/) , wojtek 2112, sel , dlugi, maly, zbych, 1950 , jea - czyli ... no wiadomo - nasze forumowe chromosomy XY [ plus cala reszta Panow - ale nie jestem w stanie wymienic wszystkich kofi i kuleczka, mufka, baba na budowie - babki , ktore czytam na forum i czasem sie smieje bo jakbym o sobie czytala GMP i inwestor- czyli moi "ulubiency" i adwersarze a przeciez jeszcze daggulka, agnieszkakusi, bratki , mufka, cisza, kiz, capri..., frosh, ew-ka, jagna ufff..... i cala masa innych a na koniec NS - normalnie jak obiecasz ze bedziesz na zlocie - to kurcze ! przylece i tez bede!!!! i co? ladny koncert zyczen??? prawie jak na rozdaniu oscarów ps... jak ja bez was... wytrzymam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Greenooka Ty lepiej pytaj jak my bez Ciebie wytzrymami...Ja po prostu sledze Twoje posty bo jestes taka zabawna i zawsze mnie rozweselasz... Ja Cie tego wyjazdu nie wybacze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Zielona..... będzie mi brakować....ale tak szczerze to wierzę, że nawet spod ziemi wyciągniesz kabel i bezpośrednio się do niego podepniesz ..... żeby tylko z nami byc od czasu do czasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Zielonooka...wracaj jak najszybciej Marzycielka, serducho u mnie normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 o rany.... To ja powiem tez cos - uwaga !!! - chowac sie Juz od dluzszego czasu zauwazam u siebie typowe objawy uzaleznienia od forum to tylko od tego... Nie ma to nic wspolnego z ogola tematyka forum ( czyli budowlana) Ale z luzmi ktorzy to forum tworza Selek, Aggi, Luc, rrmi, matka, Zochna, długi, maxtorka - czyli (jak to okreslil chyba sebo ) - czolowe "smigła" i wariaty na forum Neferka - babka z charakterem (ostrrrym ) Zelijka - babka z charakterem (łagodnym) i złotym sercu choc ponoc ostatnio gdzies cos nabroiła i bana dostala _bogus_ , jareko, sebo, mmad, jabko , Pawson (w nielasce bo gdzies sie podzial :-/) , wojtek 2112, sel , dlugi, maly, zbych, 1950 , jea - czyli ... no wiadomo - nasze forumowe chromosomy XY [ plus cala reszta Panow - ale nie jestem w stanie wymienic wszystkich kofi i kuleczka, mufka, baba na budowie - babki , ktore czytam na forum i czasem sie smieje bo jakbym o sobie czytala GMP i inwestor- czyli moi "ulubiency" i adwersarze a przeciez jeszcze daggulka, agnieszkakusi, bratki , mufka, cisza, kiz, capri..., frosh, ew-ka, jagna ufff..... i cala masa innych a na koniec NS - normalnie jak obiecasz ze bedziesz na zlocie - to kurcze ! przylece i tez bede!!!! i co? ladny koncert zyczen??? prawie jak na rozdaniu oscarów ps... jak ja bez was... wytrzymam ??? Mam już tu i teraz powiedzieć??? To chyba nie ode mnie zależy?Pamiętasz ....chcięć to nie znaczy mieć" Miło mi ,że pomietasz i o mnie...tylko dlaczego na szary koncu żmijko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 zielonooka ino gdzie ja tera takie drugie nogi znajdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 się wzruszyłam nie będę się z Tobą żegnać i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Założyłem ten wącio i myślalem ,że zostanie zapomniany.ale cóż myliłem się. Ty zielona jak już koncertujesz to normalnie ,że ACH ,ja tak nawet nie umie .Ty może nie wyjężdżaj bo sie ludzie za bardzo rozklejają.Acha i jeszcze mi sie podobają te "śmigla foruma" Ale skoro mus jechać ..to jedź i wracaj cała i szczęśliwa.Przy filmach płacze t o i tu se poszlocham jak Cie nie będzie.....bo kurna Ty siakoś coś robisz na tym forumie ,że ono bez Ciebie będzie takie jakie nijakie.Jak to robisz opowiesz jak przylecisz na......trala la. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Miło mi ,że pomietasz i o mnie...tylko dlaczego na szary koncu żmijko ostatni beda pierwszymi??/ Aggi - ty sie nei zegnaj "smigle" Ty wypij za moje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Miło mi ,że pomietasz i o mnie...tylko dlaczego na szary koncu żmijko ciesz sie ze chociaż na końcu.. o mnie nawet nie wspomniała :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts