Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powiedzcie coś o kimś z tego forum

niktspecjalny

Recommended Posts

Myślę że w realu równie dobrze byśmy się w swoim towarzystwie czuli :D

I ja tak mysle .

Dryny bym porobili , Dzikosc Serca i Pulp Fiction w telewizji lukali , a w kolumienkach to wiadomo Pink Floyd , Marillion i Takie Tam.

Maxti mialam , ze tak powiem sposobnosc poznac kilka osob w realu i tak jak napisala Majka to samo :wink: :p :p :p

ps .dlugi jest taki calusny :lol: :lol:

Uszu natrę :evil: :lol:

Łeb sobie ukręcę ale ten numer muszę zobaczyć :lol: :lol: :wink:

a ..nie lepiej spróbować :wink: ?????????????

• Odpowiedzi 128
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:oops: :oops: :oops:

o rany.... :oops:

To ja powiem tez cos - uwaga !!! - chowac sie :wink:

Juz od dluzszego czasu zauwazam u siebie typowe objawy uzaleznienia od forum

to tylko od tego...

Nie ma to nic wspolnego z ogola tematyka forum ( czyli budowlana)

Ale z luzmi ktorzy to forum tworza

Selek, Aggi, Luc, rrmi, matka, Zochna, długi, maxtorka - czyli (jak to okreslil chyba sebo :wink: ) - czolowe "smigła" i wariaty na forum :lol:

Neferka - babka z charakterem (ostrrrym ) :wink:

Zelijka - babka z charakterem (łagodnym) i złotym sercu choc ponoc ostatnio gdzies cos nabroiła i bana dostala :lol: :lol: :lol:

_bogus_ , jareko, sebo, mmad, jabko , Pawson (w nielasce bo gdzies sie podzial :-/) , wojtek 2112, sel , dlugi, maly, zbych, 1950 , jea - czyli ... no wiadomo :lol: - nasze forumowe chromosomy XY :wink: [ plus cala reszta Panow - ale nie jestem w stanie wymienic wszystkich

kofi i kuleczka, mufka, baba na budowie - babki , ktore czytam na forum i czasem sie smieje bo jakbym o sobie czytala :o :lol:

GMP i inwestor- czyli moi "ulubiency" i adwersarze :lol:

a przeciez jeszcze daggulka, agnieszkakusi, bratki , mufka, cisza, kiz, capri..., frosh, ew-ka, jagna ufff..... i cala masa innych :o :lol:

a na koniec NS - normalnie jak obiecasz ze bedziesz na zlocie - to kurcze ! przylece i tez bede!!!! :lol: :lol: :lol:

i co? ladny koncert zyczen???

prawie jak na rozdaniu oscarów :roll: :lol:

ps... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jak ja bez was... wytrzymam ??? :(

:oops: :oops: :oops:

o rany.... :oops:

To ja powiem tez cos - uwaga !!! - chowac sie :wink:

Juz od dluzszego czasu zauwazam u siebie typowe objawy uzaleznienia od forum

to tylko od tego...

Nie ma to nic wspolnego z ogola tematyka forum ( czyli budowlana)

Ale z luzmi ktorzy to forum tworza

Selek, Aggi, Luc, rrmi, matka, Zochna, długi, maxtorka - czyli (jak to okreslil chyba sebo :wink: ) - czolowe "smigła" i wariaty na forum :lol:

Neferka - babka z charakterem (ostrrrym ) :wink:

Zelijka - babka z charakterem (łagodnym) i złotym sercu choc ponoc ostatnio gdzies cos nabroiła i bana dostala :lol: :lol: :lol:

_bogus_ , jareko, sebo, mmad, jabko , Pawson (w nielasce bo gdzies sie podzial :-/) , wojtek 2112, sel , dlugi, maly, zbych, 1950 , jea - czyli ... no wiadomo :lol: - nasze forumowe chromosomy XY :wink: [ plus cala reszta Panow - ale nie jestem w stanie wymienic wszystkich

kofi i kuleczka, mufka, baba na budowie - babki , ktore czytam na forum i czasem sie smieje bo jakbym o sobie czytala :o :lol:

GMP i inwestor- czyli moi "ulubiency" i adwersarze :lol:

a przeciez jeszcze daggulka, agnieszkakusi, bratki , mufka, cisza, kiz, capri..., frosh, ew-ka, jagna ufff..... i cala masa innych :o :lol:

a na koniec NS - normalnie jak obiecasz ze bedziesz na zlocie - to kurcze ! przylece i tez bede!!!! :lol: :lol: :lol:

i co? ladny koncert zyczen???

prawie jak na rozdaniu oscarów :roll: :lol:

ps... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jak ja bez was... wytrzymam ??? :(

Mam już tu i teraz powiedzieć???

To chyba nie ode mnie zależy?Pamiętasz ....chcięć to nie znaczy mieć"

Miło mi ,że pomietasz i o mnie...tylko dlaczego na szary koncu żmijko :oops: :wink:

Założyłem ten wącio i myślalem ,że zostanie zapomniany.ale cóż myliłem się.

Ty zielona jak już koncertujesz to normalnie ,że ACH ,ja tak nawet nie umie :D :D :D :wink: .Ty może nie wyjężdżaj bo sie ludzie za bardzo rozklejają.Acha i jeszcze mi sie podobają te "śmigla foruma" :D

Ale skoro mus jechać ..to jedź i wracaj cała i szczęśliwa.Przy filmach płacze t o i tu se poszlocham jak Cie nie będzie.....bo kurna Ty siakoś coś robisz na tym forumie ,że ono bez Ciebie będzie takie jakie nijakie.Jak to robisz opowiesz jak przylecisz na......trala la. :roll: