arcobaleno 05.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 joan - ten nowy avatar jest zdecydowanie lepsiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 05.02.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jeśli nie mozna jeść - zwłaszcza przed monitorem - to chyba dobrze - dla zdrowia/figury/monitora/klawiatury ale dobrze juz dobrze - zmienię.... dziękuję już spokojnie mogę zaglądać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.02.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Przychyle sie do glosu ogolu- nowy avatar joan duzo przyjemniejszy dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 arcobaleno też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.02.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 arcobaleno też a po co ten wstyd ? Piekno trzeba cenic w kazdej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.02.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Pomimo całkowitego zepsucia w wieku około 20 lat z racji wykonywanej dorywczo pracy czasami stwarzam jeszcze pozory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.02.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 A już myśłałam, że ze mną coś nie tak, chociaż w sprawach swirów nie odbiegam od normy Ale joan w nowym wydaniu jest zdecydowanie bardziej apetyczna. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.02.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 arcobaleno też a po co ten wstyd ? Piekno trzeba cenic w kazdej postaci teraz to ja się zarumienię...jak jab(ł)ko prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 przeleciałam wąteczek, i wszystkich którzy się tu wpisali lubię Psycholog dyżurny - czynne 24 godziny na dobę czesto podglądam Nefer-szkoda ze nie jest moją siostrą, dała by mi czasem w łeb Sebo8877-szkoda ze wywiało go z okolic Rybnika Selim-kocham jego żądło Zelijka-łagodna Daggulka-baba z jajem no i po co ja tu zaczęłam wypisywać? teraz nie skończę, ale dodam że czytam Zielonooką, Kuleczkę, Maxtorke,Aggi, Agnieszkekusi, Joan , Dominikams..... .... ot fajne ludziska[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts