Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

... i pożegnaj:):):) [w niedz. bibka pozegnalna ;) ***]

Recommended Posts

No,.... przynajmniej chwilowo :wink:

Pa, Kochani... do zobaczenia (kiedyś tam :wink:)

w niedziele wieczorem chyba...:)

stroje dowolne ;)

wirtualny alkohol mile widziany :)

baloniki, serpentyny i biale chusteczki do machania i ocierania łez - też

:wink:

wstep free [ mozna przysjsc z osoba towarzyszaca]

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

E, spokjonie :wink:

Nie ide sie wieszac na gałezi [ ku rozpaczy co poniektorych :wink: :lol: ]

po prostu - wyjezdzam z naszego pieknego kraju.... :wink:

Prawdopodobnie na pół roku (moze ciut mniej moze ciut wiecej )

I o ile mi wiadomo - nie bede miala tam dostepu do internetu (lub tez bardzo ograniczony )

No wiec - chce ladnie powiedziec do widzenia :)

Do konca tygodnia jestem :) jakby co :) [ jakby ktos chcial sie jeszcze poklocic albo co :roll: :wink: :lol: ]

Ale chcialam Wam dac czas na wyrazenie swojego smutku, tudziez dzikiej radosci oraz dac mozliwosc zyczenia szerokiej drogi i powodzenia :wink:

wiem ,że masz gdzieś moje pisanie .Ale i tak Cie lubie.Nio właśnie. Jak nie bedzie Cie aż 6 mies. to z kim bede sie kłócił? :D :D

A ja sie nie zgadzam na twój wyjazd.Ty myślisz ,że kłócić sie to tak prosta rzecz? :D :D :D :D Wiesz ile ja w to wkładam serca?? :D :D

Nie wygłupiaj sie .Czasami mnie ponosi ale tak jak już wcześniej pisałem mam problem z pisaniem i z wyrazaniem tego co w danej chwil chce oznajmić.

Przepraszam :oops: :oops: Jak przyjedziesz z tej dalekiej podróży to wszem i wobec oswiadczam ,że pokłócimy sie tylko raz ok ok.(i zaraz Cie przeprosze).

może tak być??? :D

Ale i tak Cie lubie.Nio właśnie. Jak nie bedzie Cie aż 6 mies. to z kim bede sie kłócił? :D :D

no wlasnie.... :-?

a kto mi z kolei bedzie cisnienie podnosil i na kogo bede sie wsciekac?!?!?!

:( :cry: :cry: :cry:

SławekD-żonka i sebo8877 - a dziekuje Bardzo !!! Bardzo!:)

Właśnie nad tym mysle :D :D Moze po prostu pojade tam z Toba? :D :D .kurna 3w1. a może nawet 4-y :D

zielona....jeśli ty tak serio.... to urządź się tam wygodnie i ściągnij nas tam do siebie :wink: :D ....albo omotaj jakiegoś miliardera ( trudności nie przwiduję :lol: )....i też ściągnij nas do siebie....pod pretekstem zaproszenia na ślub :wink: .... :D :lol: :D