margie 25.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Domu nie mam, ale mam mieszkanie. 2 pokoje, 60m2. Zdjcia robie okropne, ale cos tam widac... Troche opisu: cala czesc ogolnie dostepna jest utrzymana wkolorystyce: bialo- czarno-czerwonej z odrobina szarosci. Sypialnia jest filoletowo- rozowo- bezowa.[http://margie.fotosik.pl/albumy/120592.html/img ]Uda sie dolaczyc zdjecia?http://margie.fotosik.pl/albumy/120592.html[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 25.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Chyba cos nie wyszlo.Sprobuj jeszcze raz,chcialabym zobaczyc te kolorki w mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 http://images13.fotosik.pl/24/26565dfc91f2af59.jpg No mam nadzieje, ze margie sie nie obrazi jak jej troche pomoge . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 >>> Mieszkanie Margie <<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 proszę... http://images13.fotosik.pl/24/26565dfc91f2af59med.jpg http://images14.fotosik.pl/64/bb83246d30629ead.jpg http://images12.fotosik.pl/24/073556a5fd86ac63med.jpg z boku masz pobierz pozostałe kody klikasz następnie bezpośredni link do zdjęcia, kopiujesz a dalej tak jak robiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 25.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 hmmmm-powiem tak:bardzo przyjemne wnetrza w moim klimacie.GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 25.01.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 margie, bardzo fajne mieszkanko. Masz świetną łazienkę - prosta, a jednak niezwykła. Czy parawan przy wannie jest z tworzywa sztucznego? A czworonóg - cudo ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 przepraszam ale znikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Bardzo podoba mi się kuchnia i łazienka. Super!!!Sypialnia jest taka buduarowa, fajna, ale to na oknie kojarzy mi się z zasłoną prysznicową ...Gdzie wisi ten ozdobny żyrandol, w tym samym pomieszczeniu, co ta nowoczesna kuchnia plus lampy-kule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margie 25.01.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 dziekuje wszystkim z a pomoc ze zdjeciami, ale ja tuman komputerowy ejstem.W lazience nie ma zadnego parawanu. Zyrandol wisi w sypilani- zdjecia pochodzza z roznego okresu- kiedys wisial tam inny, bardziej plafon, teraz wisi ten.Sypialnia rzeczywiscie buduarowa, taka miala byc. No to sie ciesze ze sie podoba. niedlugo bedzie nowy stol:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 margie spróbuj tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1600917&highlight=#1600917 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margie 25.01.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A ten kolor na scianie w sypialni to jakis burgund, czy co to jest? Ja u nas chcialam tez osiagnac podobny klimat.., myslalam o bordowym kolorze...,to znaczy mialy byc dwa kolory bordo i krem..,ale zobacze jak wyjdzie, bo jakos jedno planuje a dom jakby sam decydowal za nas urzadza sie sam po swojemu... To ciemny fiolet, ale zimny, wychodzacy z granatu. Bordo i ecru to ladne polaczenie, aczkolwiek nieco oklepane.Doradzalabym zamiast bordo wisniowa czerwien, nie za ciemna i zamiast ecru bardzo jasny zolty,baardzo mocno rozbielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Podoba mi się ppokój (komoda,kolor ścian, portret - jest chyba najbardziej osobisty) - reszta - przegląd pism wnętrzarskich z ostatnich szęsciu miesięcy - trochę szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Margie, dziekuje za rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margie 26.01.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Podoba mi się ppokój (komoda,kolor ścian, portret - jest chyba najbardziej osobisty) - reszta - przegląd pism wnętrzarskich z ostatnich szęsciu miesięcy - trochę szkoda . No to dobrze ze z ostatnich 6 miesiecy, bo mieszkanie urzadzane bylo w listopadzie 2005 roku:)) Czyli wyprzedzilam trendy:)) No, niestety, jazde na czerwien, barok i minimalizm to ja mam od kilku lat. Juz od 2003 roku powolutku je wprowadzalam, ale ze wzgkedu na to, ze pierwsze mieszkanie bylo spadkowe po bylym mezu ( znaczy zostaly w nim rzeczy z malzenskiej epoki),a nastepne wynajmowane, to mialam ograniczenia. W tym mieszkaniu,jako ze bylo kupowane w standardzie deweloperskim, moglam poszalec co i wykonalam. teraz zaczynam wykanczanie mieszkania dla Mamy, w zupelnie innym stylu co poniekad zrozumiale) i mam nadzieje, ze w marcu bede mogla cos nie cos pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Czyli wyprzedzilam trendy to własnie - czy musi być trendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margie 26.01.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 No, niestety, caly majtek rodzinny spalil sie w Powstaniu Warszawskim. W sumie nic nie zostalo... Mama kocha antyki, ale mieszkanie jest nowowybudowane, wiec jakos nie widze tam antykow. Ale z ekocha tez orient, to...Mieszkanie ma 2 pokoje: sypialnie i salon polacozny czesciowo z kuchnia. kolorystyka: podlogi babmus jasny plus biala terrakota, kuchnia: biale szafki i turkusowe sciany, biale blaty. Stolik powstaly z pzredluzonego blatu podparty noga z turkusowego pleksi. Salonik: stol jadalny brzozowy, dosc masywny, d tego kzresla z turkusowa tapicerka, kredens tez brzoza, za kredensem tapeta turkusowa w stylizowane pawie piora- perlowe ecru z odrobina brazu. Jedna sciana dosc ciemny braz. Brazowa kanapa, orzechowy niski stolik stylizowany na ludwika, polki orzech. Sypialnia: duze lozo ecru, szafa orzechowa, podloga babmus, sciana za lozkiem wlasnie wisniowa czerwien, leciutko wpadajaca w roz plus eru ale takie zoltawe. Chinski lampion wiszacy, narzuta stylzowana na chinska.Lazienka: bialo- turkusowa: brodzik szwedzki, biale duze plytki 20x50 plus turkusowe w orientalne wzory. Zabudowa geberitu: dwa pasy turkusowo zlotych plytek i to tyle z plytek. Podloga biala, ta sam co w reszcie mieszkania. Szafki biale, z odrobina zlota ( jakis pasek, szuflada). Przedpokoj: sciany lekko zolte, lustro art deco pzrecierane na zloto, takiz wieszak i szafa, niestety wspolczesna z drzwiami z mlecznego szkla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts