Elfir 23.03.2017 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Karmazyn ma garaż poza bryłą główną budynku a Korso ma małe okienko nad garażem i garaż też wystaje poza bryłę budynku.Podobnych jest wiele. Ale takiego samego nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fukujin 24.03.2017 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 (edytowane) Nie wysilajcie się tak bardzo na szukanie bo moje pytanie było podchwytliwe. To zdjęcie "zza płotu" z galerii producenta tego domu, gdzie zapewne za chwilę, znajdzie się ktoś pomocny i będzie szeptał gdzie taki dom kupić. Na stronie napisane, że to projekt indywidualny. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki zdjęć google. Edytowane 24 Marca 2017 przez fukujin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szmaragd6 08.04.2017 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Zdjęcie faktycznie wzięłam ze stronyproducenta ale nie jestem w żaden sposób powiązana z ta firma. Po prostu spodobał mi się ten dom. Wciąż szukamy odpowiedniego dla nas projektu. Niestety wszystkie które do tejpory znaleźliśmy ( uwzględniając wymiary działki itd) sa dla nas za drogie. Podobał nam się szmaragd 6, kasjopea II... Ale szukamy czego jeszcze tańszego, dlatego szukamy teraz opcji z płaskim dachem i garażem jednostanowiskowy. Zależy nam na 3 sypialniach i salonie. Przyglądamy się teraz projektowi orka II i Ka12. A może ktoś z Was może polecić inny projekt tani w budowie spełniający kryteria o których pisałam wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2017 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Zacznij od budżetu, jaki macie na dom. Wasza działka dopuszcza domy z płaskim dachem?Sporo projektów z płaskim dachem na studio Z500 Skoro szukane projekty są za drogie to zrezygnujcie z garażu. Garaż nie jest pilną potrzebą mieszkaniową i zawsze można go dobudować.Małe domy do 120 m2pow. całkowitej taniej wychodzą jako parterowe z lekkim ocieplanym stropem kratownicowym. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.11.2017 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 a może to jednak jest Opałek po adaptacji (np. likwidacja balkonu na rzecz okna)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts