mikopiko 07.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku ... serdeczne dzięki za życzenia Brazunia sprawy już układają się po naszej myśli ....dziś odebrałam pismo z prokuratury, w którym powiadamiają nas, że do Sądu Rejonowego został przesłany akt oskarżenia przeciwko fagasowi od więźby o popełnienie przestępstwa z art. 286 ...nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! ... A o czym jest ten paragraf? ja też miałam przeboje z więżbąto jest nas więcej i ja też ale po jakimś czasie się o tym nie pamięta Moniko bedzie dobrze Jak tu nie pamietac jak spierniczona więźbe trzeba było całą rozbierac ...nie no...sorki ja to miałam tylko przykrótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Gratulacje!!! Rzuciłam Andrzejowi pytanie: "co to jest 286", a on natychmiast odrzekł: "oszustwo". Ale i tak nadal twierdzi, że studiowanie prawa nie polega na wkuwaniu paragrafków na pamięć i, że on ich na pamięć wcale nie zna! Hej Aga! Generalnie chodziło o to, żeby facetowi udowodnić, iż od samego początku zamierzał nas oszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku ... serdeczne dzięki za życzenia Brazunia sprawy już układają się po naszej myśli ....dziś odebrałam pismo z prokuratury, w którym powiadamiają nas, że do Sądu Rejonowego został przesłany akt oskarżenia przeciwko fagasowi od więźby o popełnienie przestępstwa z art. 286 ...nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! ... A o czym jest ten paragraf? ja też miałam przeboje z więżbąto jest nas więcej i ja też ale po jakimś czasie się o tym nie pamięta Moniko bedzie dobrze Jak tu nie pamietac jak spierniczona więźbe trzeba było całą rozbierac ...nie no...sorki ja to miałam tylko przykrótką u nas zadatek poszedł się wietrzyć ...przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Cieszę z tego aktu oskarżenia Należało mu się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 No to sprawa nabrała tempa jak widzę. Cokolwiek bedie dalej to juz znak, ze coś sie dzieje! A dom przysypany śnieżkiem wygląda jak z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.01.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Mayland raczej coś drgnęło ....ale dobre i to Słuchaj, jaki bank da ci nieoprocentowany kredyt na (obecnie) 8 m-cy?? ...tyle to się ciągnie ... ale spoko niech się ciągnie długo i namiętnie, teraz wszystkie działa zostaną wytoczone co by facet zawsze o nas pamiętał i na przyszłość takich numerów nie robił A dom przysypany śnieżkiem wygląda jak z bajki ...myślałam, że już nikt tam nie zagląda .... Do tego bajkowego krajobrazu taki świerk kłujący sobie upatrzyłam (tzn. na razie małe drzewka, ale kiedyś do takich rozmiarów urosną ) http://images24.fotosik.pl/138/d54c4a641a19552b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja zaglądam I to często I wiem, że już macie dom (bo takie coś z dachem przykrytym, obojętnie czym, to już dom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.01.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja zaglądam I to często trutu tu tu... żartowałam wiedziałam, że na ciebie można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 przydalo sie na cos moje plucie ..... gratulejszyn monia !!! dawaj nastepnych !!!! zacharkam ich na smierc !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Słuchaj, jaki bank da ci nieoprocentowany kredyt na (obecnie) 8 m-cy?? ...tyle to się ciągnie ... ale spoko niech się ciągnie długo i namiętnie, teraz wszystkie działa zostaną wytoczone co by facet zawsze o nas pamiętał i na przyszłość takich numerów nie robił Spoko trąbka - odda podwójną kwotę zadatku i to z odsetkami ustawowymi, a te są wyższe niż na najlepszej lokacie. Jeszcze zarobicie na tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.01.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Frosia w pluciu jesteś NIEZASTĄPIONA ...dzięki Aga nie zależy mi na tym, żeby zarobić, ale jeśli może mu to zepsuć humor i zdjąć ten cwaniacki uśmiech z gęby , to zrobię wszystko co tylko można ... właśnie przymierzamy się do powództwa cywilnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Frosia w pluciu jesteś NIEZASTĄPIONA ...dzięki Aga nie zależy mi na tym, żeby zarobić, ale jeśli może mu to zepsuć humor i zdjąć ten cwaniacki uśmiech z gęby , to zrobię wszystko co tylko można ... właśnie przymierzamy się do powództwa cywilnego ... Jakby Cię sumenie miało dręczyć, to oddaj na WOŚP albo co innego wedle uznania. A oszustowi ani grosza nie popuszczaj! Bez litości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Frosia w pluciu jesteś NIEZASTĄPIONA ...dzięki Aga nie zależy mi na tym, żeby zarobić, ale jeśli może mu to zepsuć humor i zdjąć ten cwaniacki uśmiech z gęby , to zrobię wszystko co tylko można ... właśnie przymierzamy się do powództwa cywilnego ... Jakby Cię sumenie miało dręczyć, to oddaj na WOŚP albo co innego wedle uznania. A oszustowi ani grosza nie popuszczaj! Bez litości! Racja absolutna i niepodwarzalna!!!! Takich gnoi należy tępić, bo to oni psują opinię całemu światu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Braza, ale z nas dożarte harpie! Normalnie bulteriery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Braza, ale z nas dożarte harpie! Normalnie bulteriery! Może być!!!!! Harpa, bulterier co tam jeszcze, a nawet mieszanka!!!! Kanalie powinny być eliminowane ze społeczeństwa!!! Monika znalazłaś jakieś rozwiązanie kolorystyki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Na pewno kolejna choinka bedzie na swoim! A tak to nie spędzaj za dużo czasu na harmonogramowaniu. Czemu? Bo i tak terminy szlag trafia... Wykonawcy nie wiedzą co to punktualność.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Braza, ale z nas dożarte harpie! Normalnie bulteriery! Może być!!!!! Harpa, bulterier co tam jeszcze, a nawet mieszanka!!!! Kanalie powinny być eliminowane ze społeczeństwa!!! święte słowa Monika znalazłaś jakieś rozwiązanie kolorystyki???? Brazunia kolorystyka sie robi ...wiesz jak jest ... trzeba czekać Teraz załatwiam mnóstwo spraw przed wyjazdem do sanatorium i powiem ci, że nawet o tym chwilowo zapomniałam...musze się przypomnieć kze fajnie, że zajrzałeś ....ja też Was podczytuję a co do choinki w nowym domu, to chciałabym baaardzo , ale nie wiem czy się uda ...pożyjemy zobaczymy najbardziej obawiam się właśnie poślizgów wszelakich ... ciągle mam z tym do czynienia ...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 oj Monika ja też bym chciała choinkę na nowym Może nam się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 oj Monika ja też bym chciała choinkę na nowym Może nam się uda Miko żartujesz sobie prawda??? ... ja dopiero na lipiec mam umówioną ekipe od tynków tak, że z choinką możemy nie zdążyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 oj Monika ja też bym chciała choinkę na nowym Może nam się uda Miko żartujesz sobie prawda??? ... ja dopiero na lipiec mam umówioną ekipe od tynków tak, że z choinką możemy nie zdążyć ... na lipiec myślałam, że na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts