monikach 20.01.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wybraliśmy grzejniki http://www.kermi.de/res/Media/neu.kermi.de/WW/de/Produktuebersicht/Designheizkoeper/BHK_Comfort/Credo-Half/Media/Milieu/Credo-HalfCredo-Half.jpg45579.jpg http://www.kermi.de/res/Media/neu.kermi.de/WW/de/Produktuebersicht/Designheizkoeper/WHK_Avantgarde/Karotherm/Media/KarothermKarotherm.jpg34312.jpg http://www.kermi.de/res/Media/neu.kermi.de/WW/de/Produktuebersicht/Flachheizkoerper/Planheizkoerper/Verteo/Media/Verteo-PlanMillieu-Verteo-Plan.jpg34035.jpg http://www.kermi.de/res/Media/neu.kermi.de/WW/de/Produktuebersicht/Designheizkoeper/BHK_Comfort/Jive/Media/JiveJive.jpg36027.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.01.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 I drzwi http://images44.fotosik.pl/51/515df84b727e1070.jpg + jeszcze jedna dostawka z lewej strony jest problem z wysokością żeby drzwi zlicowały się z oknami muszą mieć prawie 2,40 wykonawca na takie powyżej 2,15 nie daje gwarancji i teraz albo bez gwarancji, albo z taką dodatkową wstawką u góry przyjadą wymierzą sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bardzo ładne te grzejniki żałuje , że my takich nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.01.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bardzo ładne te grzejniki żałuje , że my takich nie mamy też mi się podobają najlepsze jest to, że najpierw wertujemy tysiące stron, żeby coś wybrać, a po jakimś czasie już byśmy zmieniali Miko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wiesz...ja często mam odwrotnie chodzę za czymś , latam , podniecam się sprawdzam , przynudzam...a potem jak to jest to mi generalnie wisi dodane e...jest taka jedna rzecz , która mi się bardzo podoba ..i chyba odkrywam ją co i raz pod innym kątem to płytki gresowe , które mam z hallu i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.01.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wiesz...ja często mam odwrotnie chodzę za czymś , latam , podniecam się sprawdzam , przynudzam...a potem jak to jest to mi generalnie wisi dodane e...jest taka jedna rzecz , która mi się bardzo podoba ..i chyba odkrywam ją co i raz pod innym kątem to płytki gresowe , które mam z hallu i kuchni a to ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.01.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ku pamięci http://images32.fotosik.pl/441/5fc9c0394bc99167m.jpg http://images47.fotosik.pl/51/844f7bc6437d898fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.01.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale dałam ciała facet wyjeżdżał spod sklepu i walnął mnie w bok samochodu, zdążyłam odbić więc obyło się bez wgniecenia, trochę przydarty błotnik i niewielki ślad nad wlewem paliwa odpuściłam mu a teraz okazuje się, że przez to uderzenie nie można się dostać do wlewu pod dystrybutor podjechałam na oparach małż mnie pobłogosławi czekam na tel. od mechanika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Przykro z tą stłuczką, tak to jest, jak się ma dobre serce Drzwi ekstra!!! Bardzo mi się podobają!! I grzejniki też, w moim typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a wiesz , że ja mam też taką mini piwniczkę pod schodami jak ty mini piwniczkę powiadasz... no fajniście moja to ma 100 m2 Piękne Co tak myślisz Mikunia ... ta 100-tu metrowa minipiwniczka tak mi się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.01.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Przykro z tą stłuczką, tak to jest, jak się ma dobre serce Drzwi ekstra!!! Bardzo mi się podobają!! I grzejniki też, w moim typie wydawało mi się, że nie ma sensu robić afery i nawet danych nie spisałam ja to mało konfliktowa jestem i niezbyt dobrze na tym wychodzę może nie będzie aż tak bardzo boleć cieszę się, że drzwi i grzejniki przypadły ci do gustu mój małż chciał drzwi takie bardziej wybajerzone ale nie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.01.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a wiesz , że ja mam też taką mini piwniczkę pod schodami jak ty mini piwniczkę powiadasz... no fajniście moja to ma 100 m2 Piękne Co tak myślisz Mikunia ... ta 100-tu metrowa minipiwniczka tak mi się spodobała to fakt wyszło zaje...ście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Całe szczęście, że wybajerzone drzwi nie przeszły!!!! Te są super, ja w każdym razie uwielbiam proste, eleganckie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a wiesz , że ja mam też taką mini piwniczkę pod schodami jak ty mini piwniczkę powiadasz... no fajniście moja to ma 100 m2 Piękne Co tak myślisz Mikunia ... ta 100-tu metrowa minipiwniczka tak mi się spodobała to fakt wyszło zaje...ście bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.01.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 właśnie wróciłam od mechanika koszt naprawy....5 dych uffffff.... ale mi ulżyło zatankowałam do pełna Miko ty się już nie wkurzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Odetchnełaś jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.01.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Odetchnełaś jednym słowem jeszcze jak mogę wydać na buty , to co mogło pójść na naprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 nie zaluj se monia nalezy ci sie , a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.01.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja to w ogóle coś ostatnio mam dziwne przygody, które dziękować bogu kończą się w miarę pomyślnie niedawno podjechałam na stację paliw autem męża (3 miesięcznym ) i pan Pierdoła nalał mi benzyny do disla bajer miał taki, że nie zauważyła co lał ujechałam jakieś 2 km i załapałam że jest coś nie tak, jak już doszłam o co chodzi, to ...laweta i do serwisu... przed odjazdem usłyszałam: jeśli poszły wtryski to jakieś 30 tys. to będzie kosztować nie będę mówić co się działo do czasu zanim go sprawdzili na szczęście pan Pierdoła był też głuchy i usłyszał 50 a nie 150 bak nie był pusty więc to co się wymieszało nie zdążyło zaszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.01.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 oooo dziś Rocznice mam jak ten czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts