kasia w 25.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witaj Monia Mam nadzieję, że wyjaśni się sprawa z tym oszustem od więźby. I że odzyskacie waszą kaskę - straszny dupek z tego gościa - brak mi słów No i gratulejszyn z okazji zalania stropu Wiem jak to cieszy jak kolejny etap można sobie wykreślić z listy Potem dach i już będzie z górki - ja sobie tak to tłumaczę, bo inaczej bym zwariowała A kiedy Twoi budowlańcy wracają na plac boju? Bo jak widzę idziemy równiótko Pozdrawaim cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.07.2007 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witaj Monia Mam nadzieję, że wyjaśni się sprawa z tym oszustem od więźby. I że odzyskacie waszą kaskę - straszny dupek z tego gościa - brak mi słów No i gratulejszyn z okazji zalania stropu Wiem jak to cieszy jak kolejny etap można sobie wykreślić z listy Potem dach i już będzie z górki - ja sobie tak to tłumaczę, bo inaczej bym zwariowała A kiedy Twoi budowlańcy wracają na plac boju? Bo jak widzę idziemy równiótko Pozdrawaim cieplutko kasia Oj też mam taką nadzieję, że "zło zostanie ukarane" ....chyba za dużo filmów oglądam ... przynajmniej bardzo bym chciała, żeby coś się zmieniło, bo jak na razie facet śmieje się ludziom w twarz, a jego żona zachowuje się tak bezczelnie...., że mam ochotę jej walnąć ... to byłby mój pierwszy raz ... A kiedy zaczynamy?....hmmm...chyba we wrześniu ...bo i tak wykończeniówkę planujemy od wiosny... Na razie korzystamy z funduszy własnych (trochę baliśmy się kredytu ) ale niestety na drugi etap też potrzeba sporo kasy, więc trzeba będzie udać się do jakiegoś "przemiłego" banku i sfinalizować budowę... Baaaardzo chcę już mieszkać w swoim domku ... Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.07.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Monisiu, trzymam kciuki za sprawe wiezby, niech sie dobiora sku....wi do d@py!!! wiesz, ja tez bylam kolo Darlowa, ale pozniej, akurat jak wrociliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.07.2007 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Hej Dominiś ...kciuki na pewno się przydadzą ... Oooo ... nie wiedziałam, ze byliście koło Darłowa...w ogóle mnóstwo ludzi z forum tam wyjechało, albo wyjeżdża ... niestety nikogo nie spotkałam ...ale co się odwlecze... ...może spotkamy się jeszcze na jakimś zlociku? ...albo zwyczajnie na pifku ... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 03.08.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No właśnie przy okazji odp. Tobie wszedłem na Twój dziennik, idzie idzie, szybciutko. Te aranżacje z cegłą są reewelacyjne, wszystko takie ciepłe i przytulne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.08.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 No właśnie przy okazji odp. Tobie wszedłem na Twój dziennik, idzie idzie, szybciutko. Te aranżacje z cegłą są reewelacyjne, wszystko takie ciepłe i przytulne. Fajnie, że zajrzałeś ... No idzie....ale nie tak szybciutko ...ważne, że już coś widać ... Cegiełka baardzo mi się podoba i chciałabym, żeby u mnie też wyszło tak fajnie jak na tych aranżacjach...wszystko przed nami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześć Moniczka Ślicznie wyszłaś na tym zdjęciu z plaży ze swoimi córeczkami Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 08.08.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witaj , jestem miłosnikiem cegły , klinkieru i wszelkich surowości , fantastycznie to wygląda , tylko żal że nigdy tak tego sam nie wymuruje , ale chętnie zobaczę gotowca pozdrowienia maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.08.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Kasia ...raczej śmiesznie ...ale co tam...było fajniście ... Maanmy...fajnie, że lubisz takie klimaty ...powiem Ci w sekrecie, że mam stracha jak to faktycznie wyjdzie ...najwyżej się otynkuje...tfu, tfu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 09.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 wyjdzie , trzymam kciuki poziomica , sznurek , listwy ------------- musi wyjśc pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 10.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 http://images25.fotosik.pl/53/98d2ee4bf97f09e4.jpg To będzie sala kominkowa tzw salon , czyli własnoręcznie murowany klinkier co powiesz na cos takiego ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.08.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 ...jeszcze mi powiedz, że to u Ciebie? ... Bardzo fajnie to wygląda... U nas będzie taka nieregularna cegła z Patoki, bo taką zamówiliśmy, ale niestety nie posiadamy zdolności murarskich ...i stąd moje obawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Monia, ale postęp gratuluję zdjęcia z wakacji cudne a ta cegła w pokojach na zdjęciach wygląda ślicznie, już ją widzę u siebie na ścianie, może w holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 11.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Moniczko , kosztowało mnie to tydzień haru haru , już mnie mdliło od ustawiania , mierzenia , ale starałem sie nadać troszkę krzywizn , tak wiesz aby było bardziej naturalnie , niestety wyszło zbyt równo . surowa cegła to wyzwanie dla artysty , a efekt końcowy ....... zaniemówicie pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.08.2007 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Monia, ale postęp gratuluję zdjęcia z wakacji cudne a ta cegła w pokojach na zdjęciach wygląda ślicznie, już ją widzę u siebie na ścianie, może w holu Kasia dzięki ... Niestety dalsze prace ruszą za jakiś miesiąc ...aż mnie nosi ...ale co począć...cieśla ma pełne ręce roboty .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.08.2007 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Moniczko , kosztowało mnie to tydzień haru haru , już mnie mdliło od ustawiania , mierzenia , ale starałem sie nadać troszkę krzywizn , tak wiesz aby było bardziej naturalnie , niestety wyszło zbyt równo . surowa cegła to wyzwanie dla artysty , a efekt końcowy ....... zaniemówicie pozdrawiam maanmy Nieee noooo....chylę czoła...Maanmy Ty to artysta jesteś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 12.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 czeka mnie jeszcze fugowanie , juz mnie mdli pozdrawiam naanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 13.08.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Koniecznie opiszcie co i jak chcecie zrobić z tą cegiełka i zdjęcia - duuużo fotek pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.08.2007 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Maanmy niech Cię nie mdli, bo ściana wygląda świetnie ...tylko bez obrastania w piorka ...czekamy na efekt końcowy . Na razie skupiam się na podglądaniu i wyszukiwaniu fajnych rozwiązań, ale jak już wszystko obmyślimy to dam znać co i jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Monia, widzę, że u Ciebie ten sam harmonogram prac co i u mnie Oby tylko pogoda była, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts