Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

monikach - komentarze i takie tam;)

Recommended Posts

Witaj Monia :D

Mam nadzieję, że wyjaśni się sprawa z tym oszustem od więźby.

I że odzyskacie waszą kaskę - straszny dupek z tego gościa - brak mi słów :-?

No i gratulejszyn z okazji zalania stropu :lol: Wiem jak to cieszy jak kolejny etap można sobie wykreślić z listy :wink: :lol:

Potem dach i już będzie z górki - ja sobie tak to tłumaczę, bo inaczej bym zwariowała :wink: :lol:

A kiedy Twoi budowlańcy wracają na plac boju?

Bo jak widzę idziemy równiótko :D

Pozdrawaim cieplutko kasia

• Odpowiedzi 922
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Monia :D

Mam nadzieję, że wyjaśni się sprawa z tym oszustem od więźby.

I że odzyskacie waszą kaskę - straszny dupek z tego gościa - brak mi słów :-?

No i gratulejszyn z okazji zalania stropu :lol: Wiem jak to cieszy jak kolejny etap można sobie wykreślić z listy :wink: :lol:

Potem dach i już będzie z górki - ja sobie tak to tłumaczę, bo inaczej bym zwariowała :wink: :lol:

A kiedy Twoi budowlańcy wracają na plac boju?

Bo jak widzę idziemy równiótko :D

Pozdrawaim cieplutko kasia

Oj też mam taką nadzieję, że "zło zostanie ukarane" :roll: ....chyba za dużo filmów oglądam :oops: :wink: ... przynajmniej bardzo bym chciała, żeby coś się zmieniło, bo jak na razie facet śmieje się ludziom w twarz, a jego żona zachowuje się tak bezczelnie...., że mam ochotę jej walnąć :evil: :evil:... to byłby mój pierwszy raz :oops: :wink: ...

A kiedy zaczynamy?....hmmm...chyba we wrześniu :roll: ...bo i tak wykończeniówkę planujemy od wiosny... Na razie korzystamy z funduszy własnych (trochę baliśmy się kredytu :oops: ) ale niestety na drugi etap też potrzeba sporo kasy, więc trzeba będzie udać się do jakiegoś "przemiłego" banku :x i sfinalizować budowę...

Baaaardzo chcę już mieszkać w swoim domku :) ...

Pozdrawiam serdecznie!

Hej Dominiś :D ...kciuki na pewno się przydadzą :wink: :D ...

Oooo ... nie wiedziałam, ze byliście koło Darłowa...w ogóle mnóstwo ludzi z forum tam wyjechało, albo wyjeżdża :o :) ... niestety nikogo nie spotkałam :( ...ale co się odwlecze... :wink: :D ...może spotkamy się jeszcze na jakimś zlociku? :roll: :wink: :lol: ...albo zwyczajnie na pifku :lol: :lol: :lol: ... pozdrowionka

No właśnie przy okazji odp. Tobie wszedłem na Twój dziennik, idzie idzie, szybciutko.

Te aranżacje z cegłą są reewelacyjne, wszystko takie ciepłe i przytulne.

Fajnie, że zajrzałeś :) ...

No idzie....ale nie tak szybciutko :oops: ...ważne, że już coś widać :wink: :D ... Cegiełka baardzo mi się podoba i chciałabym, żeby u mnie też wyszło tak fajnie jak na tych aranżacjach...wszystko przed nami :wink: :D ...

Moniczko :D :D , kosztowało mnie to tydzień haru haru , już mnie mdliło od ustawiania , mierzenia , ale starałem sie nadać troszkę krzywizn , tak wiesz aby było bardziej naturalnie , niestety wyszło zbyt równo . surowa cegła to wyzwanie dla artysty , a efekt końcowy ....... zaniemówicie

pozdrawiam maanmy

Monia, ale postęp :o :D

gratuluję :D

zdjęcia z wakacji cudne :D

a ta cegła w pokojach na zdjęciach wygląda ślicznie, już ją widzę u siebie na ścianie, może w holu :roll:

Kasia dzięki :) ...

Niestety dalsze prace ruszą za jakiś miesiąc :( ...aż mnie nosi :evil: ...ale co począć...cieśla ma pełne ręce roboty :roll: ..

Moniczko :D :D , kosztowało mnie to tydzień haru haru , już mnie mdliło od ustawiania , mierzenia , ale starałem sie nadać troszkę krzywizn , tak wiesz aby było bardziej naturalnie , niestety wyszło zbyt równo . surowa cegła to wyzwanie dla artysty , a efekt końcowy ....... zaniemówicie

pozdrawiam maanmy

Nieee noooo....chylę czoła...Maanmy Ty to artysta jesteś 8) :D ...