Gość 30.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3884183.html jak ktoś potrafi to skomentować używając słów nie dających bana, to bardzo proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 30.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Pisałam już gdzies, ze uwielbiam posła Piłkę za bajeranckie pomysły To kolejny po bykowym. Prawdziwy wizjoner. On czyni nasze zycie lepszym i zdrowym moralnie. I tak mniej rewolucyjny niz papa Giertych, który wprost głosił w kampanii prezydenckiej, że zlikwiduje bezrobocie kierując baby do garów. /zwolniłyby miejsca dla ojców rodzin/ Genialne po prostu. Więc i papa.G. w europarlamencie a poseł P. jako prosty poseł musi się jeszcze podciągnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Eeee tam, nie narzekajcie Ja tam już się biorę do roboty, przy dobrym układzie za 19 miesięcy będę na uprzywilejowanej pozycji, a jesli będa bliźniaki, to za 9 miesięcy staniemy się rodziną uprzywilejowaną, normalnie bahama $$$$$$$$$[1000zł]$$$$$$$$$$$$ a jacy bedziemy ukulturalnieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 k@#$%^&$%^#@ może jeszcze niech mi wybiorą pana z katolickiej rodziny, z którym mam mieć czwórke dzieci. Będę siedzieć w domku, bez możliwości wyrobienia emerytury, a mój "pan" pracujący całe dnie znajdzie sobie np. w biurze laskę, która ma ambicję, która pracuje i coś osiąga. Zostawi mnie i dzieci płacąc ochłapy, a nie alimenty. A ja nie znajdę pracy, bo nigdy nie pracowałam tylko zajmowałam się domem. Taki właśnie mam przypadek w dalekiej rodzinie. Kuzynka wyszła za mąż mając 18 lat. Urodziła trójkę dzieci, nigdy nie pracowała. Teraz ma 34 lata. Mąż wyjechał do Aglii i ...tam został. Ona nie może znaleźć pracy, bo nie ma żadnego doświadczenia, ani wykształcenia. Mężuś nieźle się ukrywa, nie płaci alimentów. Napisał jej, że nie chce żyć tutaj w biedzie i woli życie "na zachodzie". Świetne pomysły ma ten nasz po#$%@^# rząd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 30.01.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Nie rozpędzajcie się dziewczyny, bo dla innych nie wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 30.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3884183.html jak ktoś potrafi to skomentować używając słów nie dających bana, to bardzo proszę... W skrytosci ducha kazdy facet by tak chciał ale rzeczywistośc w wielu przypadkach na to niepozwala i kobieta musi iśc do pracy. A najciekawsze że i kobitki tez o tym marzą chociaz czasem tego sobie nie uswiadamiają. Praca wcale nie jest sensem zycia jak twierdzi wielu naganiaczy, praca bywa koniecznościa. Sam osobiście, powiem szczerze, czekam tylko jak uzbieram wystarczająca sume pieniędzy żeby zeć wygodnie do końca życia i przechodze na "emeryturę" na długo przed okresem emerytalnym i moge nawet wychowywać dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 30.01.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Oszołomy. Należy zacząć od tego czy Państwo dba o rodzinę. Ile jest rodzin wielodzietnych, w których rodzice nie mają co do garnka włożyć.. A PiSowcy chcą bileciki do teatru dawać. Nóż (którego nie mam) sam w kieszeni się otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.01.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 30.01.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3884183.html jak ktoś potrafi to skomentować używając słów nie dających bana, to bardzo proszę... W skrytosci ducha kazdy facet by tak chciał ale rzeczywistośc w wielu przypadkach na to niepozwala i kobieta musi iśc do pracy. A najciekawsze że i kobitki tez o tym marzą chociaz czasem tego sobie nie uswiadamiają. i Jedziesz po bandzie. A Twoje plany emerytalne są miłe, tylko dla większości ewentualnych poszkodowanych przez Piłkę, równie atrakcyjne jak "niech jedzą ciastka!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 30.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Interesuje mnie dzietnosc posła Piłki, ale nie mogę znależc info Bo dzietnosć wodzów PiSu znana jest powszechnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3884183.html jak ktoś potrafi to skomentować używając słów nie dających bana, to bardzo proszę... W skrytosci ducha kazdy facet by tak chciał ale rzeczywistośc w wielu przypadkach na to niepozwala i kobieta musi iśc do pracy. A najciekawsze że i kobitki tez o tym marzą chociaz czasem tego sobie nie uswiadamiają. Praca wcale nie jest sensem zycia jak twierdzi wielu naganiaczy, praca bywa koniecznościa. Sam osobiście, powiem szczerze, czekam tylko jak uzbieram wystarczająca sume pieniędzy żeby zeć wygodnie do końca życia i przechodze na "emeryturę" na długo przed okresem emerytalnym i moge nawet wychowywać dzieci Praca (albo tzw działalność pozadomowa, jak kto woli) nie jest dla mnie sensem życia, ale ją bardzo lubię. Zamknięta w domu bym go rozwaliła lub stała się smętną wariatką na prochach. Gdybym miała miliony milionów na koncie, też bym coś robiła, bo lubię i czuję taką potrzebę. Wiem, że to mój szczególny przypadek, ale pocieszam się, że nie tylko ja nie czuję "świetego powołania do jedynie słusznej i bologicznie uwarunkowanej roli społecznej kobiety" I wolałabym SAMA dokonywac wyboru, a nie zostawiać go nawiedzonym piłkogłowym i innym Sobeckim. Aha - mamy czworo dzieci, i nie chcę, żeby ktos sobie z nich jaja robił przez takie "genialne" pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 30.01.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Interesuje mnie dzietnosc posła Piłki, ale nie mogę znależc info Bo dzietnosć wodzów PiSu znana jest powszechnie Nie dostaną becikowego ani biletów, taka kara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Interesuje mnie dzietnosc posła Piłki, ale nie mogę znależc info Bo dzietnosć wodzów PiSu znana jest powszechnie Nie dostaną becikowego ani biletów, taka kara! No i pływalnia im przepadnie... Biedni oni. Ale jarosław i tak rękę złamał, nie popływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 30.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Chciałabym przeczytać wywiad z pania posłową Piłkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 30.01.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Chciałabym przeczytać wywiad z pania posłową Piłkową. Nie przeczytasz. Musi dbać o moralną spójność rodziny, a nie takie bezeceństwa jak rozmowa z dziennikarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ciekawa jestem, na jakie sztuki będą bilety i w jakich strojach zdrowe moralnie rodziny będą wpuszczane na basen. I czy basen będzie koedukacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.01.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 kto zatrudni mojego pracownika? nie ma chętnych? no to zrzucasć się na zasiłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 kto zatrudni mojego pracownika? nie ma chętnych? no to zrzucasć się na zasiłek Jak przystojny ten pracownik to dawaj go . Pomozemy, przytulimy. Ja przynajmniej mam tą czwórkę, może zdrowie moralne mi darują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 30.01.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 A jak pracownik tez będzie chciał mieć taki model rodziny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 30.01.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mnie się jeszcze podoba, że się wykształcenia czepnęli. Tak, tak, wykształciuchy rodzaju żeńskiego trzeba koniecznie izolować od reszty zdrowego społeczeństwa. Chyba, że czegoś nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts