Gość 23.06.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Nałogowcy - kwadrans bez forum i już się awanturują Jasiu sugerujesz, że lepiej jest jak nie ma forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.06.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Mam drobną uwagę przesuniety wątek z konkursów do tej grupy "Tydzień pożytecznych ..." wskazuje ilość odpowiedzi 0 (słownie zero), chociaż jest ich kilaknaście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 23.06.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Pewno że tak Jak nie ma forum to jest więcej czasu na pracę-pracę i pracę na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 23.06.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 A ja 11:30 wyleciałem z forum i przez 15 min nie mogłem otworzyć strony foremnej.Biejmy sie w piers. Rzeczywisie wystapily problemy po godzinie 11 wynikajace z duzego obciazenia serwera. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 23.06.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Mam drobną uwagę przesuniety wątek z konkursów do tej grupy "Tydzień pożytecznych ..." wskazuje ilość odpowiedzi 0 (słownie zero), chociaż jest ich kilaknaście).na to niestety wplywu raczej nie mam - jesli watek jest przenoszony (stad napis Przesyniety) informacje nt ilosci wiadomosci w watku dostpene sa jedynie na podforum na ktorym watek wyladowal. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 23.06.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Na wstępie chciałbym powiedzieć, że nowe forum bardzo mi się podoba i nie zamierzam go krytykowaćMam jednak pewne uwagi dotyczące szukania. Bywa, że nie wszystkie posty są wyświetlone. Czasem jest odwrotnie – więcej postów wyświetlono niż podano na liczniku. Podobnie jest kiedy szukamy wypowiedzi, w których występuje fraza – wykaz postów bardzo często jest niekompletny. Przykłady: FrankaiWszystkich postów: 3202Wyświetlono: 3211 AlantaWszystkich postów: 1447Wyświetlono: 1445 LuśkaWszystkich postów: 941Wyświetlono: 938 Szukając wypowiedzi danego użytkownika jest dla mnie niewygodne, że wyszukiwarka nie wskazuje mi konkretnej wypowiedzi, lecz wątek z informacją ostatni post. Informacja ostatni post jest potrzebna, ale w następnej kolejności (po wskazaniu postu, którego szukałem). W starym forum była możliwość (sposób odkryty przez Frankai) odszukania postów najświeższych – we wszystkich kategoriach. Wyglądało to tak: nie wypełnione pola i włączenie przycisku szukaj.Obecnie można to zrobić, ale trzeba wybrać forum, lub skorzystać z opcji Zobacz posty od ostatniej wizyty.Niby jest, ale nie to samo.Już sam sobie odpowiedziałem. Doszedłem teraz - w czasie pisania. W miejscu Szukaj Autora :Użyj * jako zamiennika dowolnego ciągu znaków i zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 24.06.2003 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Już sam sobie odpowiedziałem. Doszedłem teraz - w czasie pisania. W miejscu Szukaj Autora : Użyj * jako zamiennika dowolnego ciągu znaków i zadziałało. Też szukałem takiej opcji. Bardzo się przydaje. Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.06.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Błagam, wykasujcie tę cholerną informację "Invalid session" bo "gul" mnie chwyta. Żadne środki nie pomagają. Czasami moje posty przechodą za pierwszym razem, a czasami wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 25.06.2003 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Ja mam ciągle problemy z odpowiedziami na posty , mogę to robić tylko przez przeglądarkę Internet Explorer , bo inaczej wyświetla sie info Invalid sesion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 26.06.2003 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Niestety bardzo wolno działa. Wczoraj od godz. 12.00 było coraz gorzej, a o godz. 15.00 znikło większość tematów. Dziś nawet przy 3 użytkownikach działa beznadziejnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 26.06.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Niestety bardzo wolno działa. Wczoraj od godz. 12.00 było coraz gorzej, a o godz. 15.00 znikło większość tematów. Dziś nawet przy 3 użytkownikach działa beznadziejnie. czy nadal wystepuja problem z polaczeniem sie / czas pobierania stron trwa dlugo? pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 26.06.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ja mam ciągle problemy z odpowiedziami na posty , mogę to robić tylko przez przeglądarkę Internet Explorer , bo inaczej wyświetla sie info Invalid sesion...eh wyglada na to ze rzeczywiscie problemy z sesja sie "rozprzestrzeniaja" - sprobuje osobiscie cos zrobic w tej sprawie w ciagu 2 dni. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 27.06.2003 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Witam, wczoraj popołudniu niestety znów były problemy z szybkością, a niektóre wątki od razu wylatywały. W tej chwili jest trochę lepiej, lecz niestety daleko do szybkości np. z poprzedniego tygodnia. Zobaczymy jak będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 27.06.2003 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Witam, wczoraj popołudniu niestety znów były problemy z szybkością, a niektóre wątki od razu wylatywały. W tej chwili jest trochę lepiej, lecz niestety daleko do szybkości np. z poprzedniego tygodnia. Zobaczymy jak będzie dalej. Niestety z przykrością muszę potwierdzić to co Żaba napisał(a). Poszczególne wątki ściagają się bardzo wolno, niektórych nie udało mi się otworzyć (kilkanaście minut czekania na otwarcie strony to chyba przesada). Nie wiem z czego to wynikało, ale około tygodnia wcześniej było duzo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 27.06.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Witam, wczoraj popołudniu niestety znów były problemy z szybkością, a niektóre wątki od razu wylatywały. W tej chwili jest trochę lepiej, lecz niestety daleko do szybkości np. z poprzedniego tygodnia. Zobaczymy jak będzie dalej. prosze jak to mozliwe podac przyblizona godizne kiedy byly te klopotu. Sprobujemy dojsc czy rzeczywiscie forum moglo byc bardziej lub mniej obciazone. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 27.06.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Podziękowania dla Obsługi Technicznej za zmianę "formatu godziny". Wg mnie jest teraz lepiej.PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 27.07.2003. godz. 14,45Żółw przy tym Forum to odrzutowiec.PWM masz już "format godziny " postaremu cieszysz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 27.07.2003. godz. 14,45 Żółw przy tym Forum to odrzutowiec. PWM masz już "format godziny " postaremu cieszysz sie? ??? skad sie laczysz? jest 15 i spoko chodze sobie po forum!! buziazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 28.06.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 To znowu ja Wczoraj wieczorem (godz. 18-20)otwieranie niektórych wątków dochodziło do 8min. Z niektórymi nie było problemów, a część dalej wylatywała. Co ciekawe Uwagi o Forum Muratora bije rekordy z czasem oczekiwania. Dziś jest o wiele lepiej. Jak na razie żaden watek nie wyleciał, a czas oczekiwania to max. 2min. Będę dalej obserwować. Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 REDAKCYJO dlaczego znowu Forum spowalnia starsznie wolno działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts