niktspecjalny 01.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 przepraszam za te głupie posty.Teraz już będzie lepiej. sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Zakochany, cy coś... jak kabel znajdzie, to Ci obrzydnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 a co na to Gosia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 a co na to Gosia? Nic,,,, bo nie czyta mojej ten tego korespondencji forumowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Zakochany, cy coś... jak kabel znajdzie, to Ci obrzydnie Da sie rade.Wszystko i tak idzie na zdrowie........kochać ma ją ktoś.Mi jej brakuje .Nic nie mówiłem o zakochiwaniu.Lubie ja po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2007 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nikomu sie nie przykszy za zieloną?????? Ale wy jesteście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 NS, pewnie, ze nam jej brakuje...Ale nie przesadzaj chlopie, przeciez ona nadal jest. Na pewno ma sie dobrze. Rozpyla wszedzie swoj wdziek i urok. Juz w pierwszym dniu pol Anglii za nia szalala a teraz juz jest dzien trzeci...Spoko, juz jest tam nr. Jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2007 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 NS, pewnie, ze nam jej brakuje...Ale nie przesadzaj chlopie, przeciez ona nadal jest. Na pewno ma sie dobrze. Rozpyla wszedzie swoj wdziek i urok. Juz w pierwszym dniu pol Anglii za nia szalala a teraz juz jest dzien trzeci...Spoko, juz jest tam nr. Jeden. nie przesadzam bo i czemu!!!Jak nie napisze to............a zrersztą nic nie powiem bo wszyscy zaraz będziecie płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 NS chyba dzis masz dola! Jutro bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A sie nam chlopina rozkleil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ns, chłopie, coś Ty taki egzaltowany przecie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 NS do łikenda nie daleko... to sie rozluźnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2007 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ale jakoś tak głupio bez niej.Zawsze wiedziałem ,że bedzie,zawsze.A tu lipka.....podobno wiara czyni cuda....pożyjemy ,zobaczymy...a wyc se bede bo w wolnym kraju żyje....wyyyyyyy ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 01.02.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ale jakoś tak głupio bez niej.Zawsze wiedziałem ,że bedzie,zawsze.A tu lipka.....podobno wiara czyni cuda....pożyjemy ,zobaczymy...a wyc se bede bo w wolnym kraju żyje....wyyyyyyy ,,, No masz Ty racje nawet , ze tak powiem kurna. Pierdzielona fajna byla, ale zeby tak od razu wyć w wolnym kraju?? W d.pe jeża , ale Cie chopie wygło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.02.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ale jakoś tak głupio bez niej.Zawsze wiedziałem ,że bedzie,zawsze.A tu lipka.....podobno wiara czyni cuda....pożyjemy ,zobaczymy...a wyc se bede bo w wolnym kraju żyje....wyyyyyyy ,,, No masz Ty racje nawet , ze tak powiem kurna. Pierdzielona fajna byla, ale zeby tak od razu wyć w wolnym kraju?? W d.pe jeża , ale Cie chopie wygło. zawsze myślałam, że w morde jeża ale moze coś sie zmieniło od tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2007 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 ns, chłopie, coś Ty taki egzaltowany przecie wróci Z czym tu przesadzam???A podniety lubie tylko nie wiem czy o te o których myslisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2007 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ale jakoś tak głupio bez niej.Zawsze wiedziałem ,że bedzie,zawsze.A tu lipka.....podobno wiara czyni cuda....pożyjemy ,zobaczymy...a wyc se bede bo w wolnym kraju żyje....wyyyyyyy ,,, No masz Ty racje nawet , ze tak powiem kurna. Pierdzielona fajna byla, ale zeby tak od razu wyć w wolnym kraju?? W d.pe jeża , ale Cie chopie wygło. zawsze myślałam, że w morde jeża ale moze coś sie zmieniło od tego czasu Pomylił d.u.p...z m.o.r.d.ą ...zdarza sie.co w tym dziwnego?????? Wygło nie wygło a jej tu nie ma............gdyby tu była inaczej byś.....tańczyli.Ona to potrafi...ma ten dar....no chyba ,że sie myle???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.02.2007 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 No dobra ns ! Powyjmy razem yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! oooooouuuuuuuuuuuuuuuu!ja piernicze, w morde jeza /niech Wam bedzie w morde purysci/Wroc Zielonka , bo sie deremnie na forumie porobilo.Goscia pogielo , mnie tesz smutno.Wróć do mnie , zamknij świat na klucz.... wroć do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.02.2007 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Chłopaki!!! w morde jeża mam dziwne wrażenie, że jesteście pod wpływem płynów procentowych, ewentualnie innych środków zaburzających czystość myślenia No dobra, to i ja się dołączę: Wróć Zielona!!!! Przez Ciebie powiedzenie "chłopaki nie płaczą" trąci banałem jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.02.2007 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Dobra kulka , sama tego chcialas, teraz bedziemy juz wyli gromadnie.A banalnie, prze Pani, to sie wyglada na zdjeciu roentgenowskim na ginekologi ! No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts