kuleczka 02.02.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Ależ psze pana znam lepsze przykłady banału na zdjęciu rentgenowskim można wyglądać co najwyżej bardzo przejrzyście i w stylu "nie mam nic do ukrycia" prawdziwy banał, to chcieć wyglądać zabójczo w przykrótkich spodniach, sandałach i skarpetach. No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.02.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 A co się stało z zieloną bo przegapiłem.Zielone ludziki ją porwały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.02.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Lizus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Kurrrrna....no, mnie najbardziej się podobało że szczera była....napisła jak jej coś nie pasiło. Mnie też jej brakuje......ale co zrobić....czasami trza z czegos zrezygnować....w tym wypadku z nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 odbiło wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 nooooo, NS to już całkiem....chyba najbardziej z nas wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 odbiło wam. Fakt. odbiło im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.02.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ns - sie zakochał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ns - sie zakochał to chyba nie tajemnica ... od dawna na wewatkach roznych widac bylo jak iskry szly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 prawdziwy banał, to chcieć wyglądać zabójczo w przykrótkich spodniach, sandałach i skarpetach. No! Noooo! No fakt. Aha! Dodalbym z grzywką "pozyczka" ,wykonaną z kawalka siersci z nad lewego ucha az do prawej pachy. No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 02.02.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ns - sie zakochał to chyba nie tajemnica ... od dawna na wewatkach roznych widac bylo jak iskry szly... odwyk dobrze mu zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.02.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 prawdziwy banał, to chcieć wyglądać zabójczo w przykrótkich spodniach, sandałach i skarpetach. No! Noooo! No fakt. Aha! Dodalbym z grzywką "pozyczka" ,wykonaną z kawalka siersci z nad lewego ucha az do prawej pachy. No! pójdę krok dalej................. aby dopełnić obrazek, konieczny jest jeszcze sweter made in Rumunia w tureckie wzory, z napisem "hurry up" i zdecydowanie wiatr z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 02.02.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 pójdę krok dalej................. aby dopełnić obrazek, konieczny jest jeszcze sweter made in Rumunia w tureckie wzory, z napisem "hurry up" i zdecydowanie wiatr z prawej kuleczka, ty sadystko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.02.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 pójdę krok dalej................. aby dopełnić obrazek, konieczny jest jeszcze sweter made in Rumunia w tureckie wzory, z napisem "hurry up" i zdecydowanie wiatr z prawej Taaaak? ? No dobrze, to ja doloze grzebien a'la grabie z rekojescia w formacie XXL w tylnej kieszeni tych przykrotkich galotów i taki dlugi,żółtawy paznokiec do grzebania.... w uchu. Ufffff! Aha! I koniecznie lupiez na marynarce No! Tym wiatrem z prawej mnie przygniotlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 02.02.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 A Zielona pewnie i tak pojechała Pawsona szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.02.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Pawian- uciekł z kochankiem ...no nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 02.02.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Faktycznie, był jakiś nieswój. Tak mu oczka latały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 02.02.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 słyszałem ze Zielona juz nie wróci ....uciekła z żoną Pawsona ???to prawda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.02.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 pójdę krok dalej................. aby dopełnić obrazek, konieczny jest jeszcze sweter made in Rumunia w tureckie wzory, z napisem "hurry up" i zdecydowanie wiatr z prawej Taaaak? ? No dobrze, to ja doloze grzebien a'la grabie z rekojescia w formacie XXL w tylnej kieszeni tych przykrotkich galotów i taki dlugi,żółtawy paznokiec do grzebania.... w uchu. Ufffff! Aha! I koniecznie lupiez na marynarce No! Tym wiatrem z prawej mnie przygniotlas. Przepraszam, nie wiedziałam, że wiatr działa na Ciebie tak przygnębiająco To jedziemy dalej: dorzucam bujny wąs z resztkami zupy nań i serce przebite strzałą wytatułowane na owłosionej klacie. Owo serce wystaje razem z kępkami włosów z dekoltu w ww swetrze Czuję się zawiedziona tym paznokciem póki co, takiego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 wróci zawsze na wiosne wracają....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts