2112wojtek 03.02.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Przepraszam, nie wiedziałam, że wiatr działa na Ciebie tak przygnębiająco To jedziemy dalej: dorzucam bujny wąs z resztkami zupy nań i serce przebite strzałą wytatułowane na owłosionej klacie. Owo serce wystaje razem z kępkami włosów z dekoltu w ww swetrze Dorzuce jeszcze neonową komóreczke, grającą egzotyczne melodyje, zloty lancuch i sygnet a wszystko to otoczone czarowną mgiełką Old Spice'a wymieszanego z nutą "wagonu" Marlboro i skrzynką wczorajszego piwka. No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Przepraszam, nie wiedziałam, że wiatr działa na Ciebie tak przygnębiająco To jedziemy dalej: dorzucam bujny wąs z resztkami zupy nań i serce przebite strzałą wytatułowane na owłosionej klacie. Owo serce wystaje razem z kępkami włosów z dekoltu w ww swetrze Dorzuce jeszcze neonową komóreczke, grającą egzotyczne melodyje, zloty lancuch i sygnet a wszystko to otoczone czarowną mgiełką Old Spice'a wymieszanego z nutą "wagonu" Marlboro i skrzynką wczorajszego piwka. No! a o trzewikach nic jestem z lekka rozczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.02.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Przepraszam, nie wiedziałam, że wiatr działa na Ciebie tak przygnębiająco To jedziemy dalej: dorzucam bujny wąs z resztkami zupy nań i serce przebite strzałą wytatułowane na owłosionej klacie. Owo serce wystaje razem z kępkami włosów z dekoltu w ww swetrze Dorzuce jeszcze neonową komóreczke, grającą egzotyczne melodyje, zloty lancuch i sygnet a wszystko to otoczone czarowną mgiełką Old Spice'a wymieszanego z nutą "wagonu" Marlboro i skrzynką wczorajszego piwka. No! a o trzewikach nic jestem z lekka rozczarowana byly .....sandaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Przepraszam, nie wiedziałam, że wiatr działa na Ciebie tak przygnębiająco To jedziemy dalej: dorzucam bujny wąs z resztkami zupy nań i serce przebite strzałą wytatułowane na owłosionej klacie. Owo serce wystaje razem z kępkami włosów z dekoltu w ww swetrze Dorzuce jeszcze neonową komóreczke, grającą egzotyczne melodyje, zloty lancuch i sygnet a wszystko to otoczone czarowną mgiełką Old Spice'a wymieszanego z nutą "wagonu" Marlboro i skrzynką wczorajszego piwka. No! a o trzewikach nic jestem z lekka rozczarowana byly .....sandaly sandały sa mało pdniecające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 sandały sa mało pdniecające Majeczko ale my nie mowimy o demonie seksu, tylko o ideale banału W kontekscie odejscia "Zielonki", oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 sandały sa mało pdniecające Majeczko ale my nie mowimy o demonie seksu, tylko o ideale banału W kontekscie odejscia "Zielonki", oczywiscie. ależ banał własnie jest tak /to wymienie słowo/ ekscytujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Przepraszam, nie wiedziałam, że wiatr działa na Ciebie tak przygnębiająco To jedziemy dalej: dorzucam bujny wąs z resztkami zupy nań i serce przebite strzałą wytatułowane na owłosionej klacie. Owo serce wystaje razem z kępkami włosów z dekoltu w ww swetrze Dorzuce jeszcze neonową komóreczke, grającą egzotyczne melodyje, zloty lancuch i sygnet a wszystko to otoczone czarowną mgiełką Old Spice'a wymieszanego z nutą "wagonu" Marlboro i skrzynką wczorajszego piwka. No! a o trzewikach nic jestem z lekka rozczarowana byly .....sandaly sandały sa mało pdniecające Zgadzam się z Majką w całej rozciągłości Sandały są takie ....płytkie i nie skrywające tajemnicy w dodatku , wszystko jak na patelni Nie to co mokasynki , koniecznie czarne , z kutasikami , a pod spodem skarpetki , białe , frotte , mogą być z kolorowymi paskami , choć w tym względzie ortodoksem nie jestem Mokasynki konweniują mię z tym grzebyczkiem na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 03.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Zielonooka by sie usmiala jakby to wszystko poczytala. A poczyta na pewno- w koncu do kalba sie dorwie Ale wszystkich tu wtedy rozniesie Co do obrazka- jak turecki sewter i turecka kurtka ze szywanych skrawkow skory jest obowiazkowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.02.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 no i beretka z antenka do tego koniecznie guma do zucia stan uzebienia okresli maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 no i beretka z antenka do tego koniecznie guma do zucia stan uzebienia okresli maxi Mam niejaki w tym względzie dylemat W wersji soft może być dyskretna przerwa na papierosa W wersji hard musi być smocza jama , bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.02.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 no i beretka z antenka do tego koniecznie guma do zucia stan uzebienia okresli maxi Mam niejaki w tym względzie dylemat W wersji soft może być dyskretna przerwa na papierosa W wersji hard musi być smocza jama , bezwzględnie zadnych goldenow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 no i beretka z antenka do tego koniecznie guma do zucia stan uzebienia okresli maxi Mam niejaki w tym względzie dylemat W wersji soft może być dyskretna przerwa na papierosa W wersji hard musi być smocza jama , bezwzględnie zadnych goldenow ? No chyba że gość eksportowy zza Buga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.02.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Mam niejaki w tym względzie dylemat W wersji soft może być dyskretna przerwa na papierosa W wersji hard musi być smocza jama , bezwzględnie zadnych goldenow ? Tez sie czuje rozczarowany. A moze chociaz silver...co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Mam niejaki w tym względzie dylemat W wersji soft może być dyskretna przerwa na papierosa W wersji hard musi być smocza jama , bezwzględnie zadnych goldenow ? Tez sie czuje rozczarowany. A moze chociaz silver...co? A co Wy jak te sroczki na te błyskotki łakomi ? Wiem wiem że nie ma to jak błysnąć w towarzystwie , choćby zębem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.02.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Optuję za dyskretną przerwą na papierosa, przy czym pozostałe zęby lekko nadjedzone, czemu towarzyszyć ma powalający oddech Nieodzowny wydaje się być smalczyk na zaczesce, z wyrzeźbionym nań wzorem grzebienia, którym to raz po raz właściciel pieści swój fryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.02.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Optuję za dyskretną przerwą na papierosa, przy czym pozostałe zęby lekko nadjedzone, czemu towarzyszyć ma powalający oddech Nieodzowny wydaje się być smalczyk na zaczesce, z wyrzeźbionym nań wzorem grzebienia, którym to raz po raz właściciel pieści swój fryz Widzę że mamy podobną wrażliwość w temacie uzębienia Dyskretna przerwa pokazuje że sprawa jest rozwojowa i daje nadzieję na więcej Grzebień koniecznie z grubymi nomen omen zębami , inaczej tej misternej rzeźby nie widać W kwestii pazura , najlepszy jest taki na małym palcu , bo oprócz wspomnianej wyżej czynności kopalnianej pięknię się w krogulczym zakrzywieniu odchyla przy kulturalnym piciu kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 03.02.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 W wersji ekstramalnej- na czubku lepetyny gustowna lyzinka- a na niej zaczeska z boku na bok- z wygladem oisanych przez kuleczke. I teraz wobrazcie sobie jak wyglada, gdy wychodzi z kabiny prysznicowej- lub jeszcze lepiej - z basenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 04.02.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Czym dłużej czytam tym przerażenie większe mnie dopada... Najgorsze że czasem na taki banał można się natknąć. Skarpety koniecznie z dziurą a'la dyrektor banku światowego. Proponuje też zmechanizować nasz banał podrasowanym "maluchem" z głośną music w rytmie disco polo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Ło matkooo! Ludziska!! Aaalem się obśmiała!! Może jednak Zielona częściej powinna wyjeżdżać?? Żartowałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 04.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A ja sobie zrzędnę. Pożyczka? Białe skarpetki? Mokasyny i grzebyk z rączką? Ludziska, toż to banały sprzed kilku epok! Taki banał wtedy, to dziś cymes, antyk i biały kruk! Dziś banalne jest... no, właśnie co? A zielona mogłaby wrócić, bo ruch wyraźnie osłabł na forumie. Tylko zgubiłam wątek co ma banał do zielonej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts